Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2016 » Spalio » 8

NSO, numuštas virš Kalahario

Apie šį įvykį žinoma labai mažai. Tai nekelia nuostabos, nes viskas vyko virš Kalahario dykumos Amerikoje. Numušto NSO perėmimo ir tyrimo operacija buvo pavadinta "Sidabriniu deimantu", jai suteikta aukščiausia slaptumo kategorija. Vis tik slapta informacija nutekėjo.

Sausos karinės ataskaitos eilutės

1989 m. gegužės 7 d. 13:40 PAR KJL fregata „Sa Tafelberg“ pranešė į bazę, kad savo radarų ekranuose pastebėjo nežinomą objektą, judantį daugiau nei 5000 jūrmylių/h (1 jūrmylė = 1,852 km) greičiu link kranto linijos.

Perimti objektą į orą buvo pakelti du „Miražai“, grandžiai vadovavo eskadrilės vadas Goozenas. 13:50 objektas įskrido į PAR oro erdvę.

NSO, numuštas virš Kalahario

Goozenas pranešė, kad objektas atliko staigų manevrą, kurio „Miražai“ negalėjo pakartoti, tačiau kontaktas su objektu nebuvo prarastas. Iš bazės buvo duotas įsakymas: numušti. 13:59 iš „Miražų“ buvo atidengta ugnis ir užfiksuotas tiesioginis pataikymas. Objektas ėmė „svirduliuoti“, o po to pikiruoti 25 laipsnių kampu link žemės ir nukrito Kalahario dykumoje 80 km atstumu nuo valstybinės sienos. Į kritimo vietą skubiai išvyko KOP karininkai, techniniai ekspertai.

Iš slaptos „Sidabrinio deimanto" dosjė

Objekto kritimo vietoje buvo aptikta duobė - 150 m skersmens ir 12 m gylio, kurioje buvo 18 m skersmens ir 8 m aukščio disko formos objektas. Objekto perimetre buvo matoma 12 ovalo formos iliuminatorių. Objekto paviršiuje nebuvo matyti jokių sujungimo žymių. Iš trijų teleskopinių atramų pilnai buvo išstumta tik viena. Objektas buvo nugabentas į vieną slaptą KOP bazę.

Bazėje atsidarė objekto liukas ir iš aparato išėjo du humanoidai, iš kurių vienas buvo sužeistas. Jų ūgis buvo 120-150 cm, oda pilkai melsvos spalvos, galvos neproporcingai didelės. Akys buvo įkypos, be vyzdžių, rankos nutysusios iki kelių, su trimis pirštais. Panašu, kad humanoidai tarp savęs bendravo telepatiniu būdu. Paimti odos ir kraujo pavyzdžių nepavyko, nes humanoidai labai priešinosi.

1989-ųjų metų birželio mėnesį skraidantis aparatas ir abu humanoidai buvo perkelti į JAV. Humanoidai į bandymus užmegzti su jais kontaktus nereagavo. Praėjus kelioms dienoms po pergabenimo į JAV mirė sužeistasis humanoidas, o 1989-ųjų metų rugsėjo mėnesį mirė ir antrasis.

Skrodimas parodė, kad skraidančio aparato pilotai neturi nieko bendro su žmonėmis: jie neturėjo jokių vidaus organų, analogiškų žmonėms (kepenų, inkstų, skrandžio), tačiau organizme buvo daug arterijų ir medžiagos, primenančios chlorofilą.

Buvo išsakyta prielaida, kad savo kilme humanoidai artimesni augaliniam, o ne gyvūnijos pasauliui. Nustatyti šaltinį, iš kur atskrido aparatas, nepavyko.

Iš kur atsirado slapta informaciją?

Informaciją nutekino Džeimsas van Groinenas. Be pasakojimo jis dar pateikė PAR žvalgybos darbuotojo pažymėjimą ir dokumentų fotokopijas. Būdamas specialiųjų tarnybų darbuotoju jis dalyvavo NSO tyrimo darbe.

Van Groinenas, prieš gaudamas leidimą dirbti su slapta informacija, pasirašė sutikimą laikyti paslaptyje visą informaciją, kuri taps jam žinoma, ir buvo perspėtas, kad šios informacijos atskleidimas prilygsta valstybės išdavimui. Tačiau van Groinenas nepaisė šio perspėjimo ir nusprendė paviešinti informaciją, laikydamas jos nuslėpimą „visos žmonijos išdavyste".

Patikrinimas

Landūs žurnalistai ėmė tikrinti van Groineno pasakojimą. Jie surado pilotą Goozeną, kuris patvirtino, jog tikrai apšaudė ore nežinomą objektą. Vienas PAR žvalgybos karininkas patvirtino, kad buvo vykdyta operacija „Sidabrinis deimantas", tačiau jos esmės nežinojo.

Atsirado du liudininkai, kurie matė NSO kritimą. Tačiau Gynybos ministerijos atstovas spaudai pulkininkas Roltas pareiškė, kad nesirengia komentuoti „kliedesių, pasirodžiusių spaudos puslapiuose".

Pats van Groinenas 1990-ais metais išnyko iš žurnalistų akiračio. Nėra žinoma ar jį pasiekė baudžianti PAR teisingumo ranka, ar jis sugebėjo išnykti šiame neramiame pasaulyje, ar specialiosios tarnybos jį tyliai pašalino. Tačiau jis daugiau niekam nieko nepapasakos.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2017 laikas 10:36 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (alavijas, beržas, liepa)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: medėjančio alavijo lapai, beržo pumpurai, liepos žiedai, medus, alyvuogės.

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:14 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, rugiagėlių, šventagaršvės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, rugiagėlių žiedų, vaistinės šventagaršvės.

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau