Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Vasario » 11

Podagros gydymas namuose!

Podagra medžiagų apykaitos liga, kuri atsiranda, kai šlapimo rūgštis kristalizuojasi į mažus kristalus ant kojų kaulų, sąnarių, sukeldama stiprų skausmą ir patinimą. Pagrindinė podagros priežastis, šlapimo rūgšties perteklius, kuris atsiranda dėl neefektyvaus atliekų tvarkymo, dėl per didelės šlapimo rūgšties gamybos. Šlapimo rūgšties šalutinis produktas yra purinas, kuris randamas maisto produktuose. Paprastai, podagrą lydi padidėjęs šlapimo rūgšties kiekis kraujyje (hiperurikemija), tačiau ne pas daugelį žmonių, kenčiančių nuo hiperurikemijos, vystysis podagrą.

Laimei, yra keletą būdų, siekiant pašalinti šlapimo rūgštį iš organizmo ir išgydyti podagrą. Pirmas dalykas, reiktų pakeisti mitybą, daugiau valgyti vaisius ir daržoves, liesos mėsos, jūros gėrybių ir neskaldytų grūdų. Turėtumėte vengti perdirbtų cukrų, produktų, kuriuose gausu sočiųjų riebalų ir alkoholio. Gerti daug vandens yra būtina, nes vanduo padeda pašalinti toksinus iš kūno, taip išvengsite šlapimo rūgšties perkrovos. Reiktų sumažinti stresą.

Podagra ir jos gydymas

Natūralūs vaistai nuo podagros:

Soda. Soda yra puiki priemonė, kuri gali pašalinti šlapimo rūgštį iš organizmo. Įdėkite pusę šaukštelio sodos į stiklinę vandens, gerkite kiekvieną rytą. Jeigu sergate podagrą naudokite visą pilną šaukštelį.

Vanduo su citrina. Nepaisant rūgštaus skonio, citrina tai vaisius nuo šarminimo, kuris gali padėti išvengti įvairių ligų, įskaitant podagrą. Gerkite kiekvieną dieną vandenį su citrina, šarminsite savo organizmą, taip išvengsite šlapimo rūgšties kristalų susidarymo. Išspauskite pusę citrinos į 200 ml šilto vandens, gerkite kiekvieną rytą ant tuščio skrandžio.

Obuolių actas. Taip pat, šarminanti medžiaga, kuri gali ištirpdyti šlapimo rūgštį organizme ir pašalinti ją. Įpilkite šaukštą obuolių acto į 200 ml vandenį ir gerkite kiekvieną dieną, prieš pietus ir vakarienę.

Jei sergate podagrą, jums reikėtų į savo dietą įtraukti šiuo produktus:

Ciberžolė. Tai stiprus priešuždegiminis agentas, vaidinantis svarbų vaidmenį apsaugant inkstų veiklą ir podagrą.

Bromelaina. Bromelinas yra fermentas, randamas ananasuose, kuris turi stiprias priešuždegimines ir nuskausminamąsias savybes.

Linų sėklos. Linų sėmenys turi galimybę mažinti šlapimo rūgšties koncentraciją kraujyje.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.06.2019 laikas 18:33 Receptai – Patiekalai Grikių ir pievagrybių sriuba

Puode užviriname sultinį, dedame bulves, beriame nuplautus grikius ir verdame apie 10 minučiu. Į puodą sukrečiame keptuvės turinį ir dar verdame 7-8 minutes. Prieš baigiant virti sriubą paskaniname druska, pipirais ir suberiame...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo

Galvos skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo, galvos skausmas, skausmas, receptai skausmui, galva, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis,...

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 20:01 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (kadagio, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: kadagio uogų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:16 Dirbtinio lietaus sukėlimas 1916 m. sukėlė tikrą potvynį
Hatfildas ir didysis San Diego potvynis: Čarlzas Hatfildas perskaitė apie "Rainmaking (Lietaus sukėlimą)" ir ėmė kurti savo lietaus sukėlimo metodus. Iki 1902 m. jis sukūrė slaptą 23 cheminių medžiagų mišinį didelėse cinkuotose garinimo talpyklose, k...

Skaityti daugiau