Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Religija » 2015 » Liepos » 24

Mergina leidžianti čiulpti kraują tiesiai iš jos kūno

Floristė Blut Katzhen turi tamsią paslaptį, kuri galėtų tapti fantastinio siaubo filmo scenarijumi. Ši 28-erių metų moteris leidžia šiuolaikiniams vampyrams puotauti jos krauju.

Ši mergina yra vadinama „juodąja gulbe“. Tai reiškia, kad ji leidžia tiems, kurie save laiko vampyrais, čiulpti kraują tiesiai iš jos kūno.

B.Katzhen jau daugiau nei dešimt metų keliauja po visą JAV, kad galėtų numalšinti vyrų ir moterų, kurie priklauso šiai siauriai subkultūrai, troškulį.

Šiuo metu ja ypač žavisi vampyras Michaelas Vachmielas iš Hiustono miesto Teksase. 43 metų vyras tvirtina, kad B.Katzhen kraujas suteikia jam išgyvenimui reikalingų jėgų.

Tad M.Vachmielas susitinka su „juodąja gulbe“ du kartus per metus ir atlieka šį ritualą.

„Dar būdama labai jauna aš ėmiau nepaliaujamai žavėtis visa šia vampyrų kultūra“, – pasakojo B.Katzhen. Mergina yra kilusi iš Luizianos valstijoje esančio Šreveporto miesto.

„Savo sesers knygų kolekcijoje aš radau vieną knygą apie vampyrus ir ji mane visiškai pakerėjo. Reikia mąstyti labai išskirtiniu būdu, kad galėtum tapti gulbe. Privalai būti labai nuolanki ir mėgautis dalinimusi“, – aiškino mergina.

Ši neįprasta pora susipažino prieš dvejus metus vampyrų puotoje, kuri vyko Hiustone.

„Su tuo žmogumi, kuris tavimi maitinasi, privalu turėti labai stiprų tarpusavio ryšį“, – teigė B.Katzhen.

„Mūsų su Michaelu bendravimas yra labai intymus ir aš juo visiškai pasitikiu“, – tvirtino mergina.

Kitaip nei filmuose apie vampyrus, M.Vachmielas nori, kad ritualai būtų itin švarūs, saugūs ir jausmingi.

„Aš turiu tam skirtus įrankius, kuriais ištraukiu kraują. Tuomet Michaelas geria jį nuo mano kūno“, – tęsė B.Katzhen.

„Įpjovimai būna maždaug dviejų su puse centimetrų ilgio. Jie neturi būti labai gilūs, kad kraujas imtų tekėti“, – apie subtilybes pasakojo ji.

B.Katzhen skustumo ašmenimis perėžia savo odą. Tuomet siurbtukais išsiurbia kraują, kad jis imtų tekėti į paviršių.

„Prieš pjaudami mes sterilizuojame tą odos plotą, o Michaelas prieš gerdamas išsisikalauja burną skalavimo skysčiu. Todėl viskas yra tikrai labai švaru“, – tikino ji.

„Žinoma, visada yra šiek tiek rizikos, tačiau mes darome viską, kad procesas būtų kuo įmanoma švaresnis.

Aš tuo užsiimu jau 13 metų, tačiau dar niekada neužsikrėčiau jokiomis lytiškai plintančiomis ar kitomis per kraują perduodamomis ligomis“, – užtikrintai pasakė B.Katzhen.

„Tai palengvėjimo jausmas. Jei tai naudinga ir tau ir tam, kuris geria, aš nematau jokios problemos, – kalbėjo mergina.- Man tai yra dvasinė patirtis. Jei galiu kitam žmogui suteikti bent šiek tiek energijos, man tai suteikia tikrą išsilaisvinimo pojūtį“.

Kraujo gėrimo procesas turi tam tikras taisykles. Iš pradžių būna padaromi įpjovimai. Tuomet B.Katzhen atsigula ant pilvo, kol keletą minučių kraują traukia iš jos pečių ar nugaros.

Mergina tęigė, ęsą jei partneris išgeria per daug kraujo, jis pasijunta prastai. Ji tikino, kad M.Vachmielui užtenka visai nedaug, kad jis pasistiprintų.

Tuo tarpu M.Vachmielas kraują ėmė gerti dar būdamas 13 metų. Ir visą gyvenimą kartoja šį ritualą po kelis kartus į metus.

„Kraują ėmiau gerti visiškai atsitiktinai. Tai nutiko per lytinį aktą, kurio metu pasirodė kraujas ir prilietė mano lūpas. Tai buvo lyg pabudimas.

Lygiai taip pat, kaip žmonės turi savo mėgstamiausią kulinarinį patiekalą – vampyrai turi savo dvasinį kulinarinį patiekalą“ – teigė vyras.

„Yra daugybė būtų gauti energijos. Būtent šis yra gan intymus ir skirtas vampyrams.

Taip elgdamiesi mes gauname energiją, kurios mums reikia. Tuo tarpu donorai gauną malonumą, kurį jie jaučia pasiduodami. Tai yra labai jausminga patirtis“, – pasakojo vampyru save laikantis M.Vachmielas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

20.09.2019 laikas 06:42 Receptai – Patiekalai Aguoniniai lietiniai blynai su įdaru

Išplakite kiaušinius ir 4 šaukštus cukraus, sumaišykite su grietine, aguonomis, cinamonu, pienu ir miltais (kad nebūtų gumuliukų). Iškepkite lietinius kaip paprastai, palaukite, kol truputį atvės ir suminkštės. Tuo tarpu pasida...

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 09:29 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti

Nervinės ligos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti, nervinės ligos, receptai nervams nuraminti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau