Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2015 » Rugpjūčio » 30

Burtininkai, šamanai, ekstasensai

Kažkada burtininkai ir raganos buvo deginami ant laužo, o dabar jie sėdi jaukiuose biuruose ir priiminėja klientus. Nežiūrint į tai, žmones, tikinčius burtais, iki šiol daugelis mokslininkų laiko labai atsilikusiais ar net dvasiškai sergančiais....

Tikrieji burtininkai biuruose nesėdi

Ar iš tiesų egzistuoja burtininkai ir raganos? Ar burtai yra tik apgavystė, besitęsianti jau ne vieną šimtmetį? Savaime aišku, dauguma mokslininkų teigiamai atsakys į antrąjį klausimą. Tam tikru mastu tokį požiūrį į burtus galima suprasti. Tikrieji burtininkai ir raganos geria savo pačių paruoštą arbatėlę kur nors miško tankmėje, neafišuodami nei savo žinių, nei sugebėjimų. Juos reikia ne tik surasti, bet ir įkalbinti, kad jie mokslininkams pademonstruotų kažką „antgamtiško". Tačiau mokslininkai burtų

realumą visiškai neigia, todėl tikrų burtininkų ar raganų net nesirengia ieškoti.

Šiuo požiūriu žymiai labiau pasisekė šamanams. Tiesa, labai daug metų jie buvo laikomi jei ne apgavikais, tai psichiškai nesveikais žmonėmis. O štai dabar apie juos rašomos knygos, statomi filmai. Mokslininkams pavyko nustatyti, kad ligonių gydymo proceso metu šamanai moka įeiti į pakitusios sąmonės būseną.

Samanai, apsirengę specialiais kostiumais, gydymo apeigas atlieka specialiu būgneliu, ir visada turi padėjėjus. EEG (elektroencefelograma), užrašoma šamano darbo metu, užfiksavo jo smegenų veiklos pokyčius tam tikrais periodais gydymo seanso metu. EEG rodo, kad šamano smegenys ir jo paciento smegenys dirba tarsi poroje, ligonio smegenys tuo metu tarsi paklūsta šamano smegenims. Jakutijoje gyvenantis mokslininkas Anatolijus Aleksejevas 18 metų praleido šalia vietinių šamanų ir įsitikino jų sugebėjimu išgydyti įvairiausias ligas.

Mokslas dar „neužaugo" tiek, kad galėtų tirti burtus!

Mokslininkai ištyrė kai kurių ekstrasensų sugebėjimus ir padarė išvadą, kad žmonės, turintys ekstrasensorinių sugebėjimų, tikrai egzistuoja. Kai kurie ekstrasensai gali vien tik savo minties galia judinti nedidelius daiktus, paveikti kompasą, apšviesti kasetėje esančią fotojuostą. Įslaptintus ekstrasensų tyrimus atliko SSRS, JAV, Didžiosios Britanijos specialiosios tarnybos.

Tarptautinės energetinių informacinių mokslų akademijos akademikui A.Ochatrinui pavyko įrodyti, kad realiai egzistuoja apgalvotos formos realybė, kuri lauko lygyje sudaro energetinius krešulius, atsirandančius dėl žmogaus minčių ar emocinių protrūkių. Įdomiausia tai, kad apgalvotos formos realybė gali prasiskverbti į žmones ir daryti jiems poveikį.

Apibendrinant tai, kas išdėstyta aukščiau, galima padaryti išvadą, kad šiuolaikinis mokslas dar „neužaugo“ tiek, kad galėtų tirti burtus... Tikras burtininkas (ragana) - tai ekstrasensas, žolininkas, psichologas ir hipnotizuotojas viename asmenyje. Jis moka sukurti apgalvotos formos realybę ir ja manipuliuoti, užkalbėjimais vandeniui ir kitoms substancijoms suteikti kitokias savybes. Ko gero, tai ne visi tokio žmogaus sugebėjimai.

 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

04.12.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Nuovirai skrandžio darbui palengvinti (vyšnios; mėlynės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: Vyšnių, Mėlynių

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 13:03 Receptai – Patiekalai Rugiagėlės nuoviras gydo širdies ligas

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos. Ingredientai: Džiovinti smulkinti rugiagėlių žiedai, Verdantis vanduo.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau