Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Straipsniai

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.12.2017, 21:00
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (14416)
Šiuo metu onkologai jau suprato: žmonės, kuriems pašalintos tonzilės, suserga vėžiu tris kartus dažniau. Tas pats vyksta su tais, kuriems pašalintas apendicitas. Amerikiečiai, beje, savo laiku itin aršiai kovojo su „nereikalingais“ organais. Tonziles ir apendicitą jie išpjaudavo visiems naujagimiams iš eilės. O kai šeštame dešimtmetyje užgriuvo poliomielito epidemija, šitie vaikai sirgdavo itin sunkiai ir mirdavo pirmieji.
Sužinok daugiau ...
12.12.2017, 20:42
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2539)
Sveikatos specialistai teigia, kad kavą ryte gali puikiai pakeisti imbierinė arbata, nes ji taip pat gerai tonizuoja. Pakanka tarkuotų šviežių imbierų užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti, po to paskaninti arbatą cinamonu, citrinos griežinėliu, medumi, ir žvalumas – garantuotas. Tokia arbata ne tik tonizuoja, bet ir suteikia organizmui daug naudingų medžiagų.
Sužinok daugiau ...
11.12.2017, 22:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6403)

Sesuo Hildegard mirė aštuoniasdešimt vienerių metų, 1179 metais ir paliko šalia savo pranašysčių daug natūralios medicinos receptų, tokių, kaip namų gydymo priemonių nuo širdies ir kraujotakos sutrikimų, dilgčiojimo, drebulio, aritmijos ir krūtinės anginos (stenokardijos).

Sužinok daugiau ...
11.12.2017, 21:15
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2794)
Labai naudinga! Vaistas beveik nuo, bet kokios ligos - natūralus medus ir soda gali padėti nuo rimtų sveikatos problemų! Turėtumėte vartoti vieną šaukštą šios priemonės 3 kartus per dieną. Ją turėtumėte ir toliau naudoti 30 dienų, taip pat toliau laikytis nuo miltų, cukraus, mėsos ir panašių produktų.
Sužinok daugiau ...
11.12.2017, 20:07
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6331)

Šis triukas tikrai tinka jums! Jei jums patiko šis nuostabus triukas, nepamirškite pasidalinti šia informacija su savo šeima ir draugais, kad jie taip pat galėtų pasigaminti savo namuose obuolių actą. Šiame straipsnyje pateiksime, kaip pasigaminti namuose obuolių actą. Šis produktas tapo labai populiarus visame pasaulyje, dėl savo skonio ir panaudojimo įvairovės.

Sužinok daugiau ...
11.12.2017, 19:05
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (5447)

2018-ųjų metų simbolis – Geltonasis Žemės Šuo, pasižymintis draugiškumu ir ištikimybe. Taip pat naujųjų metų elementas yra Žemė – viena iš pastovių ir materialių stichijų. Visi šie ženklai reiškia, jog ateinantys metai daugumai Zodiako ženklų bus sėkmingi finansų, meilės, karjeros ir kitose srityse.

Sužinok daugiau ...
11.12.2017, 17:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2103)
Norvegų tyrimas taip pat atskleidė menkės kepenėlių aliejaus ir kitų maisto papildų naudą ne tik susirgusiesiems plaučių vėžiu, bet ir kitomis vėžio formomis, įskaitant krūties ir kolorektalinį vėžį.
Sužinok daugiau ...
11.12.2017, 11:22
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3225)

Praėjo tie laikai, kai gydytojas galėjo pats savarankiškai pasidaryti mikstūras ir miltelius. Šiuolaikiniai gydytojai turi labai ribotas (priklausomai nuo valstybės, kurioje įgijo išsilavinimą) žinias apie medicininę chemiją. Pakankamai gerai išmanydami žmogaus organizmo funkcionavimą ir jo problemas, gydytojai labai menkai išmano vaistų poveikio mechanizmus. Laikas pažvelgti tiesai į akis: kuo vyresnis gydytojas, tuo labiau atsiliko nuo gyvenimo. Negi jūs rimtai manote, kad gydytojas, gavęs diplomą XX amžiaus aštuntame dešimtmetyje, žino apie visu tuos 12 000 naujų vaistų?

