Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 20

Gėrimas nuo skausmo kaulų, sausgyslių ir sąnarių - receptas!

Nuostabus receptas. Jis malšina skausmą vos per savaitę.

Pasak mokslininkų netaisyklinga kūno laikysena yra pagrindinė nugaros skausmo priežastis, kojų ir sąnarių.

Šiandieną pasidalinsime, kaip greitai natūraliu būdu sumažinti skausmą ir sustiprinti kaulus. Tai nuostabus gėrimas ir puikus sprendimas tiems, kurie kenčia nuo nugaros skausmo, kojų, kaklo ar riešo.

Per 7 dienas jūs pastebėsite, kaip jūsų kaulai, sausgyslės ir sąnariai tampa sveikesni. Gėrimas nuo skausmo kaulų, sausgyslių ir sąnarių - receptas!

Gėrimas nuo sąnarių skausmo, receptas.

Sudedamosios dalys:

  • 150 gramų valgomosios želatinos;
  • 1/4 puodelis šalto vandens.

Paruošimas:

Sumaišykite 2 šaukštus (apie 5 gr.) želatinos ir ketvirtį puodelio šalto vandens. Palikite per naktį mišinį (ne šaldytuve), kad ji taptu geliu.

Naudojimas:

Gerti mišinį iš ryto su pienu, jogurtu, arbata, sulčių arba kiaušinių puodeliu. Rekomenduojama naudoti šį receptą 1 mėnesį ir tada padaryti pertrauką šešis mėnesius.

Kaip tai veikia:

Želatina padės jums pašalinti sąnarių, kojų skausmą ir vos per 7 dienas, ir tai žymiai pagerins tavo būklę, todėl, kad tai atstatys natūralų "tepalą" sąnarių.

Kai reikalas paliečia sąnarių, kaulų ir sausgyslių gydymą, želatina puikiai naudinga, įskaitant:

  1. ji stiprina sąnarius ir širdį;
  2. ji suteikia elastingumo, stiprina sausgysles ir raiščius;
  3. apsaugo nuo osteoporozės ir osteoartrito;
  4. gerina odą ir plaukus;
  5. gerina odos tonusą;
  6. gerina medžiagų apykaitą;
  7. ji turi stiprų poveikį displazijos gydymui;
  8. ji pagerina protinius sugebėjimus.

Gėrimas nuo skausmo kaulų, sausgyslių ir sąnarių - receptas!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
3
Aš ką tik pradėjau naudoti. Bet naudoju želatina be jokiu saldiklių, nors nelabai jau skani. Bet ryte kai yra išbrinkusi ir sušalusi, visai kitaip valgosi:)
avatar
2
Želatiną aš jau išbandžiau ir jis padeda jei sergate osteoartritu. Neturiu medicininio išsilavinimo tačiau iš savo praktikos galiu pasakyti, kad jei gersite/valgysite tik  želatiną tikrai bus liekamieji reiškiniai. Kremzlė atsistatys, skausmas žymiai sumažės, tačiau sąnarys bus nelankstus (sunkiai lipsite laiptais), nes kremzlė bus standi, neturinti elastingumo. Antra intensyvus Želatino vartojimas sutirština kraują, todėl tiems kas turi problemų su kraujagyslėmis ir širdimi gali atsirasti rimtų problemų.
avatar
1
Aš dar prie šio recepto naudoju sėmenų produktus ir uždegimus mažinančias žoleles ...
Pabandykite ir Jūs ...
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gerklės gydymui

Gerklės ligos liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gerklės gydymui, gerklės ligos, gerklė, gerklės gydymas, gerklės skausmas, receptai gerklei, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau