Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.12.2017, 22:25
Burtai, Magija Peržiūrų (9039)

Visiems žinomas prietaras, kuris sako, kad kaip sutiksi Naujus Metus, tokie jie ir bus. Bet, pasirodo, šis prietaras liečia ir gimimo dieną. Būtent tuo metu dedami pamatai jūsų asmeninei programai ateinantiems metams. Atsibudę gimtadienio rytą nusiteikite gerai nuotaikai – taip jūs tapsite maksimaliai atviri teigiamai energijai, kurią jums siunčia Aukštesniosios jėgos tą dieną. Ji pasižymi dideliu potencialu, sugebančiu atstatyti pažeistą energetinį apvalkalą. Gera nuotaika tą dieną net pajėgi išvaduoti jus nuo nužiūrėjimo.

Sužinok daugiau ...
03.12.2017, 22:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2930)
Česnako sirupas nuo kosulio - patikrinta priemonė pagal seną receptą. Vaikystėje pirmam kosuliui pasirodžius mano močiutė iš karto paruošdavo stiklinę tokio vaisto. Šis sirupas padeda turint bronchitą, tracheitą, faringitą, laringitą, nes česnakai turi stiprių antimikrobinių ir anti-bakterinių savybių, o Altea (Svilarožių) šaknis yra veiksminga atsikosėjimo priemonė. Vaistai pagaminti su medumi stiprina tonusą, imunitetą ir atstato organizmą.
Sužinok daugiau ...
03.12.2017, 20:11
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15377)

Burokėliai yra tiesiog būtini mūsų sveikatai. Jame yra daug vertingų maistinių medžiagų. Burokėliai yra naudingi ir geri, bet kokia forma - virti, žali, salotiniai ar barščiai ir netgi giros pavidalu (paranormal.lt)!

Sužinok daugiau ...
03.12.2017, 14:28
Hipotezės Peržiūrų (3609)

Senovėje daugelis tikėjo, jog egzistuoja tokios šalys, kuriose gyvena nemirtingi žmonės. Pavyzdžiui, kinų mituose pasakojama, kad Pietinėje tuštumoje gyveno busiminių tauta, kurios nariai buvo nemirtingi. Šioje šalyje ant Juancio kalno augo stebuklingas ganmu medis („saldusis medis“), kurio vaisiai juos suvalgiusius žmones paversdavo nemirtingais. Po kalnu čiurleno stebuklingas Cičiuanio šaltinis (Raudonasis šaltinis). Pakako tik gurkšnelio šaltinio vandens, kad žmonės pasidarytų ilgaamžiai. Nieko keisto, kad šią šalį mirtis apleido visiems laikams.

Sužinok daugiau ...