Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 23

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


23.12.2017, 20:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (15217)
Yra keletas procedūrų, kurios padės išspręsti šią problemą! Tačiau mes rekomenduojame saugiausius ir efektyviausius. Siekdami panaudoti gamtos gydomąją galią siūlome keturis miežio gydymo receptus. Jie paprasti ir efektyviai veikia, tačiau jūs turite atidžiai stebėti higieną, kai jie panaudojami.
Sužinok daugiau ...
23.12.2017, 16:49
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3989)
Kaip pravalyti kraujagysles namų sąlygomis? Sumaišykite krapų sėklas ir malto valerijono šaknies, tada užpilkite verdančio vandens ir išmaišykite. Kai mišinys nusistovės iki 40 laipsnių įdėkite 2 šaukštus medaus. Todėl rekomenduojama reguliariai atlikti kraujotakos sistemos valymo kursą. Šiandien mes pasidalinsime su jumis įrodytu kraujagyslių valymo būdu...
Sužinok daugiau ...
23.12.2017, 10:04
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2521)

Nuo senų senovės ne tik bičių medus, bet ir žiedadulkės, duonelė, pikis, nuodai bei vaškas pasitelkiami ligoms gydyti ir jų profilaktikai. Organizmą stiprinančios žiedadulkės išgarsintos jau senuosiuose Tibeto ir Avicenos raštuose. Kuo gi skiriasi bičių gėrybės ir kada jų patariama vartoti? Apie tai pasakoja patyrusių Aukštaitijos specializuoto bitininkystės ūkio bitininkų Gražinos ir Gedimino Skardžių šeima.

Sužinok daugiau ...