- 11.12.2017
- 0.0 Reitingas
- 6502 Peržiūrų
- Komentarai
Faktas yra tas, kad vienuolė gyveno daugiau nei 80 metų, o jos receptas jau beveik tūkstantis metų!
Ji, daugeliui, laikoma šventa "natūralios medicinos globėja".
Sesuo Hildegard mirė aštuoniasdešimt vienerių metų, 1179 metais ir paliko šalia savo pranašysčių daug natūralios medicinos receptų, tokių, kaip namų gydymo priemonių nuo širdies ir kraujotakos sutrikimų, dilgčiojimo, drebulio, aritmijos ir krūtinės anginos (stenokardijos).
Ji teigė, kad viską, ką ji parašė, įskaitant vaistų receptus, buvo apsireiškimas "iš viršaus":
"Viską, ką aš parašiau nuo savo apsireiškimo pradžios, aš mačiau savo akimis ir girdėjau savo ausimis. Viską, ką aš atskleidžiau žmonėms, man buvo atskleista dangaus stebuklo pagalba."
Vienuoliai "sveikata - tai kasdieninis pasiekimas, harmonijos veidrodis ir santykiai tarp žmogaus ir Kūrėjo".
Gryna mistika? Tai priklauso nuo kiekvieno, kas kuo tiki (paranormal.lt).
Dabar pažvelkime į receptą.
Ingredientai:
- 10 šviežių petražolės stiebų, šakelių;
- 1 litras balto arba raudono vyno;
- 2 šaukštai obuolių acto;
- 300 ml natūralaus medaus.
Paruošimas
- Supilkite vyną ir actą į puodą, sudėkite petražolių šakeles.
- Užvirkite ir 10 minučių šildykite ant labai mažos ugnies.
- Išjunkite ugnį, šiek tiek atvėsinkite, apie 45-50 laipsnių ir įdėkite medaus. Kruopščiai sumaišykite, perkoškite dar šiltą skysti ir supilkite į anksčiau sterilizuotą stiklinį buteliuką. Uždarykite.
Vartokite po vieną valgomąjį šaukštą kasdien, kol ligos simptomai išnyks.
Prieš vartojant, bet kokį liaudišką vaistą, rekomenduojama pasitarti su gydytoju.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau