Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Liepos » 26

Ar Ameriką užpuolė NSO?

2001 m rugsėjo 11 d. pasaulį šokiravo neregėto masto ataka Niujorke ir Vašingtone. Tą dieną buvo visiškai nugriauti du Pasaulio prekybos centro dangoraižiai, žuvo beveik 3000 žmonių. Tikrosios tragedijos aplinkybės vis dar nėra aiškios. Oficialioji versija daug kam kelia pagrindo daryti įvairiausias išvadas, iš kurių vis pastebimesnė - prie visko prisidėjo... ateiviai.

Oficialioji versija

Galbūt daugelis jau bus pamiršę įvykių detales, todėl pirma trumpai apžvelgsime, kas nutiko tą antradienio rytą. Pagal oficialiąją versiją anksti ryte puikiai koordinuotais veiksmais į kelis keleivinius lėktuvus patekę teroristai maždaug vienu metu užgrobė keturis reisus, skridusius iš Logano, Dalaso ir Niuarko oro uostų. Manoma, viską padarė islamo fundamentalistai, kurie pagrobdami naudojo šaltuosius ginklus, ašarinių ir pipirinių dujų balionėlius bei grasino panaudoti sprogstamuosius prietaisus.

2001 m rugsėjo 11 d. pasaulį šokiravo neregėto masto ataka Niujorke

Pilotų vietas užėmę vasaros lėktuvų valdymo kursus baigę kovotojai savo rankose turėjo masyvius avialainerius, kurių kiekvienas svėrė mažiausiai 140 tonų ir buvo pilnas apie 30-35 tūkstančius litrų aviacinio kuro, taigi jie skraidino valdomus reaktyvinius užtaisus.

8.46 val. vietos laiku pirmasis užgrobtas lėktuvas įsirėžė į Pasaulio prekybos centro šiaurinį bokštą ties 94-98 aukštais. Po 16 minučių į įvykio vietą atvykusios filmavimo grupės turėjo galimybę visam pasauliui tiesiogiai parodyti, kaip antrasis pagrobtas lėktuvas taranuoja jau pietinį bokštą. Po pusvalandžio sulaukta pritrenkiančių žinių jau iš Vašingtono: trečiasis užgrobtas lėktuvas pataikė teisiai į JAV kariškių citadelę - Pentagoną, padarydamas penkių metrų pločio skylę ir įsirėždamas į pastatą 95 metrus.

Dangoraižių ataka sugadino laikančiąsias metalo konstrukcijas ir sukėlė galingą gaisrą. Anot oficialiosios versijos, dėl aukštos temperatūros laikančiosios konstrukcijos tapo nepatvarios, įlinko ir sugriuvo. Per valandą po lėktuvo įsirėžimo pietinis bokštas visiškai sugriuvo. Šiaurinis bokštas išsilaikė ilgiau, bet galiausiai sugriuvo ir jis. Sugadintos komunikacijos ir į visas puses išskridusios griūvančių pastatų konstrukcijų nuolaužos rimtai apgadino keletą šalia esančių pastatų, kurių viename kilo gaisras ir kuris netrukus pakartojo ką tik nuvirtusių dangoraižių likimą.

Islamo kovotojai suklydo tik su ketvirtuoju užgrobtu lėktuvu, mat keleiviai telefonu jau buvo sužinoję apie Niujorko ir Vašingtono atakas, todėl pradėjo beviltišką kovą, stengdamiesi susigrąžinti iš kovotojų pagrobtą lėktuvą. Lėktuvas tapo nevaldomas ir tiesiog nukrito ant žemės maždaug 240 kilometrų į šiaurę nuo Vašingtono. Yra versijų, kad lėktuvas buvo nutaikytas į tuometinio JAV prezidento George’o Busho namus, kuriuose jis tuo metu ir buvo.

Per Niujorko ir Vašingtono atakas žuvo 2606 žmonės. Kartu su lėktuvuose buvusiais žmonėmis aukų skaičius pasiekė 2977 žmones. Be to, 24 žmonės vis dar laikomi dingusiais be žinios.

Yra labai daug keistenybių, kurių neįmanoma paaiškinti kitaip nei ateivių įsikišimu.

Tokio masto atakos savimi pasitikinčiai Amerikai sukėlė tikrą paniką. Keletą dienų JAV oro erdvė buvo visiškai uždaryta komerciniams skrydžiams, joje be paliovos patruliavo armijos naikintuvai. Kaip dingstį minint piliečių saugumą, buvo gerokai išplėsti specialiųjų tarnybų ir prezidento įgaliojimai. Paskelbus vadinamąjį Patriotinį aktą teisėsaugos institucijos gavo teisę laisvai kištis į savo šalies piliečių asmeninį gyvenimą, taip pat leista beprecedentė telefono pokalbių klausymosi ir elektroninio susirašinėjimo kontrolė. JAV visiškai atšaukė teismo vykdytą policijos ir specialiųjų tarnybų kontrolę.

