Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 6

Efektyvus būdas stiprinti ir koreguoti sveikatą piramidėmis

Apie magišką piramidžių galią žinojo ir ją taikė senovės Egipto žyniai. Tai paprastas, bet labai efektyvus būdas stiprinti ir koreguoti sveikatą. Šiandien piramidėmis galima gydytis namuose, tereikia jas įsigyti arba pasigaminti patiems.

Gydytis galima mažomis, didelėmis piramidėmis, pagamintomis iš įvairių medžiagų, taip pat tuščiavidurėmis, į kurias galima įeiti, įstatyti indą su vandeniu ir pan. Veiksmingiausios – iš šungito pagamintos piramidės. Piramidžių skleidžiama energija tokia stipri, kad pasirodo net veikia piramidžių nuotraukos ar įsivazduojamos piramidės.

Efektyvus būdas stiprinti ir koreguoti sveikatą piramidėmisJei perkate mažas mineralų piramides, geriau pirki 2 ir tokias, kurios tinka jūsų Zodiako ženklui.

Piramidžių žinovai teigia, kad piramidė veiksmingesnė tuomet, kai jos šonai griežtai orientuoti pagal pasaulio šalis.  

Gydančio vandens prisodrinimas piramidės pagalba

                 Į mažą tuščiavidurę piramidę pastatykite indą su vandeniu ir laikykite 2 savaites. Visą laiką vanduo bus veikiamas piramidės energijų ir įgis provandens savybių – susitapins su pirmapradžiu vandeniu ir įgis jo gydomąsias savybes.

Tokį vandenį galima gerti, vilgyti juo kūną. Suvilgius tokiu vandeniu odą, vandens energija pereina į odą, kuri kone stebuklingai atsinaujina, atjaunėja. Pasak išbandžiusių tai kur kas efektyvesnė priemonė už bet kokį brangų jauninantį kremą. Panašiai šis vanduo veikia ir plaukus. Jei piramidės vandeniu nors kartą per savaitę skalausite ištrinktus plaukus, jie atkurs natūralią spalvą, bus sveiki ir tankūs.

                 Labai palankiai veikia geriamas piramidės vanduo. Jo skonis ypatingas. Šis vanduo tonizuoja visą organizmą – atrodo, kad į saulės rezginį teka energija. Dar  jis vadinamas jaunystės eliksyru. Beje, piramidėje galima pakrauti ne tik vandenį, bet ir bet kokį kitą skystį.

Kaip gydo tuščiavidurė piramidė

                 Gydytis piramide visai nesunku, o efektas jaučiamas išsyk. Tuščiavidurę piramidę statykite ant skaudamos vietos: juosmens, kelio, tik ne širdies plote. Palaikykite 30 min. Jei skauda galvą, piramidę virš jos laikykite ne ilgiau nei 15 min. Piramidę galima pakabinti virš lovos.

                 Dėmesio: tai netinka vaikams ir sergantiems širdies ligomis.

Kaip gydo iš mineralų pagaminta piramidė

                 Iš mineralų pagamintą piramidę pastatykite ant stalo, jos šonus tiksliai orientuokite pagal kompasą. Jūs turite būti šiaurinėje piramidės pusėje. Padėkite rankas ant stalo taip, kad tarp piramidės ir jūsų išskėstų pirštų būtų ne didesnis kaip 1 cm atstumas. Žiūrėkite tiesiai į priešais jus esantį piramidės šoną ir įsivaizduokite, kaip iš piramidės viršūnės sklinda pulsuojantis spindulys, kuris įsiskverbia giliai į jūsų kūną, į nesveiką organą.

                 Jei nejaučiate iš piramidės sklindančios šilumos, galite dešinę ranką uždėti ant jos šono, o kairę – ant skaudamos vietos. Tarp jūsų piramidės atsiras energetinis ryšys ir jūs sugersite jos energiją.

                 Gydymosi metu kvėpuokite ramiai, ritmingai. Įkvėpdami įsivaizduokite, kad ranka iš piramidės semiatės energijos ir siunčiate ją į plaučius, o iškvėpdami energiją siunčiate į skaudamą vietą arba į saulės rezginį (jei norite pasikrauti geros energijos).

                 Jei seanso metu pajusite dusulį, gydymą tuoj pat nutraukite. Paprastai teigiamas poveikis gaunamas per 15-20 min. Gydymo seansą geriausia atlikti ryte, prieš pusryčius arba vakare, bet ne vėliau kaip 19 val., kitaip gavę daug energijos galite nebeužmigti naktį.

                 Seanso metu galite naudotį vieną ar net kelias nedideles mineralų piramides. 

Kaip pasigaminti gydančią piramidę

                 Mažytę piramidę galima pasigaminti iš kartono, popieriaus, organinio stiklo, medžio ir kitų turimų medžiagų. Tokios piramidės pagrinde reikia išpjauti angą, kad galima būtų statyti indą su vandeniu, įdėti žolelių ar kitus reikmenis, kad pasisemtų energijos. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.06.2019 laikas 19:31 Receptai – Patiekalai Vaflių receptas

Labai senas, bet geras.. niekada nenusibodęs, skanių vaflių receptas.

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 09:53 Receptai – Patiekalai Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais

Skanių sausainių su šokolado gabaliukais receptas. Gaminame. Sausainiai su šokolado gabaliukais ir riešutais. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau