Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.12.2017, 20:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6845)
Didelę reikšmę visų stuburo susirgimų ir šiaip negalavimų profilaktikai, tame tarpe ir tarpslankstelinių išvaržų atvejais, turi bendras sveikatos stiprinimas, protingas fizinis aktyvumas, teisingas maitinimasis, imuniteto stiprinimas, o taip pat vengimas streso, alkoholio ir rūkymo , kurie žymiai pablogina kraujotakos sistemos darbą, o sekant tuo ir pilnavertį tarpslankstelinių diskų maitinimą.
Sužinok daugiau ...
25.12.2017, 20:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6446)
Lengva ir paprasta! Šiandienos straipsnyje pasakysime, kaip naudojant citrina pagerinti veido odą, kad ji taptu minkšta ir šviesi. Paimkite nedidelį dubenį ir išspauskite į jį citrinos sultis. Įmerkite į jį vatos diską. Uždėkite diską su sultymis ant tos vietos kur turite spuogų.
Sužinok daugiau ...
25.12.2017, 17:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (20779)

Hipertenzija arba, kaip mes vadiname aukštas kraujo spaudimas, šiuo laikotarpiu labai dažna sveikatos problema. Tai pasireiškia dėl padidėjusio kiekio mūsų kraujagyslėse. Tai kelia rimtas sveikatos problemas, didina širdies ir kraujagyslių ligų riziką. Pasak gydytojų, aukštas kraujo spaudimas yra daugiau nei 140/90mm Hg. Jums reikia gydyti šią problemą, nes tai gali sukelti daugybę kitų sveikatos problemų.

Sužinok daugiau ...
25.12.2017, 17:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3784)
Didelis pilvas visada tampa problema. Žinoma, tai blogai, tačiau tai nėra vienintelė priežastis, dėl kurios gali kilti įvairios problemos sveikatai. Visi žmonės svajoja apie tokį gėrimą, kuris galėtu stebuklingai pašalinti padidėjusį pilvą. Dabar tai įmanomą. Tai natūralus kokteilis, kurį galite pasigaminti namuose. Pridėkite jį prie savo dietos. Kad pasigaminti šį šviežų gėrimą, jums reikės tik šių ingredientų: imbiero, agurko, mėtų ir citrinos.
Sužinok daugiau ...