Netrukus po rugsėjo 11-osios įvykių G. Bushas pranešė, kad prasidėjo karas su terorizmu, ir svarbiausiu jo taikiniu akimirksniu tapo pagrindiniu kaltininku paskelbtas islamistų organizacijos AlQaeda lyderis Osama bin Ladenas. Be to, nuo tada svarbiausia JAV valdžios užsienio politikos užduotimi tapo reaguoti į visų teroristinėmis laikomų pasaulio organizacijų veiksnius.

Pirmuoju paskelbto nekonkretaus karo objektu tapo Afganistanas. 2001 m. spalio 7 d. į šią šalį, kurią tuo metu valdė radikalioji islamistų talibų grupuotė, įsiveržė JAV ir jų sąjungininkų kariuomenė. Tai sukėlė labai rimtą precedentą, vėliau pagal panašią schemą leidusį amerikiečiais vykdyti ir atviras, ir slaptas operacijos Irake, Libijoje, Sirijoje. Be to, kartu pradėta karštligiškai didinti Amerikos karines pajėgas visose įmanomose pasaulio vietose, modernizuoti kariuomenę, performuoti specialiąsias tarnybas, todėl išaugo pasaulinė įtampa ir reali tarptautinių konfliktų grėsmė.

Kam tai iš tiesų buvo naudinga?

Toks principas gerai žinomas jau nuo senovės Romos laikų, galbūt net anksčiau, tad kiekvieną nepriklausomai mąstantį žmogų verčia rimtai suabejoti šios tragedijos oficialiosiomis tiriamosios komisijos išvadomis. Svarbiausias klausimas toks: ar yra bent viena pusė, kuriai šios atakos būtų buvusios bent kiek naudingos?

Bet kuriuo atveju tai nebuvo O. bin Ladenas, kurį amerikiečių tyrėjai akimirksniu paskelbė pagrindiniu kaltininku ir kuris, tarp kitko, prieš rugsėjo 11-ąją dar nebuvo kaip reikiant žinomas islamo bendruomenėje. Vis dėlto AlQae-da prisiėmė atsakomybę už šiuos įvykius, taigi O. bin Ladenas buvo priverstas ilgus metus slapstytis rūsiuose ir urvuose, kol jį susekė JAV specialiosios tarnybos ir kartu su bendražygiais ir artimaisiais naktį nužudė. O. bin Ladeną galima vadinti bet kuo, tik ne ribotu kvailiu, todėl manyti, kad jis nesugebėjo numatyti tokio negailestingo keršto už tūkstančius taikių amerikiečių žūtį, atrodo kvaila. Ar tai buvo naudinga ne pačiam islamistų lyderiui, o apskritai visai AlQaedos organizacijai? Irgi skamba abejotinai, nes greitai organizacija gavo keletą rimtų smūgių, kuriuos šiaip ar taip anksčiau buvo galima numanyti, smarkiai susilpnėjo ir suskilo į keletą ne itin kovoti sugebančių dalių.

Ar Ameriką užpuolė NSO?

Kita dažniausiai girdima versija teigia, kad ši ataka buvo naudinga JAV vyriausybei, kuri pati ją suplanavusi ir įgyvendinusi. Net jeigu būtų galima patikėti, kad JAV valdžia nuspręstų vienu metu paaukoti tris tūkstančius savo piliečių, kad taip pasiektų kokius nors keistus specialiuosius tikslus ir patenkintų kokias nors ambicijas, tokia nuomonė vis tiek turi daug silpnų vietų. Visų pirma, gerokai užtrukę ir apskritai ne tik sėkmingi karai Irake ir Afganistane, kurie galbūt ir suteikė galimybę pasinaudojant kitų žmonių nelaime atsirasti vienam kitam pinigų maišui, vis dėlto apskritai gerokai susilpnino JAV ekonomiką, išprovokavo katastrofinį valstybės skolos augimą ir galiausiai sukėlė rimtą finansų krizę. Tokiu aspektu bet kokia nauda atrodo labai abejotina.

Būtent todėl, kad šiuo atveju abejojama dėl tikėtinų suinteresuotų pusių, savo pasiūlymą pateikia ufblogai, atkreipdami dėmesį į rugsėjo 11-osios įvykiuose randamus ateivių iš kitos planetos pėdsakus.

Anot nepriklausomų tyrinėtojų, jau seniai mūsų planetą nusižiūrėjo bent dvi nežemiškos civilizacijos, kurios labiau žinomos pilkių ir reptiloidų vardu. Ufologų manymu, Žemė dar nevirto ateivių kolonija dėl keleto priežasčių. Pirma, abi svetimos rasės negailestingai konkuruoja viena su kita dėl teisės valdyti mūsų planetą. Antra, dabartiniu Žemės civilizacijos vystymosi etapu bet kokia atvira ataka dar negarantuoja visiškos pergalės. Nors ateiviai jau seniai mus aplenkę technologiškai, jiems vis dėlto tenka įveikti didžiulį atstumą, kad apskritai iki čia nusigautų. Didelio masto konflikto atveju gali kilti rimtų logistikos problemų, dėl kurių pradėtas puolimas galėtų nutrūkti.

Dėl šios paskutinės problemos žmonija turi būti susilpninta iš vidaus visais galimais būdais. Tai ateiviai galbūt bando pasiekti įvairiai, tarkim, įvesdami genetiškai modifikuotą maistą, sukeldami dirbtinę visuotinio klimato kaitą, provokuodami pasaulines ekonomikos krizes ir karus. Pastarasis tikslas galėjo būti ateivių pagrindinė užduotis rengiant rugsėjo 11-osios atakas Amerikoje.
Galime spręsti patys. Sugriuvus Niujorko Dvynių bokštams, viena galingiausių pasaulio valstybių akimirksniu įklimpo į daugybę rimtų konfliktų ir dėl to gerokai susilpnėjo. JAV prasidėjusi ekonomikos krizė sparčiai apėmė visą pasaulį, apnuodydama jį tarsi piktybinis auglys. Konfliktai Irake ir Afganistane išklibino tarptautinių santykių stabilumą būtent tada, kai jau atrodė, kad pasaulio valstybės bent iš dalies pritaikė savo interesus bendriems žmonijos interesams. Netrukus ėmė irti ir Europos Sąjunga, taip pat sustojo Eurazijos Sąjungos ir kitų tarptautinių organizacijų integracijos procesai. Vienas po kito suliepsnojo vis nauji ginkluoti konfliktai visuose planetos kampuose, nugriaudėjo įvairaus masto revoliucijos, daug kur prasidėjo realūs pilietiniai karai.

Ar Ameriką užpuolė NSO?

Kaip kitaip tai pavadinti, jei ne žmonijos susilpnėjimu? Ir kas iš to gali turėti bent kokios naudos?

Faktai rodo į ateivius

Taigi ufologai teigia radę motyvą, kuris galėtų būti pagrindas ateiviams iš kosmoso rengti atakas Niujorke ir Vašingtone 2001 m. rugsėjo 11 d. Dabar, remiantis detektyvinio tyrimo logika, telieka rasti įrodymų, ar ne?

Pripažintina, kad jų nemažai. Anot ufologų, ateiviai paliko gana daug pėdsakų. Sunku pasakyti, kodėl - ar jie nepakankamai įvertino žmonių analitinius gebėjimus, ar apskritai dar nėra bendrai supratę žmonių psichologijos. Šiaip ar taip yra labai daug keistenybių, kurių neįmanoma paaiškinti kitaip nei ateivių įsikišimu.

Pavyzdys čia yra Pentagono puolimas, įvykęs praėjus pusvalandžiui po dramatiškų vaizdų Niujorke - tada, kai, rodos, visi jau turėjo būti maksimaliai atsargūs ir vis atidžiau pasižiūrėti į dangų, ar tik kokio svarbaus pastato link neskrenda dar koks islamistų užgrobtas lėktuvas. Be to, nepamirština, kad Pentagonas vis dėlto yra amerikiečių ginkluotojų pajėgų generalinis štabas, kuriame suplanuotos visos didžiosios karinės operacijos, todėl jis turi ką slėpti ir ko saugotis, dėl to turėjo būti daugiau nei gerai apsaugotas nuo bet kokio tipo fizinių puolimų. Taigi labai svarbus klausimas: kaip tokiu atveju buvo įmanoma nepastebėti Pentagono link kryptingai skrendančio įtartino keleivinio lėktuvo? Kur tuo metu buvo priešlėktuvinės apsaugos sistemos? Kur naikintuvų aviacija? Ir, kaip paaiškėjo paskui, kodėl specialiosios trigubos Pentagono apsaugos sistema sugedo kaip tik prieš oro atakas? Klausimų daug, atsakymų nėra.

Kodėl lėktuvas, kurio bendrasis sparnų ilgis siekia 38 metrus, įsirėždamas į Pentagono pastatą po savęs paliko tik penkių metrų pločio skylę? Ar iš tiesų šie sparnai kaip burtininkui pamojus prieš pat susidūrimą susiskleidė? Ir dar keistesnė atrodo aplinkybė, kad iš netrukus pasirodžiusių fotografijų aplink tą vietą, kur lėktuvas įsirėžė į Pentagoną, nebuvo matyti nė menkiausios lėktuvo nuolaužos. Tai ir dar daug kas leidžia manyti, kad iš tiesų visiškai nebuvo jokio užgrobto keleivinio lėktuvo.

