Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 21

USDA iš sraigtasparnių 13-oje valstijų mėto vakcinas, naudodama vakcinų "jauką", kuris, kaip manoma, yra PAVOJINGAS, jei būtų nuryjamas

USDA, kaip ir daugelis federalinių agentūrų, yra giliai įsitraukusi į naikinimo verslą. Pavyzdžiui, dauguma žmonių nesuvokia, kad USDA kasmet masiškai žudo milijonus paukščių, vykdydama tyčines nuodijimo kampanijas. Leidinys "Natural News" paskelbė 2009 m. USDA paukščių naikinimo sąrašą (PDF), kuriame matyti, kaip vien 2009 m. agentūra nužudė daugiau kaip keturis milijonus paukščių.

Šiame straipsnyje gali būti teiginių, kurie atspindi autoriaus nuomonę

Ši programa vadinasi "Bye Bye Blackbird" ir yra tik viena iš daugelio USDA vykdomų masinio naikinimo programų. Pagal kitą programą USDA masiškai žudo lapes, kojotus, meškas, kalnų liūtus, bobkatus ir upines ūdras. Kaip 2018 m. rašė "Natural News":

Naujausios ataskaitos duomenimis, pagal federalinę programą pernai buvo nužudyti 357 pilkieji vilkai, 69 041 suaugęs kojotas ir nežinomas skaičius kojotų jauniklių 393 sunaikintuose urvuose, 624 845 raudonsparniai juodieji strazdai, 552 juodieji lokiai, 319 kalnų liūtų, 1 001 bobkas, 675 upinės ūdros, iš kurių 587 nužudytos "netyčia", 3 827 lapės ir nežinomas skaičius lapių jauniklių 128 urvuose bei 23 646 bebrai.

Taip pat 2018 m. USDA buvo pagauta, kaip vykdant medicininių eksperimentų operaciją, deginimo krosnyse nužudyta šimtai kačiukų. Kaip 2018 m. pranešė NaturalNews:

...[USDA] eksperimentavo su kačiukais, dvi ar tris savaites maitindama juos parazitų suėsta žalia mėsa, kad būtų galima surinkti jų išmatas. Tada jie nužudomi juos sudeginant. O "tyrimo" pabaigoje, pasak Bišopso, USDA pripažino, kad mažieji gyvūnai buvo sveiki.

Kongreso narys Maikas Bišopas (Mike Bishop) išsakė nuomonę apie USDA vykdomą kačiukų žudymo praktiką, sakydamas:

Esu sukrėstas ir sunerimęs, kad dešimtmečius USDA - ta pati organizacija, kuriai pavesta vykdyti gyvūnų gerovės įstatymus - be reikalo žudė šimtus kačiukų brangių ir neefektyvių laboratorinių eksperimentų metu. Bet kokią vyriausybinę mokslinių tyrimų programą, panašią į šią, finansuojamą nuo Niksono administracijos laikų, reikia vertinti mikroskopu, ypač kai ji apima kačiukų kaip vienkartinių mėgintuvėlių naudojimą žalingiems bandymams, kuriems dauguma mokesčių mokėtojų nepritaria.

Kitaip tariant, USDA kasmet paskerdžia milijonus gyvūnų ir atlieka žiaurius medicininius eksperimentus su kačiukais (be kitų gyvūnų). Tai ta pati USDA, kuri sąmokslauja su pesticidų gamintojais, kad užnuodytų žmonėms tiekiamą maistą sintetinėmis cheminėmis medžiagomis, įskaitant tokius herbicidus kaip atrazinas, kurie yra žinomi "cheminiai kastratoriai", keičiantys žmogaus hormonų raišką.

Dabar ta pati agentūra 13-oje valstijų į orą mėto valgomas "vakcinas", teigdama, kad taip kontroliuoja meškėnus ir pasiutligę. Tačiau šis jaukas toks pavojingas, kad jo niekada nevalia praryti (skaitykite toliau).

USDA naudoja sraigtasparnių parką, kad masiškai nuodytų kraštovaizdį "pasiutligės vakcinomis", užmaskuotomis kaip maistas

Kaip praneša Associated Press per DailyPress.com, USDA šiuo metu 13-oje JAV valstijų iš oro mėto "milijonus pakuočių geriamųjų pasiutligės vakcinų". Tarp šių valstijų yra:

  • Alabama
  • Meinas
  • Pensilvanija
  • Vakarų Virdžinija
  • Virdžinija
  • Tenesis

USDA teigia, kad šios "pasiutligės vakcinos" yra įdėtos į maisto gabalėlius, kurie šiuo metu yra pagardinti žuvų miltais. Tai, žinoma, paskatins įvairiausius laukinius gyvūnus valgyti vakcinų gaudykles ir sukels nežinomų pasekmių laukiniams gyvūnams, kurie akivaizdžiai suvalgys užkrėstus skanėstus. Naminiai šunys ir katės taip pat gali užkliūti už užkrėstų maisto gabalėlių ir juos praryti, taip priverstinai "paskiepydami" nuo pasiutligės, nuo kurios gali žūti naminiai gyvūnai. (Nors tai pasitaiko retai, vienas iš šalutinių skiepijimo nuo pasiutligės poveikių yra mirtis).

Atkreipkite dėmesį, kad USDA užsiima gyvūnų naikinimo verslu, todėl kai iš sraigtasparnių numeta "masalą", prikimštą potencialiai kenksmingų ar net mirtinų pasiutligės vakcinos sudedamųjų dalių, nesunku suprasti tikrąją šios programos motyvaciją.

Tai taip pat ne pirmas kartas, kai JAV vyriausybė į laisvę paleidžia biologinio karo pavyzdžius. Nors "faktų tikrintojai" įnirtingai neigia šį kaltinimą, daugelis žmonių mano, kad JAV vyriausybė sukūrė ir paleido Laimo ligą kaip biologinį ginklą. Visai neseniai buvo išsamiai įrodyta, kad JAV kariuomenė padėjo sukurti SARS-CoV-2, o paskui perdavė šį biologinį ginklą Kinijos Vuchano laboratorijoms, kad šios galutinai patobulintų jo funkcijas. (Net tokie pagrindiniai medicinos žurnalai kaip "The Lancet" dabar pripažįsta, kad tikėtinas paaiškinimas yra laboratorinė kovido kilmė). Pasirodo, tai buvo pasaulinis depopuliacijos ir nevaisingumo ginklas, kuris visame pasaulyje sukėlė neregėtą chaosą, viliodamas žmones susišvirkšti dar vieną biologinį ginklą - mRNA covid "vakciną", kuri visame pasaulyje milijonus žmonių žudo.

Tai, ką USDA daro su juodaisiais paukščiais, yra tas pats, ką vakcinų pramonė daro su žmonėmis: Atrodo, kad visada siekiama išnaikinti ir sumažinti gyventojų skaičių.

Paaiškėjo, kad vakcinos masalas, kuris buvo išmėtytas 13 valstijų, nėra saugus net nuryti.

Oralinė vakcina laikoma "pavojinga sveikatai", jei būtų nuryta, o palietus kelia grėsmę žmonėms ir naminiams gyvūnams

JAV žemės ūkio departamento APHIS (Gyvūnų ir augalų sveikatos inspekcijos tarnyba) vykdo oralinės pasiutligės vakcinos programą ir net nesistengia tvirtinti, kad šios vakcinos yra saugios. (Žr. jos geriamųjų pasiutligės vakcinų ir jaukų informacijos puslapį čia).

Merial gaminamos vakcinos saugos duomenų lape pateikiama platesnė istorija. Nors JAV žemės ūkio ministerija (USDA) šiuos vakcinos jaukus ir (arba) gaudykles skiria gyvūnams vartoti per burną, saugos duomenų lape įspėjama:

Potencialiai pavojinga sveikatai, jei pasireikštų bet kuris iš toliau išvardytų atvejų: Prarijus, parenteraliai įšvirkštus, lašeliais ar aerozoliu paveikus gleivines arba jei pažeista oda patenka į infekcinius skysčius ar audinius.

Kitaip tariant, vakcina yra "pavojinga sveikatai", jei ji nuryjama. Tačiau būtent nurijimas yra tai, ko siekia USDA, dengdama šią vakciną žuvų miltais ir barstydama ją po 13 valstijų, kad ją suvalgytų visi įmanomi laukiniai gyvūnai. Visas šio pristatymo mechanizmo tikslas - kad pavojingos vakcinos būtų prarytos.

gyvūnų teisės, gyvūnai, vyriausybė, depopuliacija, blogis, išnaikinima

Tame pačiame įspėjamajame lape taip pat rašoma: "Veikiant šiai vakcinai galimi lokalūs odos pažeidimai".

