Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Birželio » 2

Ateiviai gyvena Tibeto kalnuose

1937-1938-ais m. Kinijos vyriausybė organizavo ekspediciją į sunkiai prieinamą Tibeto rajoną - Bajan Kara Ulos kalnus (Cinchajaus provincija ties Tibeto ir Kinijos siena). Ekspedicijai padarė neįtikėtiną atradimą - prieš 12 tūkstančių metų Tibeto kalnuose ateivių laivą ištiko avarija. Mokslininkų radiniai vėliau kažkur dingo, o apie patį atradimą buvo pasakojama, kaip apie mitą, tačiau gana neseniai ši istorija vėl buvo prisiminta...

Keistos kapinės

1938 metai. Kinų archeologas Či Pu Tejus su savo komanda keliavo labai sunkiai praeinamomis kalnuotomis vietovėmis ir aptiko kelis šimtus olų, kurios buvo ne kas kita, o kapai. Iš pradžių tai neatrodė keista, nes vietiniai gyventojai jau šimtus metų gyveno olose, tad jie ir savo mirusiuosius artimuosius tikriausiai laidojo olose. Tačiau keistas pasirodė faktas, kad visi numirėliai (jų iš viso buvo 716), buvo žemo ūgio - truputį aukštesni nei 1 m., neproporcingai didelėmis galvomis, išvaizda nepanašūs nei į kiniečius, nei į tibetiečius, gyvenančius šių paslaptingų kapinių apylinkėse.

Įdomu dar tai, kad prie kiekvieno numirėlio gulėjo 30 cm. skersmens ir 1 cm. aukščio akmeninis diskas. Ant šių diskų mokslininkai pamatė mokslui visiškai nežinomus rašmenis.

Tik 1962-ais m. Pekino universiteto profesorius Cum Um Nujus, keletą dešimtmečių bandęs iššifruoti paslaptingus užrašus, sugebėjo atskleisti paslaptingųjų diskų paslaptį ir perskaityti juose užrašytus hieroglifus. Jau pats profesoriaus darbo pavadinimas „Senoviniai tekstai, pasakojantys apie kosminį laivą, atskridusį į Žemę prieš 12 tūkstančių metų“ sukėlė tikrą sensaciją. Cum Um Nujus tvirtino, kad diskuose buvo užrašyta ateivių, kurių braidantis aparatas prieš daug tūkstančių metų patyrė avariją Bajan Kara Ulos kalnų rajone, istorija. Iš pradžių išsigandę vietiniai gyventojai nužudė daugumą ateivių. Tačiau bėgant laikui žmonės rado bendrą kalbą su nežemiškaisiais svečiais, kuriuos vadino dropa. Kadangi šie nebegalėjo grįžti į savo namus, todėl prisitaikė prie vietinių sąlygų ir liko gyventi. kartu su Žemės gyventojais.

Oficialioji Pekino valdžia apšaukė profesorių bepročiu ir uždraudė jam spausdinti savo veikalą. Tiesa, pilna mokslininko ataskaita saugoma Pekino akademijoje ir Taipėjaus istoriniame archyve Taivane. Profesorius pabėgo į Japoniją, bet ten netrukus mirė paslaptingomis aplinkybėmis. XX amžiaus 8-ame dešimtmetyje nežinia kaip iš muziejaus, kuriame iki tol buvo saugomi, dingo patys akmeniniai diskai. Taip pat dingo ir muziejaus direktorė, kuri 1974-ais m. leido austrų inžinieriui Ernstui Vegereriui nufotografuoti šiuos paslaptingus diskus, kai jis lankėsi Sianio miesto muziejuje. Šie paslaptingi įvykiai tarsi ištrynė visas žinias apie paslaptinguosius diskus.

Rašmenys akmenyje

Ir štai 2009-ų m. spalio mėnesį Cziansi provincijos Chuangu gyvenvietėje darbininkai ruošė aikštelę akmens anglies šachtai ir aptiko keistą viduryje šiek tiek iškilą akmeninį diską. Ėmė kasti toliau ir po kiek laiko iš žemės buvo iškastas dar vienas toks diskas. Iš viso buvo aptikta 10 visiškai vienodų diskų. Kiekvieno disko diametras - apie 3 m., o svoris - 400 kg. Tačiau ne tai svarbiausia. Ant akmeninių diskų per žemių ir purvo sluoksnį buvo matomi visiškai nežinomi mokslui hieroglifai - lygiai taip pat, kaip ir ant prieš 70 metų atrastuose diskuose. Dabar mokslininkai stengiasi atsargiai nuvalyti paslaptingus radinius. Yra nuojauta, kad šie užrašai gali patvirtinti profesoriaus Cum Um Nujaus išvadas apie ateivių vizitą ir gyvenimą Tibeto kalnuose.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.07.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Traškūs vištienos sparneliai

Gaminame. Traškūs vištienos sparneliai. Į keptuvę pilame nemažai aliejaus (turi būti apsemta bent puse sparnelio). Kai aliejus įkaista, ugnį primažiname, nes viršus apdegs, o sparneliai dar bus neiškepę. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 08:52 Receptai – Patiekalai Svogūnas, žąsų taukai gydo bronchitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Svogūnas, Žąsų taukai

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 19:32 Receptai – Patiekalai Plikytos Tešlos (Ne)paprasti Kąsneliai
Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems skoniams ir...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:11 Atmosferos slėgis ir druskos kiekis - senovės kataklizmo požymiai
Beveik visi organizmai susiduria su druskos trūkumu. Norėdamas tai kompensuoti, organizmas druską ištraukia iš kitų audinių, todėl suyra kaulai ir raumenys. Kai sumažėja atmosferos slėgis, kraujo ląstelės išsipučia ir plyšta. Kad taip nenutiktų, būti...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 07:50 Horoskopas kovo 19 d.: Šiandien bus sveikatos ženklas
Šiandien niekas neturėtų susirgti. O jei kovo 19 d. susirgote, vadinasi, jūsų organizme jau seniai kažkas buvo ne taip, kaip reikia, ir Saulės energijos srautas jums tik išryškino problemą.

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau