Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 09

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


09.12.2017, 19:37
Pasaulio Šeimininkai Peržiūrų (3964)

Kaip atsitiko, kad pasaulyje farmacijos firmų esama lyg ir daugybė, o visų jų šeimininkas – vienas ir tas pats? Kaip atsitiko, kad mūsų gydymas atsidūrė firmų, kurios pelnosi iš žmonių nuodijimo ir žudymo, rankose? Kaip atsitiko, kad medicina pasirinko kelią, kurį jai nurodė žmogus, kaltinamas daugpatyste, prievartavimu, sukčiavimu ir šarlatanyste? Kaip atsitiko, kad mūsų vyriausybės naudoja terorą ir bauginimą, prievartauja savo piliečius, kad užtikrintų pelnus cheminei ir farmacijos Rokfelerių šeimynėlės mafijai?

Sužinok daugiau ...
09.12.2017, 18:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (19752)

Aš neskiepijau savo vaiko! Kad suprastume, kokį pavojų kelia vakcinos, pakanka paminėti faktą, kad per dešimt metų nė vienas gydytojas ar JAV farmacijos kompanijų vadovas neįsidrąsino išgerti standartinio mišinio iš medžiagų, esančių daugumoje vakcinų, kurį, pagal JAV Susirgimų profilaktikos ir kontrolės centro rekomendacijas, paskelbtas 2000 metais, gauna šešerių metų amžiaus vaikas. Ir tai nežiūrint į pažadėtą 100 000 dolerių apdovanojimą.

Sužinok daugiau ...
09.12.2017, 13:06
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3191)

Slapta vaistų gamintojų svajonių – pasodinti visus ant tablečių. Netgi sveikuosius. Ir jie šią svajonę įgyvendina. Įsivaizduojate, jei tabletes gers ne tik ligoniai, bet ir sveikieji? Juk tai fantastiška rinka!

Sužinok daugiau ...
09.12.2017, 12:46
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (3617)
Reikalas mirtinai rimtas. JAV vyriausybės duomenimis, dabartinis jaunimas bus pirmoji per šimtmetį amerikiečių karta, kuri gyvens trumpiau nei jų tėvai. Priežastis: nutukimas. Kas trečią amerikiečių vaiką kamuoja chroniškas antsvoris, ir dėl to jis yra pasmerktas hipertenzijai, diabetui, astmai ar vėžiui. Pagalbon skuba Michelle Obama. Vasario viduryje pirmoji ponia pradėjo savo parengtą roko kampaniją „Judinkimės!“ („Let’s Get up!“), debiutuodama kaip visuomeninė aktyvistė – tokį vaidmenį tradiciškai atlieka prezidento žmona. Remiama visuomeninių organizacijų, verslo įmonių ir žiniasklaidos, ji skatins vaikus vietoj kokakolos gerti sultis, vietoj traškučių triaukšti morkas ir, užuot sėdėjus prie kompiuterio, varinėti kamuolį.
Sužinok daugiau ...
09.12.2017, 11:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1764)
Kuo jūs paprastai maitinate savo vaikus? Tais pačiais produktais, kuriuos valgote patys? Ką šiandien valgysite pusryčiams? Sumuštinius su dešra? O pietums – makaronus su dešrelėmis, pagardintais majonezu ir ketčiupu? Jeigu taip, tai perskaityti šitą tekstą iki galo jums yra tiesiog gyvybiškai svarbu. Jei norite, kad jūsų vaikai būtų sveiki, perskaitykite šį anaiptol ne pilną ir ne išsamų sąrašą produktų, kuriais geriau nemaitinti vaikų ir kurių turėtumėte vengti patys.
Sužinok daugiau ...
09.12.2017, 11:07
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2484)
Kol vienkartinių indų gamintojai skaičiuoja pelną, toksikologai ir ekologai įspėja: plastikiniai indai yra kenksmingi. Šių indų gamyboje naudojami polimerai, tame tarpe – polietilenas, polipropilenas, polistirolis, o taip pat melaminoforaldehido derva. Būtent šios dervos turintys indai yra patys pavojingiausi.
Sužinok daugiau ...
09.12.2017, 10:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2191)
Šiandien tendenciją judėti link natūralios gamtinės kosmetikos pasigavo dauguma gamintojų ir laboratorijų. Ir žiniasklaida, ir preparatų kūrėjai vienu balsu šlovina stebuklingus kremus kaip panacėją nuo senėjimo ir kaip raktą į grožio pasaulį. Reikia pripažinti, kad informacijos ant etikečių iki galo suprasti neįmanoma, kadangi įspūdingas komponentų sąrašas jose užšifruotas lotyniškais pavadinimais ir nesuprantamais sutrumpinimais, po kurių seka nesuprantami skaičiai.
Sužinok daugiau ...