Sužinok daugiau ...
11.12.2017, 10:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12694)

„Vaisinė“ ar „žolelių“ arbata paketuose (ir ne tik paketuose) neretai slepia savyje kritišką aromatizatorių masę – jais gamintojai stengiasi užmaskuoti natūralaus skonio ir kvapo trūkumą. Šie cheminiai aromatizatoriai yra dešimtis kartų pigesni ir tiek pat stipresni už natūralius. O džiovintų vaisių gabalėlius (kitų produktų gamybos atliekas) deda tik tam, kad galima būtų juos nurodyti sudėties aprašyme.

Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 22:46
Pasąmonės Galios Peržiūrų (4434)

Savo gimimo valandėlę jūs automatiškai gavote galingą psichinės apsaugos šaltinį – savo angelą sargą. Daugelis ekstrasensų mano, kad pati saugančioji būtybė lydi jus per daugelį gyvenimų, per visus jūsų sielos kelionės etapus, vedančius dvasinio nušvitimo link.

Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 22:15
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (2555)

Apie šią salą pasakojama tiek įvairiausių pasakojimų ir legendų, kad visa tai patikrinti neužtektų viso gyvenimo, netgi labai stengiantis. Vienintelis dalykas, dėl kurio sutaria ir skeptikai, ir šalininkai - ši vieta pasižymi tam tikromis anomaliomis savybėmis: tai stebimas NSO, tai virš salos susiformuoja keistas rūkas, tai dingsta ištisi aulai. Ar viskuo tuo tikėti - spręsti jums patiems!

Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 18:25
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (2494)
Genų inžinerijos esmė tokia: bet koks augalas ar gyvūnas turi tūkstančius įvairiausių požymių. Pavyzdžiui, pas augalą tai lapų spalva, sėklų skaičius, vitaminų vaisiuose kiekis ir rūšys, ir panašiai. Už kiekvieną požymį yra atsakingas konkretus genas (graikiškai genos – paveldimumo faktorius). Genas – tai mažytė dalelė dezoksiribonukleininės rūgšties (DNR) molekulės, ji ir sukuria atitinkamą gyvūno ar augalo požymį. Jeigu pašalinsime geną, atsakingą už kokį nors požymį, tai dingsta ir pats požymis. Ir priešingai – jei įvesime, pavyzdžiui, augalui naują geną, tai jis įgys naują savybę.
Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 18:08
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (3225)

Štai kaip, pavyzdžiui, veikia infekcinių ligų schema (kiaulių gripas, ŽIV ir panašiai). Sukuriamas mitas apie siaubingą ligą, galinčią pražudyti milijonus, o realūs vaistai (neužpatentuoti farmakologų mafijos) griežtai išstumiami. Aiškinant ligos kilmę paprastai naudojama iš piršto laužtą Pastero teorija ir žmogaus sukurta liga pervedama į infekcinių ar virusinių susirgimų kategoriją. Tokių ligų profilaktikai sukuriamos toksiškos vakcinos ir visuotinės baimės bei pagarbos tradicinei medicinai atmosferoje šitos vakcinos leidžiamos visiems, kam tik įmanoma.

Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 17:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1439)
Su šia problema susidūrė ir Rusijos mokslininkai, tarp jų ir Neurofiziologijos instituto mokslinė bendradarbė Irina Jermakova. Ji atliko keletą eksperimentų su žiurkėmis, bet užbaigti juos mokslininkei neleido – nutraukė finansavimą. Tačiau netgi tie rezultatai, kuriuos ji gavo, šokiravo ne tik ją pačią, bet ir viso pasaulio mokslininkus. Apie šiuos sensacingus tyrimus Irina Jermakova papasakojo interviu žurnalistei Jekaterinai Pičuginai.
Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 15:50
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3499)

Latvijos gyventojas iš Daugpilio tvirtina, kad sugebėjo nufotografuoti tikrą vaiduoklį, ar dvasią. Korespondentas Mārtiņš Otto sako, kad tai nutiko gruodžio 4 dieną, kai vaikščiojo po miestą ir užsuko kažkaip į neįprastai ramią ir tylią Nometnu gatvę.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 833 834 835 836 837 ... 1091 1092 »