Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Gruodžio » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.12.2017, 22:46
Pasąmonės Galios Peržiūrų (4424)

Savo gimimo valandėlę jūs automatiškai gavote galingą psichinės apsaugos šaltinį – savo angelą sargą. Daugelis ekstrasensų mano, kad pati saugančioji būtybė lydi jus per daugelį gyvenimų, per visus jūsų sielos kelionės etapus, vedančius dvasinio nušvitimo link.

Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 22:15
Mistinės Vietovės, Anomalinės Zonos Peržiūrų (2549)

Apie šią salą pasakojama tiek įvairiausių pasakojimų ir legendų, kad visa tai patikrinti neužtektų viso gyvenimo, netgi labai stengiantis. Vienintelis dalykas, dėl kurio sutaria ir skeptikai, ir šalininkai - ši vieta pasižymi tam tikromis anomaliomis savybėmis: tai stebimas NSO, tai virš salos susiformuoja keistas rūkas, tai dingsta ištisi aulai. Ar viskuo tuo tikėti - spręsti jums patiems!

Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 18:25
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (2489)
Genų inžinerijos esmė tokia: bet koks augalas ar gyvūnas turi tūkstančius įvairiausių požymių. Pavyzdžiui, pas augalą tai lapų spalva, sėklų skaičius, vitaminų vaisiuose kiekis ir rūšys, ir panašiai. Už kiekvieną požymį yra atsakingas konkretus genas (graikiškai genos – paveldimumo faktorius). Genas – tai mažytė dalelė dezoksiribonukleininės rūgšties (DNR) molekulės, ji ir sukuria atitinkamą gyvūno ar augalo požymį. Jeigu pašalinsime geną, atsakingą už kokį nors požymį, tai dingsta ir pats požymis. Ir priešingai – jei įvesime, pavyzdžiui, augalui naują geną, tai jis įgys naują savybę.
Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 18:08
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (3215)

Štai kaip, pavyzdžiui, veikia infekcinių ligų schema (kiaulių gripas, ŽIV ir panašiai). Sukuriamas mitas apie siaubingą ligą, galinčią pražudyti milijonus, o realūs vaistai (neužpatentuoti farmakologų mafijos) griežtai išstumiami. Aiškinant ligos kilmę paprastai naudojama iš piršto laužtą Pastero teorija ir žmogaus sukurta liga pervedama į infekcinių ar virusinių susirgimų kategoriją. Tokių ligų profilaktikai sukuriamos toksiškos vakcinos ir visuotinės baimės bei pagarbos tradicinei medicinai atmosferoje šitos vakcinos leidžiamos visiems, kam tik įmanoma.

Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 17:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1431)
Su šia problema susidūrė ir Rusijos mokslininkai, tarp jų ir Neurofiziologijos instituto mokslinė bendradarbė Irina Jermakova. Ji atliko keletą eksperimentų su žiurkėmis, bet užbaigti juos mokslininkei neleido – nutraukė finansavimą. Tačiau netgi tie rezultatai, kuriuos ji gavo, šokiravo ne tik ją pačią, bet ir viso pasaulio mokslininkus. Apie šiuos sensacingus tyrimus Irina Jermakova papasakojo interviu žurnalistei Jekaterinai Pičuginai.
Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 15:50
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3492)

Latvijos gyventojas iš Daugpilio tvirtina, kad sugebėjo nufotografuoti tikrą vaiduoklį, ar dvasią. Korespondentas Mārtiņš Otto sako, kad tai nutiko gruodžio 4 dieną, kai vaikščiojo po miestą ir užsuko kažkaip į neįprastai ramią ir tylią Nometnu gatvę.

Sužinok daugiau ...