- 04.12.2017
- 0.0 Reitingas
- 2524 Peržiūrų
- Komentarai
Prisiminkime tik 5 prieskonius, kurie neutralizuoja neigiamą kofeino poveikį organizmui ir priverčia kavą dirbti mums (paranormal.lt).
1. Juodasis pipiras. Juodieji pipirai stipriai valo virškinimo sistemą, pašalina toksinus, gerina medžiagų apykaitą, stimuliuoja skrandžio darbą, yra antiseptikas. Įberkite į karštą kavą 1-2 žirnelius, leiskite nusistovėti.
2. Kardamonas. Veikia raminančiai. Stiprina skrandį. Rekomenduojama į kavą dėti vieną kardamoną ar šviežius miltelius. Dėl eterinio aliejaus poveikio kavai suteikiamas ypatingas unikalus aromatas.
3. Gvazdikėliai. Skatina kraujotaką ir mažina kraujo spaudimą. Gvazdikėlių eterinis aliejus prideda kavai aromato, padeda sumažinti neigiamą kofeino poveikį. Įdėkite vieną galvutę gvazdikėlio į karštą lavą ir leiskite nusistovėti.
4. Cinamonas. Mažina kavos rūgštingumą. Ruošiant kavą galite įdėti cinamono miltelių arba visą lazdelę, palikdami ją karštoje kavoje.
5. Imbieras. Jis turi raminantį poveikį nervų sistemai, padeda numalšinti skausmą ir spazmus, stimuliuoja virškinimo trakto veiklą. Kai ruošiate kavą, galite įdėti mažai imbiero miltelių ar mažą šviežios imbiero šaknies gabalėlį.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau