Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Lapkričio » 12

Sindikatas - slapta vyriausybė

Žmonių grupė, kuri žinoma kaip Sindikatas (arba Konsorciumas), dirba kartu su pirmaisiais Žemės gyventojais - ateiviais, kurie vadinami "Kolonistais". Nuo 1948-ųjų metų jie kruopščiai rengė planą ir ruošėsi naujai (pakartotinai) žemės kolonizacijai, kurią turi atlikti tie patys ateiviai. po pirmosios kolonizacijos, vykusios prieš milijonus metų, dauguma kolonistų paliko Žemę. Tačiau dalis pirmųjų persikėlėlių pasiliko kosminiame laive po Antarktidos ledynais, Vilkso žemėje.

Ateiviai kolonistai turi tris gyvenimo ciklo stadijas. Pirmoji jų - „juodosios alyvos" arba „juodojo vėžio“ stadija. Sindikatas juodąją alyvą iš pradžių laikė kaip kažkokią žmones valdančią jėgą. Tai skysta ir klampi substancija, prasiskverbianti į žmogaus kūną ir patenkanti į kankorėžinę liauką smegenyse. Kai taip įvyksta, žmogus tampa visiškai kontroliuojamas. Vienintelis matomas užsikrėtimo požymis - juodos spalvos raibuliuojantis akių dangalas. Žinodamas, kad Žemė vienaip ar kitaip bus kolonizuota, Sindikatas nusprendė padėti kolonistams ir su jais bendradarbiauti, o už tai gauti teisę gyventi po kolonizacijos. Tačiau visą šį laiką Sindikatas aktyviai bando sukurti vakciną, kuri išgydytų juodąjį vėžį ar suteiktų imunitetą šiai infekcijai.

Sindikatas - slapta vyriausybė

Gana nemažai vakcinos paieškos veikloje yra nuveikę rusų mokslininkai. Šį gintaro spalvos skystį jie išbandė su įkalintaisiais GULAGO lageryje Sibire netoliese Tunguskos meteorito kritimo vietos. Kolonistai jokių būdu negalėjo sužinoti apie vakcinos egzistavimą. Jeigu jie būtų aptikę vakciną, būtų paspartinę pasiruošimo tempus ir pradėję kolonizaciją anksčiau planuoto laiko. Rusai sabotavo Sindikato bandymus gauti vakciną, tačiau Sindikatui vis tik pavyko tai padaryti.

Antroji ateivių gyvenimo ciklo stadija - tai tarpinė stadija, apie kurios egzistavimą Sindikato nariai iki neseniai nutikusių įvykių net neįtarė. Kolonistai tai nuslėpė, nes šioje stadijoje juoduoju vėžiu infekuoto žmogaus kūne užsimezga siaubą keliantis padaras, kuris vėliau išsiveržia iš žmogaus. Anksčiau Sindikatui buvo žinoma tik apie juodąją alyvą ir finalinę stadiją - pilkuosius žmogelius, kokiais dažniausiai ir yra įsivaizduojami ateiviai. Vienas juodąja alyva infekuotas žmogus Teksase mutavo ir pagimdė pabaisą su didžiuliais nagais. Sindikato nariai suprato, kad buvo apgaudinėjami ir visą šį laiką išnaudojami. Niekas nesugebės išgyventi po kolonizacijos pradžios, netgi jie, dėl šios mirtinos ateivių gyvybės formos, kurią buvo stengiamasi nuslėpti. Šią netikėtą antrąją stadiją Sindikatas pavadino „mutacija".

Juodoji alyva Žemėje randasi milijonus metų ir ne kartą buvo aptikta pačiose netikėčiausiose vietose. Pirmą kartą tai įvyko 1908-ais metais, kai Sibire nukrito Tunguskos meteoritas. Niekas nežino ar tai buvo meteoritas, ar ateivių kosminis laivas, tačiau objekte buvo juodosios alyvos. Salia kritimo vietos buvo įrengtas lageris, kuriame buvo atliekami bandymai su infekuotaisiais juodąja alyva ir kuriama vakcina jai. Juodąją alyvą rinko nuteistieji, kurie iš karto po to tapdavo infekuotaisiais. Tačiau šaltame Sibiro klimate juodasis vėžys negalėjo sparčiai plisti - šaltyje jis prarasdavo savo jėgą. Pasakius dar tiksliau, žemoje temperatūroje juodoji alyva nesugeba mutuoti. Šiluma reikalinga ir perėjimui iš tarpinės stadijos į „pilkąją formą", kad greičiau vyktų išnešiojimas. Rusai, kaip ir Sindikatas, nieko nežinojo apie tarpinę stadiją.

Kitas susidūrimas su juodąja alyva įvyko prancūzų laive „Piper Maru" - buvo infekuotas naras. Ramiojo vandenyno dugne naras pastebėjo gyvą žmogų sudužusiame Antrojo pasaulinio karo meto lėktuve. Visą šį laiką lėktuvo piloto gyvybę palaikė juodoji alyva. Naras spėjo pamatyti keistą juodos spalvos dangą ant piloto akių, kai pats tapo užkrėstuoju. Būtent šiame vandenyno rajone japonų mokslininkams laivu „Talapus" pavyko sučiupti keletą pilkųjų ateivių ir atlikti su jais genetinius eksperimentus. Juodoji alyva, kuria buvo infekuotas naras iš „Piper Maru" laivo, atrodo, skiriasi nuo alyvos Tunguskos lageryje. Sprendžiant pagal turimus duomenis, alyva „Piper Maru" yra intelektualesnė, be to, ji turėjo keletą naujų savybių, pavyzdžiui, kūnas, į kurį ji patenka, ima skleisti mirtinus radioaktyviuosius spindulius. Radioaktyviuosius nudegimus patiria žmonės, kurie netgi paprasčiausiai buvo netoliese šios alyvos nešiotojo. Šis juodosios alyvos egzempliorius kažkodėl labai stengėsi patekti į savo kosminį laivą. Išoriškai ši forma labiau primena dyzelinį kurą ir žmones panaudoja kaip transporto priemonę į savo tikslą - kosminį laivą. Vis dar nėra žinoma juodosios alyvos esmė. Paskutinės žinomos alyvos formos juda didesniais lašais ir visiškai paralyžiuoja auką. Tačiau šie lašai nesukelia nudegimų ir jie neskleidžia radioaktyvaus spinduliavimo. Kai tokia alyva patenka ant žmogaus kūno, sudaro grandinėlę, panašią į kirminą, ir įsiskverbia į organizmą. Gali būti, kad tai yra skirtingo evoliucinio išsivystymo formos. Yra teorija, kuri teigia, kad susijungusi dviejų tipų juodoji alyva sukuria trečiąjį tipą - pačią intelektualiausią ir galingiausią alyvą. Pagal kitą teoriją, „intelektualioji" alyva arba senosios rūšies alyva pavirsta pilkaisiais ateiviais, o naujosios rūšies alyva gimdo antrosios stadijos monstrus. Kaip yra iš tikrųjų, kol kas nežinoma.

Blekvudo miestelyje, esančiame Teksaso valstijos šiaurėje, nutiko įvykis, kurio metu buvo infekuotas mažas berniukas. Vėliau paaiškėjo, kad aukšta temperatūra ir atsitiktinis berniuko įkritimas į urvą su juodąja alyva tapo vėliau sekusių įvykių priežastimi. Sindikatui tapo žinoma, kad berniukas ir keli jį gelbėję gaisrininkai kažkaip keistai reagavo į infekciją. Tai buvo atviros mutacijos, po kurių buvo sužinota apie tarpinę stadiją. Kolonistai, būdami alyvos formoje, kuri pavadinta „naujuoju virusu", nesunkiai gali užimti planetą. Kai ateis laikas, infekuotieji Žemės gyventojai taps kosminių pabaisų auginimo inkubatoriumi. Po antrosios stadijos ateiviai tampa „civilizuotais" pilkaisiais žmogeliukais. Reikia pažymėti, kad Sindikato gauta vakcina veikia prieš visas juodosios alyvos formas.

Praėjus maždaug 15-ai metų po aprašytųjų įvykių prasidės kolonizacija, nors gali būti, kad tai įvyks anksčiau, nes ateiviams tapo žinoma apie sėkmingą vakcinos sukūrimą ir hibridizacijos projektą. Kai ateis laikas kolonizacijai, juodoji alyva bus pradėta skleisti efektyvesniu ir greitesniu būdu. Specialiai išvestos bitės, kurios rinks žiedadulkes nuo specialiai užaugintų kukurūzų burbuolių ir po to geluonimis platins juodąją alyvą. Šį metodą Sindikatas jau išbandė, vietoje juodojo vėžio panaudodamas „juodųjų raupsų" virusą. Vakcinacijos prieš šiuos raupsus programa iš tikrųjų buvo Sindikato projekto, kurio metu turėjo būti katalogizuoti JAV gyventojai, priedanga. Vykdant šią programą Sindikatas gavo kiekvieno amerikiečio DNR pavyzdžius, kurie tapo unikaliais identifikatoriais. Tai garantuoja, kad visi gyventojai (bent jau JAV) po kolonizacijos pradžioje bus griežtai apskaityti. Panašiu būdu identifikuojami ir klonai. Dėl to Tunguskos lagerio apylinkėse žmonės sau nusipjauna kairiąsias rankas (į jas buvo įšvirkščiami skiepai nuo raupsų) - jų nebus galima testuoti juodąja alyva. Kai prasidės kolonizacija, tik JAV Federalinė ypatingųjų situacijų valdyba (Federal Emergency Management Agency) kontroliuos situaciją, nes būtent epidemijos priklauso jos veiklos sričiai. Kadangi FEMA yra pavaldi Sindikatui, tai situaciją kontroliuos tie, kas stovi už jos. Kolonizacijos pradžios dieną prezidentas paskelbs ypatingąją padėtį, šalies valdymas bus perduotas FEMA.

Žmonijos kilmė, antgamtiniai sugebėjimai ir ateivių DNR

Gordonas Laivis savo telepatinius sugebėjimus įgavo dėl savo DNR (tokios pat, kaip ir pas kitus žmones), kurios kai kurios neaktyvios sritys buvo aktyvuotos. Šios aktyvuotos DNR sritys kilo iš ateivių (kolonistų) ir leidžia vyrui su jais telepatiškai bendrauti. Sindikatas bandė jį panaudoti sugauti Arizonoje pabėgusį antrosios stadijos ateivį, tačiau to nepavyko padaryti. Paskutinės paieškos vyko branduolinėje elektrinėje, kurioje ateivis slapstėsi (jis ieškojo šilumos, o po to mutavo į „pilkąją" formą). Tas faktas, kad Gordono DNR struktūra niekuo nesiskiria nuo įprastų žmonių, rodo tai, kad žmonių rasė yra ateivių rasės atšaka, kurią jie sukūrė nežinomu tikslu. Nėra žinoma, ar svetimus genus Žemėje turi tik žmonės. Pagal vieną teoriją, kolonistai mūsų planetą paliko prieš paskutinį ledynmetį, nes šaltis jiems kenksmingas. Jie sukūrė žmonių rasę, kad išlaikytų Žemę savo įtakoje ir „parengtų dirvą" sugrįžimui. Kai klimatas vėl atšilo ir civilizacija pasiekė tam tikrą išsivystymo lygį, kolonistai nusprendė pradėti kolonizavimo procesą ir su šiuo planu supažindino išrinktųjų žmonių grupę iš slaptos JAV vyriausybės. Tęsiant šią teoriją galima pasakyti, kad ateiviai mums atidavė planetos kontrolę, kad vėliau galėtų sugrįžti ir mus valdyti. Gordono telepatiniai sugebėjimai panašūs į tai, ką apibūdina ateivių pagrobti žmonės - „smegenų skenavimas".

Kontaktas su juodąja alyva sužadina DNR paslėptas savybes ir parengia žmones pavirtimui į tarpinę vystymosi stadiją. Dar neseniai Sindikatas manė, kad juodoji alyva - tai ateivių gyvybinės jėgos nešėjas, tačiau dabar tapo žinoma, kad tikroji jos funkcija - paversti žmones į antrąją ateivių gyvybės formos stadiją. Netgi tuo atveju, jei vakcina gydo juodąjį vėžį, vis tiek gali būti aktyvuojami genai.

Taigi, ateiviai sukūrė žmoniją, o tai reiškia, kad jie sukūrė ir bibliją (biblija - labai jauna knyga, palyginus su senaisiais Tolimųjų Rytų tekstais, ir yra tik sutrumpintas pastarųjų variantas). Jie paliko mums siuntinį kosminio laivo pavidalu po vandeniu prie Dramblio Kaulo Kranto. Sis objektas išmargintas navahų kalbos rašmenimis. Šiame pranešime yra nauja biblijos Pradžios knygos interpretacija - apie žmonių kilmę. Visa tai reiškia, kad navahų kalba - tai tikrai ateivių kalba, kuri išliko iki mūsų dienų, o Amerikos indėnai - ateivių palikuonys ir pirmieji Žemės gyventojai. Dalis objekto atsiskyrė ir atsidūrė krante, o po to paplito po visą pasaulį. Šie artefaktai pasižymi didžiule galia

- jie gali savaime suktis ir susijungti į vieną visumą, kai būna šalia. Objekto dalys skleidžia galaktinius spindulius, kurie aptinkami tik už Saulės sistemos ribų, kas tik įrodo nežemišką objekto kilmę. Tai ir paaiškina nepaprastą jų galią.

Klonai ir hibridai

Sindikatas su kolonistais bendradarbiavo keliose srityse. Jis dalyvavo projekte „Method“, kurio metu buvo kuriamos hibridinės gyvybės formos žmogaus ir ateivių DNR pagrindu. Šie hibridai turi imunitetą juodajai alyvai, jie vykdys kolonizaciją, nebus pažeidžiami infekcijos, o po kolonizacijos taps paklusnia kolonistams rase.

Hibridai turi daugybę ypatingų savybių, nors išoriškai jie atrodo kaip įprastiniai žmonės. Pirmiausia, visi jie yra klonai. Yra tik keletas pirminių hibridų, visi kiti yra jų klonai. Pirminiai hidridai - patys vertingiausi Sindikatui objektai. Kadangi jie visi klonai, turi vieną didelį trūkumą - visi jie panašūs vienas į kitą kaip du vandens lašai. Dėl šios priežasties jie negali pasirodyti kartu - tai aplinkiniams iš karto sukeltų įtarimą. Kai kurie klonai atlieka pasiruošimą kolonizacijai, kiti dalyvauja slaptuose Sindikato projektuose JAV teritorijoje, bandant sukurti dar tobulesnius hibridus įvairiems tikslams.

Klonai turi žalios spalvos „kraują“ -ateivių substancija sukurta „Grynumo kontrolės“ („Purity Control") projekto metu. Kraujyje DNR turi papildomą bazinę nukleotidų porą, kuri Žemėje neaptinkama. Žaliasis kraujas žmones veikia kaip rūgštis, netgi jo garavimas gali užkrėsti žmones taip vadinamu retro virusu. Tam, kad virusas neplistų, žmogų reikia laikyti šaltai, priešingu atveju mirtina pabaiga neišvengiama. Hibridai gali kvėpuoti vandenyje ir atlaikyti didelius temperatūrų skirtumus. Jie nepaprastai gyvybingi, nes pasižymi greita ląstelių regeneracija. Pavyzdžiui, jie išgyvena po kritimų, kurių metu žmonės tikrai žūsta. Šaltiniu ateivių audinio hibridizacijai yra pilkojo ateivio embrionas.

Pirminiai hibridai buvo pasirinkti iš žmonių. Kai kurių Sindikato narių vaikai buvo atiduoti kolonistams mainais į ateivių embrionus, kurie tapo hibridizacijos pagrindu. Sindikatas vakciną išbandė su ateivių audinio pavyzdžiais ir pačiais embrionais. Toliau buvo vykdomi hibridų kūrimo darbai, kurie tuo metu buvo toli nuo tobulybės. Hibridizacijos eksperimentai buvo vykdomi keliomis skirtingomis kryptimis. Pagyvenusioms moterims buvo duodami hormonai, kurie stimuliavo kiaušidžių veiklą ir kurios buvo naudojamos klonavimo operacijose. Buvo grobiamos moterys, kurių kiaušidės būdavo pašalinamos. Tai atimdavo galimybę joms turėti vaikų. Į projektą „Grynumo kontrole" buvo įtraukti ištisi

miestai, užkrečiant mėsos produktus. Hibridizacija pasižymi unikaliu pašaliniu efektu: jį gydo visas žmogaus ligas, todėl hibridas įgyja imunitetą visoms ligoms ir gali gydyti pats save. Projekto „Grynumo kontrolė" eksperimentai buvo vykdomi ir su sergančiais žmonėmis. Dar visai neseniai Sindikatas negalėjo sukurti hibrido, kuris turėtų visišką imunitetą juodajai alyvai, todėl kolonizacija iki šiol dar neprasidėjo.

Sindikatas padeda ateiviams kurti hibridą, nes stengiasi kolonizaciją nukelti kiek galima tolimesniam laikui, prisidengdamas hibrido kūrimu, ir tuo pačiu metu atlieka vakcinos kūrimo darbus.

Klonavimo operacijos, kurias kartais kontroliavo patys klonai, nebuvo vienintelės. Atsirado dar Medžiotojas Ateivis, kurį kolonistai perdavė Sindikatui. Tokių kaip jis buvo keletas, visi jie turėjo tas pačias charakteristikas. Medžiotojai Ateiviai iš tikrųjų yra pilkieji ateiviai, tik už įprastinius didesni, pasižymintys ypatingomis savybėmis. Žemėje jie atrodo kaip įprasti žmonės, nes gali keisti savo išvaizdą. Sėkmingi hibridai taip pat turi ribotą galimybę keisti formą. Medžiotojai Ateiviai, arba „keičiantieji išvaizdą", turėjo hibridų duomenis, kai įgydavo žmonių išvaizdą, ir turėjo papildomas galimybes aptikti ir gydyti kitų ligas. Ateivį Medžiotoją galima nužudyti tik skausmingu dūriu į kaklą iš nugaros ypatingu ginklu - aštriu durklu. Tai toks pats durklas, kurį Medžiotojai, esant reikalui, naudoja klonams žudyti. Šis durklas Sindikatui buvo labai svarbus, nes kiekvienas, jį turintis, gali nužudyti Medžiotoją. Atrodo, kad durklas galėjo būti panaudojamas paimti juodąją alyvą iš to, kas yra ja užsikrėtęs. Tikriausiai, durklas buvo naudojamas žudymams ir svetimos kilmės daiktų išėmimui iš kažkieno vidaus - ar tai būtų juodoji alyva, ar žalias kraujas. Baigtis buvo ta pati - mirtis. Medžiotojas Ateivis galėjo būti perspėjimas Sindikatui, kad šis nesiimtų to, kas išeina už numatytų rėmų. Jis taip pat yra tas, kuriam nereikia nieko žinoti apie vakciną.

Iš pradžių kurti hibridus Sindikatui padėjo japonai ir vokiečiai, kurie po Antrojo pasaulinio karo persikėlė į Ameriką, atliekant operacija „Sąvaržėlė“ („Paper Clip“). Pirmieji hibridai patyrė nesėkmę. Jie taip pat turėjo žalią kraują. Japonai pabandė pakenkti Sindikatui, sukurdami nesankcionuotą hibridą (seno tipo) ir kontrabanda išgabendami jį iš JAV. Ankstyvieji hibridai, žinomi kaip „prekė“, atrodė kaip tradiciniai ateiviai - su didelėmis galvomis ir akimis-„karoliukais". Tačiau ant jų kairės rankos buvo išlikusi skiepijimo nuo raupsų žymė, o tai reiškė, kad jie - vis dar žmogaus dalis. Dauguma jų buvo sunaikinti. Pirmieji hibridai patyrė nesėkmę, nes buvo sukurti iš pavogtos ateivių DNR - iš sudužusių NSO - bei iš kitų panašių vietų - iš suaugusių pilkųjų kraujo arba iš senojo tipo juodosios alyvos. Naujieji hibridai buvo sukurti iš embrionų DNR po sandorio, sudaryto su ateiviais. Sandėris buvo sudarytas, nes Sindikatas, žinodamas apie kolonizacijos neišvengiamumą, bandė save apsaugoti hibridizacijos pagalba. Kai jie nusprendė, kad šios pastangos gali patirti nesėkmę, buvo priimtas sprendimas sudaryti su ateiviais sąjungą hibrido kūrimui. Ši sąjunga galėjo suteikti laiko, kuris buvo reikalingas, siekiant sulaikyti kolonizaciją. Sindikatas buvo sukurtas po Rosvelio incidento, jis buvo vyriausybės dalimi. 1973-iais metais sprendimas sudaryti sąjungą su ateiviais baigėsi atskiros grupės sukūrimu.

Pagrobimai ir nuslėpimai

Daug žmonių pareiškė, kad buvo pagrobti, kai kurie netgi ne po vieną kartą. Grobimus atliko pilkieji. Jų tikslas buvo pašalinti moterų kiaušides, reikalingas hibridizacijos eksperimentams, arba atlikti eksperimentus tiesiogiai su žmonėmis. Vėliau grobimams vadovavo Sindikato mokslininkai, kurie paprastai dirba vagonuose, važinėjančiuose slaptu vyriausybiniu geležinkeliu. Tradicinis pagrobimo scenarijus buvo ryški balta šviesa, atminties praradimas devynioms minutėms, radiaciniai nudegimai, paralyžius, apanglėję aplinkiniai daiktai ir keistos į purvą panašios substancijos nuosėdos. Pagrobimai galėjo būti vykdomi, siekiant nukreipti dėmesį ar nuslėpti Projektą.

Sindikatas - slapta vyriausybė

Tarptautinis susitarimas numatė bet kokių aptiktų pilkųjų sunaikinimą, siekiant nuslėpti šiuos faktus. Aparatai, į kuriuos iš pradžių buvo gabenami pagrobtieji, buvo trikampio formos. Grobimai paprastai vykdavo ne vieną kartą. Kartais jų tyrimas atvesdavo į vietas, kuriose buvo vykdomi masiniai pagrobimai. Šie masiniai pagrobimai, jeigu juos būtų pradėję ateiviai, būtų reiškę kolonizacijos pradžią, nes pagrobimai prasidėjo dėl to, kad būtų gauti genai vergų sukūrimui, o likusi žmonijos dalis turėjo būti sunaikinta.

Grobiamieji į masinio pagrobimo vietas buvo verčiami keliauti per implantus, įsiūtus jų kūne sprando srityje. Šiuos implantus pagrobtiesiems jų pirmojo individualaus pagrobimo metu įsiuvo japonų mokslininkai, bendradarbiavę su Sindikatu. Kai kurie jų slapta dirbo, kurdami savus hibridus, kaip minėta anksčiau, ir buvo nužudyti. Pašalinus implantą nosies ertmėje šalia smegenų išsivysto paskutinė vėžio forma. Pagrobtieji, kurie pašalino iš savo kūno implantus, daugiau nebegalėjo būti pagrobiami. Implantų gamintojas buvo Japonijos kompanija.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 07:32 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai strazdanų gydymui
Strazdanos liaudies medicinoje, Strazdanos, receptai nuo strazdanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:18 Receptai – Patiekalai Sveikuoliški moliūgų blynai

Gardžių ir sveikų moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau