Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 06

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


06.12.2017, 21:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5275)

Pateikiame du nuostabius receptus, kurie padės jums gauti visą česnako naudą. Česnako veiksmingumas yra naudingas dėl savo veikliosios medžiagos alicino. Jis gaunamas česnaką traiškant arba pjaustant į smulkias skilteles. Po to palaukite 15 minučių, kad česnakas išleistu šią naudingą medžiagą, o tada dėkite į savo produktus.

Sužinok daugiau ...
06.12.2017, 20:05
Burtai, Magija Peržiūrų (2161)
Egzistuoja daug būrimo rūšių: iš kavos tirščių, iš akmenų, spalvų, runų, vaško, knygų, taro kortų. Susipažinkime su dar vienu būrimo būdu – iš pieštukų. Egzistuoja daug būrimo rūšių: iš kavos tirščių, iš akmenų, spalvų, runų, vaško, knygų, taro kortų. Susipažinkime su dar vienu būrimo būdu – iš pieštukų.
Sužinok daugiau ...
06.12.2017, 13:04
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1321)
Visos mūsų organizmo gyvybinės sistemos yra susijusios. Jei pajutote, kad organizmo apsaugos sistema šiek tiek susilpnėjusi, susirūpinkite savo gyvensena ir mityba. Jei dirbate per daug, esate pavargę, neišsimiegoję, nuolat patiriate stresą, mažai judate, mažai laiko praleidžiate gryname ore, esate fiziškai silpni ar turite antsvorio, nesistebėkite, kad jus nuolat puola ligos.
Sužinok daugiau ...