Ufologaį mano, kad taip ir buvo. Dideliu greičiu į JAV kariškių generalinį štabą neriantis lėktuvas tebuvęs paprasčiausia holograma, supanti ateivių nusiųstą užtaisą, pagamintą iš specialios, Žemės gyventojams nepažįstamos medžiagos lydimo. Kai šis užtaisas permušė išorinę Pentagono sieną, išgręždamas vos penkių metrų pločio, bet labai gilią skylę, jis tiesiogine prasme išsiskaidė j molekules, nepalikdamas jokių liudijimų. Taip ateiviai iš kitos planetos sumaniai pašalino visus pėdsakus, galinčius nurodyti tikruosius tragedijos kaltininkus.

Nemažai įtartinų klausimų supa ir Dvynių bokštų griūtį. Vos paskelbus oficialiąją tyrimo rezultatų versiją, daugeliui kilo tas pats klausimas: kaip šie saugūs gelžbetoniniai pastatai, kurių konstrukcijos galėtų atlaikyti net rimtą žemės drebėjimą, staiga galėjo visiškai sugriūti vos susidūrusios su lėktuvu? Sunkiai įmanoma, kad gaisras keliuose viršutiniuose aukštuose, nepaisant to, kad jį palaikė iš tiesų didžiulis kiekis aviacinių degalų, būtų galėjęs sukelti tokį karštį, kuris susilpnino ir kone išlydė laikančiąsias metalo konstrukcijas. Žinoma daugybė pasaulio dangoraižių, atlaikiusių dar didesnius žemės drebėjimus, bet nė vienas neparodė nė menkiausios galimybės sugriūti.

Nepriklausomi tyrinėtojai daro drąsią išvadą: Dvynių sunaikinimas panašesnis į kontroliuojamą ir sąmoningą nugriovimą nei nelaimingą atsitikimą. Šią teoriją patvirtina tai, kad dangoraižių nuolaužos krisdamos padarė pernelyg mažai žalos šalia stovintiems pastatams. Be to, įspūdingiausias ir dirbtiniausias atrodo būtent greitis — pastatai sugriuvo per 10 sekundžių. Toks greitis tikrai per trumpas, jeigu vienintelis kaltininkas būtų buvęs vien tik gaisras.

Siekdami bent iš dalies paaiškinti šias keistenybes, ufologai pateikia teoriją, kad ateiviai pastatams sunaikinti panaudojo rentgeno lazerius, kitaip vadinamus razeriais, kurių spinduliai žmogaus akiai ir vaizdo kameroms neįžiūrimi, bet jų galios visiškai gana perpjauti bet kokią gelžbetonio konstrukciją. Būtent šie spinduliai ir sukėlė gaisrus, o vėliau ir visišką pastatų griūtį. Lėktuvai, kaip ir Pentagono atakos atveju, buvo tik įtikinamos hologramos. Kaip įrodymą, kad buvo naudojami razeriai, ufologai nurodo į oficialiai užfiksuotą didelį radiacijos foną prie sugriuvusių Dvynių, taip pat daugybę fotografijų, kuriose aiškiai matyti, kad pastatų laikančiosios metalinės konstrukcijos iš esmės buvo puikiai perpjautos, o ne išlydytos.

Į klausimą, kas iš tiesų įvyko su kovotojų pagrobtų keturių lėktuvų keleiviais, ufologai labai lengvai atsako: juos visus pagrobė ateiviai. Žinia, toks dalykas nėra jokia naujiena - jie ir anksčiau yra pasiėmę ir pavienių žmonių, ir didelių žmonių grupių. Taigi pagrobti taip patogiai „supakuotus" lėktuvų keleivius ateiviams turėtų būti vieni juokai.

Žinoma, tokios teorijos visuomet turi įvairiausių priešininkų ir skeptikų, abejojančių, kad prie šių atakų prisidėjo nežemiškos kilmės ateiviai. Tokia nuomonė turi visas teises egzistuoti, bet visi įtarūs žmonės turėtų dar kartą patikrinti ir išanalizuoti visus nesutapimus bei sugebėti suprasti, kam visa tai apskritai buvo naudinga. Galbūt tada dauguma žmonių neatmes ir versijos apie ateivių dalyvavimą rugsėjo 11osios ir galbūt dar daugelyje kitų pastaruoju metu Žemėje įvykusių katastrofų.

"Planetos paslaptys"

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Arbata su ramunėlėmis nuo peršalimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Peršalimas. Ingredientai: ramunės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas nuo kosulio
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: svogūnas, pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau