Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Spalio » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.10.2017, 17:55
Mistika Peržiūrų (2503)
Ant įlankos kranto Veksfordo (Airija) grafystėje stovi vienišas trijų aukštų namas. Šis namas žinomas dėl liūdnų ir paslaptingų jame vykusių įvykių. Dvaras šioje vietoje buvo pastatytas dar XIV amžiuje. Jis priklausė Redmonfų šeimai ir vadinosi, savaime aišku, Redmond Holu. XVII amžiuje, kai Anglijoje vyko pilietinis karas, dvarą konfiskavo Kromvelio armija, jis perėjo Loftuso šeimai. 1766-ais metais į dvarą persikėlė gyventi Karlas Totenhemas su šeima, tačiau naujasis šeimininkas nusprendė dvaro pavadinimo nebekeisti.
Sužinok daugiau ...
27.10.2017, 17:25
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2061)
Sveikatos politika. Didžiosios Britanijos transliuotojo BBC mokslo populiarinimo serialas Horizon jau nuo 1964 metų tiria įvairias temas, su kuriomis susiduria šios šalies gyventojai. 1972 metais jis išsiaiškino, kad naminių gyvūnų ėdale esama banginių mėsos, taip pat jis ėmėsi klausimo, ar kombinuotas skiepas nuo tymų, epideminio parotito ir raudonukės sukelia autizmą (deja, įrodymai buvo nepakankami).
Sužinok daugiau ...
27.10.2017, 16:49
Medicinos Naujienos Peržiūrų (5703)

Nauji tyrimai. Jei vitaminas C geriamas, iš maksimalios dozės (t. y. 1 g) organizmas gali absorbuoti mažiau nei pusę. Jei vitaminas švirkščiamas į veną, asmeniui galima skirti 10 g ir didesnes vitamino C dozes, ir jis bus visiškai absorbuojamas organizmo.

Sužinok daugiau ...
27.10.2017, 10:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3365)
„Labai dažnai žmonės burokėlius valgo su sūriu ar grietine, grikius verda piene ir gardina sviestu, špinatus maišo su varške, o jautienos kepsnį užgeria kava su pienu. Tokiu atveju suvalgoma daug geležies, tačiau tik labai maža jos dalis pasisavinama“, – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ sakė LSMU profesorius Alvydas Unikauskas. Kartu su mitybos specialiste Vaida Kurpiene jis atskleidė, ką daryti, kad organizmas geležies pasisavintų daugiau.
Sužinok daugiau ...