Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina

Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina:


11.05.2015, 19:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4333)
2013 metų liepos 18-ąją pradėjęs bėgti nuo gimtųjų namų pietų Anglijoje ir per 621 dienas apibėgęs Žemės rutulį britas Kevinas Karas (Kevin Carr) neoficialiai tapo pačiu greičiausiu žmogumi mūsų planetoje, kuriam tai padaryti pavyko. Jis perbėgo net 26 skirtingas valstybes, kasdien įveikdamas vidutiniškai 40 kilometrų. Vyras keliavo vienas ir pats tempė viską, ko gali prireikti, ekstremaliomis sąlygomis siekiant rekordo (maisto, vandens, kitų daiktų reikalingų stovyklavietei įsirengti ir išgyventi), krepšyje ant ratukų. Galima teigti, kad šio stipraus ir atkaklaus žmogaus žygdarbis įkvėpė milijonus pasaulio gyventojų gyventi sveikiau ir, nors retkarčiais, pabėgioti parke ar stadione.
Sužinok daugiau ...
11.05.2015, 14:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10858)

Niekas nepatikėtų, kad toks pigus ir kasdienis dalykas kaip maistinė soda gali būti veiksmingesnis už brangiausius vaistus. Dauguma žino, kad jos tirpalu skalaujant gerklę lengviau išgysime nuo peršalimo, bet yra įsitikinusių, kad valgomoji soda padeda ir atsikratyti vėžio. Valgomoji soda, arba natrio hidrokarbonatas, yra natūrali medžiaga, kuri nekenkia sveikatai, vaikams ir aplinkai.

Sužinok daugiau ...
01.04.2015, 12:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7396)

Pastabesnių internautų dėmesį patraukė keli internetinių skelbimų portalų skelbimai, kuriuose rašoma, kad parduodami bebro sruogliai. Teigiama, kad tai - idealus produktas nuo impotencijos, taip pat teigiama, jog ši medžiaga gali veikti žymiai efektyviau nei bet kuris energetinis gėrimas. Kaip yra iš tiesų: ar tai – stebuklingas vaistas, o gal nelegalus produktas, kurio prekybai reikia gauti specialius leidimus?

Sužinok daugiau ...
27.03.2015, 09:49
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5313)
Galvos skausmas – dažnas žmogaus palydovas. Specialistai tikina, kad statistiškai galvos skausmą bent kartą per gyvenimą patiria kiekvienas žmogus. Šį kartą su privačios ligoninės ir poliklinikos „Kardiolita“ Galvos skausmo centro gydytoja neurologe Jurgita Vainauskiene kalbame apie visuomenėje paplitusius mitus, liaudyje nuo seno taikomus migrenos gydymo metodus ir jų veiksmingumą.
Sužinok daugiau ...
26.03.2015, 08:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5574)

„Dalinuosi rožiniais „kupsteliais“ − šaukščiais, jeigu neklystu, kurie ryškiai nuspalvino pavasarinę pievelę šalia Dusetų“, - rašė skaitytoja. Aplinkos ministerijos gamtos apsaugos skyriaus vyr. specialistas Laimutis Budrys patvirtino, kad tai – plačialapis šaukštis, vaistinis augalas, kuris kaip tik šiuo metu pradeda žydėti. Vilniaus universiteto botanikos sodo augalų kolekcijų skyriaus vyresnioji botaninių kolekcijų kuratorė Viktorija Guseva išsamiai aprašė šių augalų savybes.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 348 349 350