Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 21

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


21.12.2017, 21:24
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2784)
Gyvenimas nėra lengvas. Žmonėms sunku nuolat jaustis laimingiems, nes jų kelyje nuolat pasitaiko sunkių išbandymų. Senstant silpsta sveikata, retėja draugų ratas, o ir vaikai aplanko ne taip dažnai, kaip norėtųsi. Visgi, nepaisant to, 85-erių sulaukusios moterys dažnai yra laimingesnės nei prieš kelis dešimtmečius. Kodėl? Šią tiesą atskleidę mokslininkai tuo pačiu teigia, kad senstantiems vyrams tai yra bloga žinia.
Sužinok daugiau ...
21.12.2017, 21:12
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3867)
Apie graikinių riešutmedžių gydomąsias savybes žinota jau antikos laikais. Nuo seniausių laikų iki šių dienų daugelio šalių liaudies medicina gydymui naudoja visas graikinio riešutmedžio dalis: lapus, žalius vaisius, subrendusius branduolius, kevalų vidines pertvarėles ir kevalus.
Sužinok daugiau ...
21.12.2017, 07:28
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (1837)

Jau senai bebuvo žinių apie rusų kuriamą penktos kartos naikintuvą. Pradžioje entuziastingai pradėtas projektuoti „PAK FA“ buvo pristatomas kaip jau netrukus kelsiantis siaubą priešo pajėgoms. Vėliau projektas tapo „T-50“. Buvo demonstruojami jo skrydžiai ir kalbama apie žingsnį iki serijinės gamybos. Vis tik šį žingsnį jis žengs pervadintas į „Su-57“. Pasidomėkime ką naujo apie šį projektą pasauliui buvo pranešta paskutiniu metu.

Sužinok daugiau ...