Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 04

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


04.12.2017, 22:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2406)

Prisiminkime tik 5 prieskonius, kurie neutralizuoja neigiamą kofeino poveikį organizmui ir priverčia kavą dirbti mums. Juodasis pipiras. Juodieji pipirai stipriai valo virškinimo sistemą, pašalina toksinus, gerina medžiagų apykaitą, stimuliuoja skrandžio darbą, yra antiseptikas. Įberkite į karštą kavą 1-2 žirnelius, leiskite nusistovėti.

Sužinok daugiau ...
04.12.2017, 22:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (26089)

Labiausiai mirtina liga mūsų laikų yra vėžys, širdies sutrikimai, diabetas ir insultas. Pagrindinė šių ligų priežastis yra nesveika dieta ir nesveikas gyvenimo būdas. Siekiant užkirsti kelią šių ligų vystymuisi, mes turime valgyti teisingai ir įtraukti vieną iš daržovių - burokėlius.

Sužinok daugiau ...
04.12.2017, 21:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3253)
Ši mirtis dar vadinama laiminga mirtimi – atsigulė ir užmigo. Ši mirtis ištinka tada, kai organizmas sudegina visas riebalų atsargas (miego pulsas pakliūna į riebalų deginimo koridorių, o senolio šaldytuve virtuvėje tik „antisklerotinis“ liesas kefyras, o po stalu bulvių pintinė) . Štai dabar ir pagalvokite į kokią ateitį skubate, kai prisiklausote pasakų apie cholesterolio ir kitų sočiųjų riebalų žalą, ir tik retkarčiais vartojate aliejų.
Sužinok daugiau ...
04.12.2017, 15:19
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1953)

Vitamino D stoką patiria 90 proc. suaugusiųjų, nes jo pakankamai negauname nei su maistu, nei ilgesnį laiką būdami saulėje. Tačiau nereikėtų pulti vartoti vitaminų, LRT RADIJUI sako laboratorinės diagnostikos gydytoja Dangira Babenskienė. Anot jos, vitamino D nesunku perdozuoti, nes kiekvieno organizmas jį skirtingai pasisavina ir kaupia.

Sužinok daugiau ...