Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2015 » Gruodžio » 26

Ar tikrai reptilijos nužudė princesę Dianą po to ką ji sužinojo?

Sąmokslo teorijos gerbėjams dar viena neįminta mįslė. Christina Fitzgerald pasakojimas, kas nužudė ir kodėl princesę Dianą. Šokiruojantys faktai apie karališką šeimą ir paviešinta tiesa.

Christina Fitzgerald yra puiki liaudies medicinos gydytoja ir ezoterikė. Ji buvo bene patikimiausias princesės Dianos Spencers žmogus.

Praėjus tiek laiko nuo šio įvykio, Christina atskleidė baisias paslaptis, kurias žinojo princesė Diana ir jos žinojimo pasekmė, galiausiai lėmė jos mirtį. Šiuo metu šie faktai pateikiami pirmą kartą.

"Diana buvo siaube nuo karališkos šeimos. Ji žinojo, baisią paslaptį, ji teigė kad visi karališkos šeimos nariai ne žmonės. Jų gyslomis teka galingų roplių "Reptiloidų" rasės kraujas, kuri valdo pasaulį nuo senų laikų."

Diana juos vadino "driežais" ir nekarta sakė Christinai - "Jie ne žmonės!" Tikroji spalva dabartinės karalienės yra gana keista! Žalios!

"Diana sužinojo tiesą 1981 metais liepos mėn., prieš vestuves su Čarlzu. Ji buvo tuo metu priversta dalyvauti senoviniame rituale, kuris vyko karalienės-motinos namuose, netoli Bekingemo rūmų".

Reptilijos valdo pasaulį. Video Rusų k.

Ritualo pavadinimas "Nuotakos pabudimas". Šiame paslaptingame rituale dalyvauja 13 žmonių: karalienė-motina, princas Filipas, Dianos tėvai, Erlas Čarlzas Spenseris ir kiti aukštas pareigas užimantys asmenys, įskaitant ir Kalimą Parkerį. Ritualo metu buvo skaitoma nežinomos kalbos tekstas, laikomos mišios.

Po to jai buvo paaiškinta, kad jos vienintelė misija, išnešioti ir pagimdyti įpėdinį. Po to nutiko kažkas keisto! Princas Filipas ir karalienė-motina parodė savo tikrą veidą - jie virto ropliais (Reptilijomis), kad parodytu jaunai "nuotakai", su jais juokauti negalima.

Princas Filipas visada buvo "šiek tiek keistas". Jis pasakė tiesiai šviesiai:
"Tai mes! Jai jūs ištarsite nors žodį, kažkam, jūs mirsite!"

Karalienė-motina pasakė:

"Visos pasaulio ausys klausosi jūsų ir visos pasaulio akys ieškos amžinybės!" - Tada jaunoji Diana keletą valandų dalyvavo išbandyme su dideliu auksiniu falu, kuris simbolizavo "moters įsčių atvėrimą". Aktas buvo toks žiaurus, kad ji pradėjo kraujuoti.

Po siaubingo "ritualo" jai pasakė, kad ji niekada neturės garbės dalyvauti jų "atostogose". Po šio incidento kuris įvyko ritualo metu, Diana užpuolė ligos, viena iš tokių bulimija. Ji tapo beveik narkomanė - jai buvo reikalingos didelės dozės raminamųjų, kad galėtų numalšinti esamą skausmą.

Karalienei-motinai šimtą metų! Jo asmeninis tarnas yra princas Filipas, kuris koordinuoja užsakymus ir valdo masonus, kitas slaptas organizacijas, kurios yra jo kontrolėje.

Žmonės - Reptilijos. Šetono vaikai. Video Rusų k.

Diana ne kartą sakė, kad karalienė-motina yra blogio įsikūnijimas šiame pasaulyje. Kai Diana užmezgė santykius su milijonieriumi Dodi Fayedu, nepatiko šeimai.

Todėl, 1997 metais rugpjūčio 31 dieną, princesė Diana ir Dodi Fayedas buvo nužudyti britų slaptosios tarnybos. Mirtis buvo pripažinta, kaip nelaimingas atsitikimas, tačiau roplių (Reptilijų) klanas nuo šio įvykio uždirbo milijardus, nuo šios tragedijos.

Jūs pamenate Eltono Johno dainą "Žvakė vėjyje", kuri sumušė visus pardavimo rekordus!? Jis parašė šią dainą Dianos garbei.

"Ypatingai ryškiai matomi genetinio modifikavimo bruožai Vindzorų šeimoje, su kuria siejamos visos kitos dabar esančios iliuminatų šeimos: Karalienė Elžbieta su aiškiai reptiliškais veido bruožais, itin tipiškais smailiais ausų speneliais, taip pat ir pastebimais driežiško tipo dantimis (kandžiai linkę augti paskiromis aštrumomis, kaip pas roplius, o ne sudarydami vientisą plokščią liniją, kaip pas žinduolius). Visos prie roplių priartinančios modifikacijos leidžia ropliažmogiams geriau valdyti šitokius žmones telepatiškai" - nuotrauka apačioja (pipedija.com).

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2018 laikas 10:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai migrenos gydymui

Migrena liaudies medicinoje, migrena, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo migrenos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

30.08.2018 laikas 07:48 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai pleiskanų gydymui

Pleiskanų naikinimas liaudies medicinoje, Pleiskanų naikinimas, receptai nuo pleiskanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

08.08.2022 laikas 15:38 Receptai – Patiekalai Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis
Omletas orkaitėje su varške ir daržovėmis - vasariškas patiekalas su daug baltymų ir vasariškų skonių. Tinka valgyti tiek pusryčiams, tiek pietums. Man jis skanus ir šaltas. Šio patiekalo proporcijas lengva pakeisti. Galima naudot...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
15.04.2024 laikas 19:39 Kaip iš tikrųjų įveikiate stresą: nerimo testas

Šis psichologinis asmenybės testas parodys, kaip iš tikrųjų jaučiatės stresinėse situacijose, ar sugebate susidoroti ramiai, ar esate linkę į emocijas.

Skaityti daugiau

15.04.2024 laikas 06:59 2024 m. balandžio 15 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?
2024 m. balandžio 15 d. žada būti galimybių ir pokyčių kupina diena. Žvaigždės sako, kad kiekvienas Zodiako ženklas gali tikėtis tam tikrų pokyčių savo gyvenime. Pažvelkime, ko kiekvienas ženklas gali tikėtis šią dieną....

Skaityti daugiau

14.04.2024 laikas 19:24 Ar sugebate "eiti galva į galvą": šis testas atskleis visą tiesą [testas]
Ne kiekvienas žmogus dėl savo tikslų pasiekimo gali pradėti kovą ir varžytis, dažniausiai žmonės mieliau nesileidžia į tiesioginius konfliktus. Nors yra ir tokių, kurie renkasi karo, o ne diplomatijos kelią. Atlikite psichologinį testą ir sužinokite,...

Skaityti daugiau