Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.12.2017, 20:35
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6967)
Jei pas jus toks atvejis, neturėtumėte skubėti į vaistinę įsigyti sirupo nuo kosulio ar antibiotikų. Žinoma, šie vaistai naikina bakterijas, palengviną skausmą ir neleidžia kosėti. Problema yra ta, kas jie turi daug įvairių šalutinių poveikių, kurie daugiausiai pakenkia kepenims ir inkstams. Savarankiškas gydymas taip pat yra labai pavojingas.
Sužinok daugiau ...
22.12.2017, 17:13
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2842)
Galbūt būtent jūsų telefono numeris tapo dažnų skambučių ir sėkmingų sandorių priežastis. Sužinokite, kokia yra skaičių reikšmė.
Sužinok daugiau ...
22.12.2017, 16:50
Burtai, Magija Peržiūrų (2637)

Žmonės visada troško bent akies krašteliu žvilgtelėti į savo ateitį. Nuo seniausių laikų iki šiandien mūsų gyvenime pasitaiko įspėjamųjų ženklų, ritualų ir ceremonijų. Ypatingas metas burtams – tylios šv. Kūčių ir Kalėdų naktys. Šįmet Kūčių naktį dar švies jaunatis, kada gali pildytis į visatą paleisti norai. Per Kalėdas stos priešpilnis, o tai laikas, kai palanku burtis, prašant pinigų, meilės, naujo darbo ar namų. Taigi, visi ženklai rodo, kad nuo gruodžio 24 iki 26 dienos yra geras laikas praktikuoti magiją.

Sužinok daugiau ...
22.12.2017, 16:43
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2217)
Kalėdos – tai laikas meilei, laikas duoti ir imti. Kalėdinis s#ksas, ko gero, net geresnis negu gimtadienio s#ksas, nes tuomet abu būnate kaip dovanėlės. Gimtadienio dieną šventės kaltininkas tėra vienas, todėl teoriškai kitas turėtų labiau stengtis dėl jo malonumo. Kalėdinį s#ksą dauguma tikriausiai įsivaizduoja kaip lovos žaidimus, persirengus itin erotiškais Snieguolės, Kalėdų senelio ir kitų žiemos švenčių personažų kostiumais.
Sužinok daugiau ...