Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Spalio » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.10.2017, 19:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9351)

Miltai iš moliūgų sėklų nuo cholesterolio, trigliceridų, diabeto ir vidurių užkietėjimo. Moliūgų sirupas astmos, kosulio ir bronchito gydymui! Moliūgų sėklos turi priešuždegimines savybes, ypač naudingos turint prostatos ir šlapimo sistemos ligas.

Sužinok daugiau ...
03.10.2017, 19:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9055)
Ciberžolės pagrindinė veiklioji medžiaga yra kurkuminas, jo sudėtyje yra stiprių antioksidantų, turi priešuždegiminių savybių. Savo antioksidacinėmis savybėmis, jis turi galimybę neutralizuoti laisvuosius radikalus ir stimuliuoti savo organizme antioksidacinį mechanizmą.
Sužinok daugiau ...
03.10.2017, 10:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3842)
Per didelis suvartojamos druskos kiekis gali padidinti kraujospūdį, sukelti širdies ligas, padidėja rizika susirgti inkstų ligomis, osteoporoze, skrandžio vėžiu. Tačiau visiškai atsisakyti druskos negalima, nes nuo jos priklauso vandens kiekis kraujyje ir visame organizme.
Sužinok daugiau ...
03.10.2017, 08:58
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2360)
Nuo senų senovės žmonės gydydavosi žolėmis, toks gydymo metodas populiarus ir šiandien. Tik retas mūsų pažįstame reikalingus augalus ir juos surenkame patys. Šį darbą paprastai patikime tuo užsiimantiems žmonėms ir žoles perkame ne pundeliais, o dailiai supakuotose dėžutėse, ant kurių užrašyta „neuro-“, „gino-“, „lieknėjimo“, „tulžį varanti“ ir t. t. Šių ir kitos paskirties arbatų galite įsigyti vaistinėse be jokio recepto, vos tik pasakę, ko norėtumėte. Apie šių arbatų ypatumus – netrukus.
Sužinok daugiau ...
03.10.2017, 08:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2878)
Medetkos – visiems žinomi vaistiniai, dekoratyviniai ir prieskoniniai augalai. Vaistinėse gausu įvairių medetkų preparatų, o namuose tikriausiai daugelis turime jos džiovintų graižų. Medetkos auga ir dažnoje sodyboje. Jas auginti nesunku, jos nereiklios, pakenčia trumpas šalnas ir žydi iki vėlyvo rudens.
Sužinok daugiau ...
03.10.2017, 08:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4276)

Sutrikus medžiagų apykaitai, organizmas pradeda kaupti riebalus arba pradeda šalinti iš organizmo net būtinas medžiagas. To rezultatas – nutukimas, podagra, išsekimas. Tad jeigu jūs negalite pasigirti normalia medžiagų apykaita, siūlome išbandyti liaudies medicinos receptus

Sužinok daugiau ...