Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 2

Sumaišykite šiuos ingredientus ir pamiršite apie vėžį ir kitus navikus

Šiame straipsnyje, pasidalinsime dar vienu metodu, kuris padės išvengti ir kai kuriais atvejais net išgydyti vėžį. Šis stiprus derinys iš 3 maistinių medžiagų, sukurtas Caroline Anderson. Tačiau, straipsnio autoriai nusprendė dar pagerinti šį mišinį ir pridėti dar vieną ingredientą.

Buvo sukurta formulė, kuri galės kovoti su mirtina liga, pavyzdžiui, vėžio.

Šis recepto veiksmingumas yra pagrįstas 2000 metų Indijos tradicijomis. Maistinės medžiagos, kurios buvo panaudotos, buvo naudojamos Indijoje jau tūkstančius metų. Mokslininkai atliko daugiau nei 5000 medicinos studijų, kad įrodyti visas gydomąsias savybes šio metodo.

Sumaišykite šiuos ingredientus ir pamiršite apie vėžį ir kitus navikus

Reguliariai naudojant šį terapinį mišinį mažinamas iki minimumo vėžio vystymasis. Kai kurie ekspertai sutinka, kad tai reiškia, net galima išgydyti šią mirtiną ligą.

Sudedamosios dalys:

  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus šalto spaudimo (galima naudoti žalia ir organinį kokosų aliejų);
  • 1/4 arbatiniai šaukšteliai juodųjų pipirų;
  • 1/2 arbatiniai šaukšteliai imbiero;
  • 1/2 arbatiniai šaukšteliai ciberžolės.

Gerai išmaišykite visus ingredientus. Naudokite šį mišinį į salotas, mėsos patiekalus, sriubą ir troškinius. Tačiau ekspertai mano, kad, norint gauti maksimalius rezultatus - valgomas grynas mišinys.
Išgerkite vieną kartą per dieną, kad užkirsti kelią vėžiui ir 3-4 kartus per dieną, sunaikinant nenormalias vėžio ląsteles.

Kokia šio recepto paslaptis?

Juodieji pipirai absorbuoja čiberžolę, aktyvuoja ciberžolės komponentus. Pagal neseniai atliktus tyrimus, pireninas, veiklioji medžiaga, kuri randama juoduose pipiruose, skatina ciberžolės absorbcija iki 2000% ir padidina jo biologinį prieinamumą.

Pats imbieras turi stiprias priešvėžines, antioksidantines ir anti-uždegimines savybes. Jis turi galimybę blokuoti vėžį sukeliančius veiksnius ir slopinti uždegimą. Imbieras dažniausiai vartojamas pykinimo ir vėmimo metu, o kai kurie teigia, kad jis skatina riebalų deginimą ir detoksikacijas.

Ciberžolė (Karkuminas) veiksmingiausias komponentas šiame recepte, jis jau senai vertinamas dėl savo anti-vėžinių, anti-uždegiminių savybių, veikia kaip antioksidantas. Lėtinis uždegimas pagrindinė priežastis atsirasti diabetui, širdies ir kraujagyslių ir vėžio ligoms. Tyrimai įrodė, kurie naudoja ciberžolę, alternatyvioje medicinoje, turi didelį poveikį kovojant su kasos vėžiu, kiaušidžių, krūties, prostatos, smegenų ir storosios žarnos vėžiu.

Sumaišykite šiuos ingredientus ir pamiršite apie vėžį ir kitus navikus

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
4
Ne teko man to dar bandyti nezinau ko beklausti ar kas isgijo nuo tos ligos kur buvo aprasytas tas receptas aciu
avatar
3
Visa bėda,kad žmonės įsikliopina vieną receptą ir laukia stebuklų,bile ką valgydami,gerdami,mažai judėdami,naudodami buityje agresyvias chemines priemones ir dar išsigalvodami nenaudingų organizmui dalykų.Geriau rūpintis profilaktika,tai veikia geriau,nei gydymas.
avatar
0
2
Kiek patarimu ,o sergamumas nei kiek nesumazejo isgalvoja koki recepta ir skleidzia labai butu idomu isgirst patarima zmoniu kurie isigyde su tais receptais
avatar
1
Ar jus turite atsiliepimu apie ši siūloma receptą, kadangi jų tokia gausa yra siūloma , o ligos vis plečiasi , nejaugi niekas nenori pasveikti, ar šie receptai skiriami tiems, kurie sveiki.
Labai norėčiau perskaityti atsiliepimus tu žmonių, kurie išsigydė vėzinius susirgimus.Aciu.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 22:23 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpj...

Skaityti daugiau

05.11.2019 laikas 17:58 Receptai – Patiekalai Prancūziški Pyragėliai

Visada smagu išbandyti kažką naujo. Tarkime, plikytą tešlą. Jos paslaptis – karštas vanduo ar pienas, dėl kurio susidaro oro tarpų. Šie kepiniai itin minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. Tad metas ryžtis naujiems sk...

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 09:29 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti

Nervinės ligos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti, nervinės ligos, receptai nervams nuraminti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau