Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 10

Kaip efektingai užkirsti kelia podagrai ir sąnarių skausmui

Podagra - tai lėtinė medžiagų apykaitos sutrikimo liga, artrito tipas, pasekmės sąnarių uždegimas ir dažnai lydintis stiprūs skausmai ir patinimai.

Jos pagrindinė priežastis pernelyg didelis šlapimo rūgšties kiekis organizme, kurie susikaupę, nusėsta, o vėliau kristalizuojasi sąnariuose.

Kristalai susidaro purino pagalba, cheminė medžiaga, kuri natūraliai atsiranda organizme, jo taip pat yra tam tikruose maisto produktuose. Tokiu būdu, naudojant didelį kiekį maisto produktų esančio purino, gali padidinti šlapimo rūgšties kiekį organizme ir sukelti podagros vystymąsi.

Kaip veiksmingai užkirsti kelia podagrai ir sąnarių skausmui, pašalinant iš kūno kristalizuota šlapimo rūgštį? Tai ne metodas, o tikras išsigelbėjimas nuo nepakeliamo skausmo!

Kaip efektingai užkirsti kelia podagrai ir sąnarių skausmui

Gydant podagrą, jus turite sumažinti šlapimo rūgštį organizme ir tai geriausias būdas padaryti - pakeisti savo gyvenimo būdą ir mitybą.

Iš pradžių jums reikės sumažinti jūros gėrybių ir mėsos vartojimą, nes jose yra didelis kiekis purino, didelis vartojimas šių produktų gali sukelti podagrą.

Kita vertus, jums reikia daugiau vartoti neskaldytų grūdų, šviežių vaisių ir daržovių. Be to, lęšiai, pupelės, šparagai - mažas kiekis purino.

Be to, labai svarbu sumažinti perdirbtą cukrų, tai didelis kiekis fruktozės, ir maisto produktus turinčius daug sočiųjų riebalų, taip pat alkoholio.

Kadangi antsvoris labai prisideda prie podagros vystymosi, įsitikinkite, ar jūs reguliariai sportuojate, prisilaikote sveikos ir subalansuotos mitybos. Vanduo taip pat vaidina lemiamą vaidmenį, nes jis padeda sudrėkinti kūną ir pašalinti šlapimo rūgštį iš organizmo. Taip pat gerai gerti žolelių arbatas, natūralias ir šviežias sultis.

Tačiau, podagros atveju, gali palengvinti simptomus naudojant keletą veiksmingų natūralių priemonių.

Obuolių actas efektyviai šarmina organizmą, kuris sėkmingai suyra šlapimo rūgštyje. Jūs turėtumėte reguliariai gerti acto šaukštelį su stikline vandens, du kartus per dieną, prieš pietus ir vakarietę.

Tyrimai parodė, kad soda yra taip pat veiksminga mažinant šlapimo rūgšties kiekį organizme, jo pakanka, kad užkirsti kelią podagrai. Rekomenduojama gerti po pusę arbatinio šaukštelio sodos, stikliniai vandens, kiekvieną rytą. Tai užkertą podagros atsiradimui. Ir visą arbatinį šaukštelį sodos ir stilinę vandens, jei jūs jau kenčiate nuo podagros. (Leidiniuose nerašoma ar sodą reiktų "nugesinti" ar ne. Bet manau, nėra gerai gerti "nenugesinta sodą". Kaip sakau, nugesinti galite dviems būdais pakaitinus vandenį iki 60-80 laipsnių ir užpilti. Atras atvejis įpilti obuolių acto viena ar du arbatinius šaukštelius. Palaukite kol praeis šnypštimas.)

Be to, citrinų vanduo yra vienas iš efektyviausių būdų nuo podagros. Vanduo šarmina organizmą, tokiu būdu apsaugo nuo įvairių sveikatos sutrikimų, įskaitant podagros. Jai įdėsite šiek tiek citrinos sulčių į vandens stiklinę ir gersite, jūs padidinsite kūno šarmingumą ir užkirsite kelią rūgšties kristalų atsiradimui.

Atrodo viskas, ką jums reikia dabar padaryti, išspausti pusę citrinos į šiltą vandens stiklinę ir gerti ant tuščio skrandžio kiekvieną dieną.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 21:30 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tonzilito gydymui
Tonzilitas liaudies medicinoje, Tonzilitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo tonzilito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:57 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (gyvatžolės, kraujalankės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: paprastosios gyvatžolės šaknų, vaistinės kraujalankės.

Skaityti daugiau

15.06.2019 laikas 12:09 Receptai – Patiekalai Klasiški kotletukai

Paprastas ir labai geras receptas! Išsamus gaminimo būdas, kaip pasigaminti labai skanius kotletus žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau