Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 28

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


28.12.2017, 19:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11993)

Šis patarimas vieno iš labiausiai gerbiamų medicinos srities ekspertų Brazilijoje. Verta jo paklausyti! Jei manote, kad receptas yra absurdiškas, sužinokite daugiau apie šį specialistą, kuris parašė apie tai.

Sužinok daugiau ...
28.12.2017, 17:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4711)
Kurkuma dešimtmečiai buvo naudojamas, kaip natūralus vaistas, daugelis žmonių jį dar vadina "prieskonių karalius". Kurkuma turi stiprių priešuždegiminių savybių, veiksmingos nuo Krono ligos, artrito, opinio kolito ir daugelį kitų ligų... Atpalaiduojant laisvuosius radikalus, jis gali kovoti su Alzheimerio liga, demencija ir Parkinsono liga. Taip pat gali sumažinti šių ligų vystymuisi. Kurkuma lėtina senėjimo procesus ir šiuo atžvilgiu kovoja su lėtinėmis ligomis, kurios siejamos su senėjimu.
Sužinok daugiau ...
28.12.2017, 12:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (27879)
Šiandiena vis daugiau žmonių kenčia nuo įvairių ligų. Tarp jų galima paminėti aukštą kraujo spaudimą, diabetą, nemiga, cholesterolio kiekį kraujyje ir t.t. Yra žinoma nuo senų laikų, kad lauro lapai yra labai geri prieskoniai. Tačiau, jis gali būti naudojamas ir sveikatoje. Jame yra vitaminų ir mineralų, reikalingų sveikatai. Be to, šis lapas, gerai kovoja su kai kuriomis ligomis: arteriniu spaudimu, diabetu, nemiga, cholesteroliu ir ne tik:
Sužinok daugiau ...