Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Spalio » 18

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


18.10.2017, 19:06
Mistika Peržiūrų (3118)
Visame pasaulyje žmonės perka sendaikčius, vertina vintažą ir antikvariatą. Tačiau kiekvieną kartą įsigijus antikvarinį daiktą, ypač jeigu tai baldas, rizikuojama kartu su juo į namus parsigabenti vaiduoklį. Dauguma tokių prekybos vietų netgi yra įtrauktos į paranormalių reiškinių vietų sąrašus. Sunku paneigti, kad sendaikčių krautuvėlės turi ypatingą, magišką atmosferą. Nenuostabu, kad yra nemaža tikimybė ten įsigyti daiktą, įkrautą svetima energija, kuri ne visada švelni ir teigiama.
Sužinok daugiau ...
18.10.2017, 16:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6483)

Moliūgų sėklos yra mėgstamos dėl savo ypatingo skonio. Sėklos turtingos mono-, polinesočiųjų riebalų rūgščių, jose didelis skaidulų kiekis, baltymų, mineralų – ypač cinko, magnio ir kalio, vitaminų, folio rūgšties ir kitų maistinių medžiagų.

Ką gaminti iš moliūgų? (+ 3 receptai)

Sužinok daugiau ...
18.10.2017, 09:40
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4719)

Bitininkai puikiai žino, kad prie jo angos bitutės visada pakloja savotišką kilimėlį, skirtą dezinfekcijai, – švarinama kiekviena į avilį atskrendanti darbininkė. Pikiu tepamos jų namų sienelės, plyšiai, o korio akelės – tarsi išdezinfekuota „palata“, į kurią motinėlė deda kiaušinėlius. Unikalios dezinfekcinės pikio savybės, leidžiančios apsaugoti nuo bakterijų, pelėsių ir virusų visą tūkstančio bičių fabriką, buvo pastebėtos labai seniai ir suprasta, kad jos svarbios ir bitėms, ir žmonėms

Sužinok daugiau ...
18.10.2017, 08:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5986)

85-erių moteris iš Didžiosios Britanijos prisipažįsta esanti laiminga. Ji du kartus per dieną geria specialų mišinį ir niekada nėra turėjusi problemų dėl kraujospūdžio ir cholesterolio. Moters teigimu, jos net nekankina jokios jos amžiui būdingos ligos.

Sužinok daugiau ...