Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.12.2017, 21:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6715)
Paprasta, greita ir efektyvu! Puiki gydymo priemonė prieš įvairius grybelius yra raudonėlis. Jį naudojo mūsų močiutės. Procesas yra labai paprastas.
Sužinok daugiau ...
13.12.2017, 20:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15729)

Mes tiesiogiai priklausomi nuo to ką vartojame. Jei mes nepalaikysime normalios mitybos ir reguliariai nevartosime skaidulų, virškinimui, mūsų žarnyne kils problemų, vidurių užkietėjimas. Dėl šios priežasties tuštinimasis gali būti nemalonus, skausmingas kuris gali kelti pavojų mūsų organizmui. problemos sprendimas gana paprastas, reikia tik subalansuoti mitybą, kuri turėtų daug skaidulų. Taip pat rekomenduojama išvalyti storąją žarną ne mažiau, kaip 2 kartus per metus, kad būtų išvengta infekcijų ir ligų, įskaitant vėžio atsiradimą.

Sužinok daugiau ...
13.12.2017, 20:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12053)
Neįtikėtina, bet per savaitę gavau pirmuosius rezultatus! Tai nuostabu! Skydliaukės funkcija skirta skatinti metabolizmą ir kontroliuoti organizme cirkuliuojančio kalcio kiekį. Paprastai žmonės ignoruoja šį mažą organą, kol su ja kyla įvairių problemų. Jei skydliaukės hormonų gamyboje atsiranda tam tikras disbalansas, organizmas kenčia. Pagerinkite skydliaukės veiklą jūs galite naudodami eterinius aliejus. Patarimas: susiraskite natūralių vaistų specialistą, kuris turėtų aromaterapijos žinių, nes jo pagalba jūs gausite daugiau naudos iš eterinių aliejų.
Sužinok daugiau ...