Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 12

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


12.12.2017, 21:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2175)
Vegetarai aiškina, kad „baltymų esama ne tik mėsoje, bet ir daugumoje daržovių, kad ir tuose pačiuose ankštiniuose augaluose“. Visiškai teisingai. Jų ten esama ir labai daug. Tik reikia padaryti vieną patikslinimą: augaliniai baltymai gali būti kokybiškai įsisavinti tiktai drauge su gyvuliniais ir tik su jų pagalba. Be pirmaklasių gyvulinių baltymų neišsiversi.
Sužinok daugiau ...
12.12.2017, 21:00
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (14404)
Šiuo metu onkologai jau suprato: žmonės, kuriems pašalintos tonzilės, suserga vėžiu tris kartus dažniau. Tas pats vyksta su tais, kuriems pašalintas apendicitas. Amerikiečiai, beje, savo laiku itin aršiai kovojo su „nereikalingais“ organais. Tonziles ir apendicitą jie išpjaudavo visiems naujagimiams iš eilės. O kai šeštame dešimtmetyje užgriuvo poliomielito epidemija, šitie vaikai sirgdavo itin sunkiai ir mirdavo pirmieji.
Sužinok daugiau ...
12.12.2017, 20:42
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2533)
Sveikatos specialistai teigia, kad kavą ryte gali puikiai pakeisti imbierinė arbata, nes ji taip pat gerai tonizuoja. Pakanka tarkuotų šviežių imbierų užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti, po to paskaninti arbatą cinamonu, citrinos griežinėliu, medumi, ir žvalumas – garantuotas. Tokia arbata ne tik tonizuoja, bet ir suteikia organizmui daug naudingų medžiagų.
Sužinok daugiau ...