Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.12.2017, 16:09
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (2445)

Jūreiviai - pakankamai prietaringa liaudis. Jų manymu, laivai, kaip ir žmonės, turi savo charakterį - jie būna ramūs ar nepastovūs, kuriantys ar griaunantys. Ir šis laivų charakteris niekaip nepriklauso nuo "tėvų" - inžinierių ir statytojų. Jūreiviai mano, kad laivai ilgi gali gimti "su marškinėliais", tačiau taip pat gali nuo pat jų statybos laivų gamykloje pradžios kasdien įrodinėti, jog jie yra pažymėti nesėkmės ar net blogo likimo ženklu.

Sužinok daugiau ...
17.12.2017, 15:21
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2989)

Antrąją pusę jau suradusių Skorpionių laukia kiek netikėtas idilės laikotarpis - gyvensi ramiai, be didesnių pykčių ir įsiplieskusių emocijų. Vienišos šio ženklo atstovės pajus norą toliau užsiiminėti savo mėgstama veikla – kiršinti ir provokuoti vyrus konfliktams. Pats metas peržiūrėti savo santykius su priešinga lytimi, antraip svajonės apie vestuves taip ir liks svajonėmis. Ateinančiais metais patartina daugiau dėmesio skirti bendravimui, nes tai žada naudingų perspektyvų. Dažniau išeik pasižmonėti į miestą, susitik su senais pažįstamais, nepatingėk bent retkarčiais jiems paskambinti.

Sužinok daugiau ...
17.12.2017, 14:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4555)
Nė viena pasaulio tauta nebeturi, o gal ir niekada neturėjo išskirtinių sakralinių apeiginių, tik šioms gamtos dievybių gerbimo ir garbinimo šventėms gaminamų valgių: Avižienio, Bangpūčio (tinklų metimui), Bičiulių (bitinėjimo) dienai, Bobų vasaros, Bulviakasio dienai, Derliaus šventei, Gandrinėms (Starkinėms), Rasoms (Joninėms), Keturiasdešimties paukščių dienai, Pavasario, Vasaros, Rudens ir Žiemos lygiadieniams, Paskutinio grybo, Pavasarinių ir Rudeninių dziedų, Pelenų dienai, Pempės dienai, Tinklaičių traukimui, Užgavėnėms, Vėlinėms, Vieversio dienai, Žąslėkio dienai, Žiemoverčiui, Žiobrinėms ir pan.
Sužinok daugiau ...
17.12.2017, 14:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5196)

Kad paprastas įdrėskimas netaptų mirtinai pavojingas, gamta suteikė kraujui gebėjimą krešėti ir sudaryti krešulį, užkemšantį žaizdelę. Tik ar visuomet krešulys kraujagyslėje – gerai?

Sužinok daugiau ...
17.12.2017, 14:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4322)
Ant beržų kamienų auga įžulnieji skyleniai, arba beržų grybai, dar vadinami čagomis, juodgrybiais, juodgumbiais. Beržų grybus galima rinkti visus metus, tačiau liaudies medicinos žinovai pataria tai daryti vėlyvą rudenį ar pavasarį, nes tuo metu jie būna sukaupę daugiausia biologiškai aktyvių medžiagų.
Sužinok daugiau ...