Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Gegužės » 16

10 simptomų, rodančių, kad kūne turite parazitų

Pasaulio sveikatos organizacija tvirtina, kad parazitinės infekcijos yra labai dažna problema, paliečianti daugiau kaip 3,5 milijardus žmonių. Parazitas yra organizmas, kuris gyvena ir maitinasi kitais organizmais. Dar tiksliau, parazitai naudoja maistingąsias mūsų organizmo medžiagas ir taip padaro žalas visai mūsų sistemai.

Parazitai gali gyventi įvairiose formose. Jie klesti beveik visuose organuose, ypač mūsų žarnose. Kai kurie jų maitinasi raudonaisiais kraujo kūneliais ir gali išprovokuoti anemiją, kol kiti valgo jūsų maistą ir gali versti jus jaustis alkanais visą laiką.

Žmogaus kūnas - palanki terpė įvairiems parazitams veistis

Žmogaus kūnas - palanki terpė įvairiems parazitams veistis
©Michael Wunderli (CC BY 2.0) | commons.wikimedia.org

10 simptomų

Pateikiame 10 simptomų sąrašą, rodančių, kad kūne turite parazitų:

  • Odos problemos – tokios kaip bėrimai, egzema, dilgėlinė, labai sausa oda.
  • Nuotaikos problemos, įskaitant nerimą, depresiją, užmarštumą, nervingumą, neramumą ir nuotaikų kaitą.
  • Nuovargis, apatija, išsekimas.
  • Menstruacinės problemos, skysčių sulaikymas, PMS, reprodukcinės problemos, prostatos problemos, cistos, šlapimo takų problemos.
  • Anemija.
  • Diarėja (parazitai yra linkę pulti žarnyno gleivinę, todėl sukelia pilvo problemas, įskaitant viduriavimą).
  • Raumenų ir sąnarių problemos, įskaitant raumenų, sąnarių skausmą, raumenų spazmus, skausmą bamboje, kojų ir rankų tirpimą.
  • Miego sutrikimai, tokie kaip nemiga, šlapinimasis per miegą, dantų griežimas miegant.
  • Problemos su svoriu ir apetitu, tokios kaip apetito praradimas ar padidėjęs apetitas, ilgalaikis nutukimas, nesugebėjimas numesti ar priaugti svorio.
  • Dirgliosios žarnos sindromas (tai yra pats dažniausias indikatorius, kad kūne ir parazitų).

Ką daryti

Lengviausias būdas išsiaiškinti, ar kūne turi parazitų, yra pasidarant išmatų testą. Rekomenduojama pasikonsultuoti su gydytoju ir pasidaryti testą, kad išsiaiškintumėt, kokių parazitų pas jus yra. Viena aišku, kad turite iš savo raciono eliminuoti cukrų ir perdirbtą maistą, nes parazitai dievina cukrų ir cukrinės kilmės maistą.

Pašalinus šį maistą, parazitai ims badauti ir galiausiai jūs sugebėsite jais atsikratyti. Taip pat labai svarbu naudoti maistą, kuris sukelia priešišką aplinką parazitams. Rekomenduojama valgyti juoduosius serbentus, imbierą, papają, žalius kopūstus, kokosų aliejų, granatų sėklas, alijošių.

Taip pat užtikrinkite, kad jūsų maiste būtų daugiau skaidulinių medžiagų – jos gali išnakinti parazitus, o ypač jos naudingos turint kirmėlių.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.07.2019 laikas 10:02 Receptai – Patiekalai Kiaulienos muštiniai
Kiaušinius išplakame dubenėlyje. Imame muštą kiaulieną, apvoliojame džiūvėsėliuose, merkiame į kiaušinį ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Jeigu norite, kad kiaulienos muštiniai būtų storesni, paniruokite du kartus. ...

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

13.09.2018 laikas 17:05 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kurtumo gydymui
Kurtumas liaudies medicinoje, Kurtumas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau