Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.12.2017, 21:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10185)
Jo pagrindą sudaro ingredientai, kurie optimizuoja bendrą sveikatą ir stipriną imunitetą. Skausmas sąnariuose gali būti gana varginantis. Šiame straipsnyje pasakysime, kaip pasigaminti nuostabių sulčių receptą, kuris sumažins sąnarių skausmą ir pašalins šlapimo rūgšties susikaupimą.
Sužinok daugiau ...
27.12.2017, 20:52
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4891)
Mūsų kūnas kaupia toksiškas medžiagas, kurios organizmui daro didžiulę žalą. Štai todėl, taip svarbu, kad mes stengtumės, bet kas 6 mėnesius atlikti detoksikacijos procesą. Jei mes nepašalinsime kenksmingų medžiagų iš mūsų kūno, mes niekada nebūsime sveiki.
Sužinok daugiau ...
27.12.2017, 20:05
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (4474)

2018-aisiais šio ženklo atstovams negalima peršalti. Išeidami iš namų nepamirškite šiltos kepurės, rinkitės šiltą avalynę, neiškeiskite komforto į madą – antraip labai dėl to pasigailėsite. Šuns metais nebūsite itin imlūs peršalimo ligoms, tačiau jei susirgsite, pasekmės bus labai nelinksmos, todėl geriau tiesiog pasisaugoti. Turėtumėte sau pradėti skirti daugiau dėmesio: jei ką nors skauda, nenumokite ranka ir nelaukite, kol praeis savaime – jūs puikiai žinote, kad užleistą ligą išgydyti daug sunkiau, negu diagnozuotą anksti.

Sužinok daugiau ...
27.12.2017, 17:43
Aiškiaregiai, Didieji Pranašai Peržiūrų (16882)

Aklosios aiškiaregės pranašystėse 2 punktai siejami ir su ateinančiais 2018-aisiais. Anot jos, Kinija tais metais taps dominuojančia pasaulio ekonomika, o mokslininkai atras naują energetikos šaltinį Veneroje. Pirmoji pranašystė gana reali – Kinijos ekonomika ir įtaka pasaulyje auga itin sparčiai ir šiuo metu lipa ant kulnų lyderei JAV, kurioje vyksta atvirkštiniai procesai.

Sužinok daugiau ...
27.12.2017, 17:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2465)
„Vienintelė svogūno yda ir bjauriausia proceso dalis yra šios daržovės pjaustymas – kuomet veidas apsipila ašaromis. Tačiau sužinoję apie svogūno naudą sveikatai, verksite iš laimės“, – tvirtina LRT TELEVIZIJOS laidos „Klauskite daktaro“ vedėjas Alvydas Unikauskas. Vos vienas svogūnas per dieną gali ne tik apsaugoti nuo ligų, bet ir sumažinti cukrinio diabeto, širdies ligų ar vėžio riziką.
Sužinok daugiau ...