Ir nors šie vakcinų jauko kąsneliai, matyt, išmetami iš transporto priemonių į viešuosius kelius, pačios USDA teigimu, juose esančios medžiagos yra toksiškos žmonėms. DailyPress.com duomenimis, USDA šiuos toksiškus vakcinų jaukus išmeta iš transporto priemonių Amerikos miestuose:

[Jie] yra mėtomi iš lėktuvų kaimo vietovėse ir iš transporto priemonių miestuose bei priemiesčiuose.

Kitaip tariant, žmonės važinėja po miestus ir išmeta juos iš transporto priemonių. Kas gali nutikti ne taip?

Šios oralinės vakcinos nėra saugios žmonėms ar gyvūnams: "Visi žmonės turėtų vengti kontakto"

Saugos duomenų lape paaiškinta daugiau apie riziką, kylančią dėl sąlyčio su šiomis vakcinomis, kurios yra maisto masalas:

- Visi žmonės turėtų vengti kontakto, tačiau maži vaikai, nėščios moterys, asmenys, turintys imuniteto sutrikimų arba vartojantys steroidus, turėtų vengti kontakto su šia vakcina.

Vien prisilietimas prie vakcinos maisto jauko taip pat gali būti rizikingas, nes saugos duomenų lape įspėjama: "Pavojus dėl absorbcijos per odą".

Be to, nors JAV žemės ūkio ministerija šiuos vakcinų jaukus mėto iš sraigtasparnių, kur daugelis jų patenka į vietinius vandens telkinius, saugos duomenų lape konkrečiai įspėjama, kad šis produktas pavojingas požeminiams vandenims:

Negalima leisti, kad neskiestas produktas ar didelis jo kiekis patektų į požeminį vandenį, vandentakį ar kanalizaciją.

Visiems, radusiems šių vakcinų maisto jauko gabalėlių ant žemės, patariama juos sunaikinti taip: "Sudeginti EPA licencijuotoje biologinių ir (arba) medicininių atliekų įmonėje".

Vis dėlto iš lėktuvų, sraigtasparnių ir transporto priemonių jie mėtomi toli ir plačiai, beatodairiškai užteršdami laukinės gamtos teritorijas 13 JAV valstijų, be abejonės, sukeldami plačiai paplitusias laukinės gamtos ir natūralių ekosistemų ligas, kančias ir taršą.

Tai trumpai apie USDA: Ji nuodija, žudo ir žudo milijonus laukinių gyvūnų, o paskui tvirtina, kad "skiepija" pasaulį, paskleisdama dar daugiau nuodų Amerikos miestuose. Panašu, kad USDA, kaip ir FDA, veikia kaip dar viena "užgrobta agentūra", kuri yra "Big Pharma" ir "Big Chemical" kišenėje ir kuriai visiškai nerūpi nei gyvūnų, nei žmonių sveikata ar saugumas.

Dėl savo pačių saugumo, jei atsitiktinai pamatysite iš dangaus krentančius masalo formos maisto gabalus, verčiau laikykitės atokiau. Arba mūvėkite latekso pirštines, kad galėtumėte paimti mėginį, įdėkite jį į sandarų plastikinį maišelį ir nenuplaukite į kanalizaciją. Pasidomėkite, ar galite rasti EPA licenciją turinčią biomedicininių atliekų deginimo įmonę, nes, matyt, būtent tai ir turėtumėte daryti.

Tai tik dar viena diena, kai vyriausybė stengiasi užnuodyti pasaulį ir nužudyti daugiau žmonių ir gyvūnų. Kas dar naujo?

Išgirskite visą informaciją apie į orą numestas vakcinas (ir daugelį kitų temų) šiandienos "Situation Update" podkaste:

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 12:25 Receptai – Patiekalai Lietiniai su varške
Gaminame namuose. Lietiniai su varške. Prieš tiekiant lietinius iš abiejų pusių apkepiname aliejuje. Lietiniai su varške tiekiami su grietine, grietine ir mėgstama uogiene ar sviesto ir grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

30.11.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą. Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio. Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus....

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau