Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina

Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina:


08.06.2016, 09:49
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (13478)

Didelę reikšmę visų stuburo susirgimų ir šiaip negalavimų profilaktikai, tame tarpe ir tarpslankstelinių išvaržų atvejais, turi bendras sveikatos stiprinimas, protingas fizinis aktyvumas, teisingas maitinimasis, imuniteto stiprinimas, o taip pat vengimas streso, alkoholio ir rūkymo , kurie žymiai pablogina kraujotakos sistemos darbą, o sekant tuo ir pilnavertį tarpslankstelinių diskų maitinimą.

Sužinok daugiau ...
04.06.2016, 20:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (58118)
Kaip išsigydyti egzemą ir žvynelinę pataria žmonės komentaruose. Surinkti įdomiausi ir jų manymų išsigydę ar tiesiog sumažinę šią ligą.
Sužinok daugiau ...
11.05.2016, 13:53
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14421)

Visame pasaulyje garsi aiškiaregė Vanga pasakojo, kad vaikystėje pateko į viesulą, kuris ją pakėlė į orą ir nubloškė tolyn. Tuo metu į akis pateko daug smėlio, dėl kurio, atgavusi sąmonę, ji nebegalėjo atmerkti akių.

Sužinok daugiau ...
01.05.2016, 18:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10883)

Kol perkūnas netrenks, – mužikas nepersižegnos. Taip sako lyg tai rusų liaudies patarlė. Ir tikrai taip. Kol aš pats nesusirgau vėžiu, apie sveikatą galvojau mažiausiai. Tačiau 2010 metai man tapo kardinalaus posūkio metais. Diagnozė „Vėžys“ ne juokais mane sukrėtė. Dar labai norėjosi gyventi todėl pradėjau pats ieškoti, kaip išeiti iš susidariusios padėties.

Sužinok daugiau ...
24.01.2016, 11:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (19446)
Daugelis galvoja, kad skrandžio refliuksas ir padidėjęs rūgštingumas yra vienas ir tas pats, bet taip nėra, todėl nereikia skubėti gerti vaistų kol nėra aiški refliukso priežastis. Parodaksalu, tačiau refliuksas gali būti ir dėl per mažo rūgščių kiekio skrandyje (ir dėl šios priežasties gali būti nesandarus stemplę ir skrandį jungiantis raumuo – sfinkteris, kas nulemia skrandžio turinio tekėjimą į stemplę).
Sužinok daugiau ...
16.01.2016, 10:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (20634)

Anksčiau buvo manoma, kad per didelis mieliagrybių augimas pasireiškia tik kūdikiams (pienligė) ir moterims(makšties uždegimas - vaginitas), tačiau iš tiesų grybelis Candida albicans neretai aptinkamas burnoje, gerklėje, virškinimo trakte ir makštyje. Normaliomis sąlygomis šie mieliagrybiai egzistuoja organizme jam nekenkdami. Tačiau kai jų skaičius peržengia normą, susergama mieliagrybių infekcija.

Sužinok daugiau ...
29.10.2015, 21:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3735)

Nors žvynelinė yra neišgydoma, tačiau ją galima suvaldyti. Oda reikia labai atidžiai rūpintis. Štai keletas dalykų, kurie paskatins gijimą ir sumažins odos pleiskanojimą bei niežulį:

Sužinok daugiau ...
11.10.2015, 22:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12895)
Juodasis beržo (jokio kito medžio) grybas gydo daugybę ligų, bet dažniausiai žmonės sėkmingai juo gydo piktybinius auglius. XIX amžiuje tiek gydytojai, tiek liaudies medicinos žinovai beržo grybo preparatais patarė gydyti onkologines ligas.
Sužinok daugiau ...
08.09.2015, 21:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3467)
Medus vartotas jau prieš tūkstantmečius. Jį mini šumerai, gyvenę apie 6000 m. pr.m.e. žinių apie medų išliko Egipto papirusuose – ten šventyklose turėtas specialus kambarys vaistams ruošti, ant kurio sienų surašyti to meto gydymo receptai, vaistų gaminimas. Tarp jų yra ir su medumi.
Sužinok daugiau ...
06.08.2015, 14:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4891)

Didelis prekių pasirinkimas. Konkretus produktas siūlomas iš keletos skirtingų gamintojų ir įvairaus dydžio pakuotėse. Milžiniška natūralios ir ekologiškos kosmetikos įvairovė: muilai, šampūnai, kremai, losjonai, dantų pastos ir t.t. Mėgiamų produktų kainos dažnai mažesnės nei Lietuvoje ir Europoje. Pavyzdžiui, raw kakavos, spirulinos miltelių, čija sėklų ir kt.

Sužinok daugiau ...
20.07.2015, 22:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4306)

Kaip tibetiečiai išsaugo jaunystę ir sveikatą? Vienas iš seniausių receptų buvo rastas kažkur Tibeto kalnuose. Paslaptis, kaip išsaugoti jaunystę, esą buvo parašyta molinėse lentelėse. Tik istorikai abejoja, ar iš tiesų vienuoliai kadaise rašydavo tokius dalykus. Kaip buvo iš tikrųjų dabar jau nebeįmanoma išsiaiškinti. Tačiau tai, kas ją užrašė nėra taip svarbu, kaip tai, kad tai tikrai veikia!

Sužinok daugiau ...
19.06.2015, 18:32
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9247)

Visi gamtos turtai apdovanoti visatos energija. Vienų ji silpnesnė, kitų – stipresnė. Štai metalai ir akmenys tinka net ligoms gydyti. Ypač veikia sidabras. Ką apie jį žinote? Senovės Indijos išminčiai sidabro energijos poveikį pajuto medituodami. Dar tais laikais manyta, kad neigiamą poveikį kūnui, protui ar sąmonei galima neutralizuoti pasitelkiant tinkamą metalą. Priglausti prie odos jie skleidžia elektromagnetines bangas, veikia ląsteles ir giliuosius audinius. Pavyzdžiui, teigiama, kad nešiojant sidabro ir vario apyrankę galima išvengti kepenų pažeidimų.

Sužinok daugiau ...
30.05.2015, 16:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7928)

Kaip ir kasmet, taip ir šiais metais, gegužės 31 dieną bus minima pasaulinė diena be tabako. Nuo 1987 metų pasaulinė sveikatos organizacija skatina visus rūkalius nerūkyti bent vieną dieną ir susimąstyti apie nikotino daromą žalą. Vis dar yra manoma, kad elektroninės cigaretės yra mažiau kenksminga alternatyva, tačiau iš tikrųjų jos kenkia ne mažiau nei paprastos. Tikriausiai daugelis sutiktų, kad būtų smagu gyventi pasaulyje be cigarečių dūmų. O juk viskas priklauso tik nuo pačių žmonių ir jų norų!

Sužinok daugiau ...
12.05.2015, 18:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (10209)

Japonijos gyventojai yra ilgaamžiškumo rekordininkai. Specialistai paskaičiavo, kad Okinavos salos gyventojai net penkis kartus rečiau nei europiečiai kenčia nuo insulto, infarkto bei vėžio. Tai paaiškinama tuo, kad jie pasižymi savitu požiūriu į gyvenimą ir mitybos sistemą. „Esu sveikas, kol man įdomu“, – tai Japonijos ilgaamžių šūkis.

Sužinok daugiau ...
11.05.2015, 20:04
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5235)

Amino rūgštys – su baltymais gaunama medžiaga, reikalinga normaliam organizmo funkcionavimui bei smegenų veiklai, rūgštys yra atsakingos ir už informacijos perdavimą iš vienos nervinės ląstelės į kitą. Mitybos specialistė Vaida Kurpienė atkreipia dėmesį, kad dalį reikiamų amino rūgščių organizmas pasigamina, tačiau kitas būtina gauti su maistu. Daugiausia amino rūgščių galima gauti iš sojos pieno sūrio bei ankštinių daržovių, o mėsos grupėje – iš liesos žuvies ar mėsos, pavyzdžiui vištienos krūtinėlės. Geriausias būdas palaikyti reikiamą amino rūgščių kiekį organizme – suderinti mitybą taip, kad jų netrūktų ar atvirkščiai – kiekis nebūtų viršytas.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 347 348 349 350 »