Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Spalio » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.10.2017, 21:42
Pasąmonės Galios Peržiūrų (4743)
Racionalus, griežta logika paremtas protas ir neregimas dvasinis pasaulis – nesuderinami dalykai? Tai pati didžiausia iliuzija, verčianti skirstyti į priešingas puses nedalomus dalykus. Jeigu žmogus negali būti suvokiamas vien tik kaip kūnas (bedvasis kūnas – lavonas), šita taisyklė galioja visose žmogaus pasireiškimo sferose, taip pat ir versle.
Sužinok daugiau ...
19.10.2017, 20:16
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3184)
Pagrindinis gydymas – teisinga odos ir mitybos priežiūra. Svarbiausiai – pašalinti priežastis, sukeliančias dermatitą. Visų pirma reikia išsiaiškinti alergeną ir jo „neerzinti“. Alergenai dažnai slypi tose vietose, kur mes net nesitikime: chloruotas vanduo, vilna drabužiuose ar patalynėje, gyvūnų kailis.
Sužinok daugiau ...
19.10.2017, 19:49
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3484)

Pavasarį dažnas skundžiasi silpnumu, nuovargiu, energijos trūkumu ir skuba į vaistinę ieškoti maisto papildų, tačiau „iš akies“ vaistininkų parekomenduoti vitaminai organizmui gali pridaryti daugiau žalos nei naudos. Eglė Marciuškienė, vienos tyrimų laboratorijos direktorė laboratorinei medicinai ir laboratorijos gydytoja tiek vyrams, tiek moterims, kurie jaučia, kad organizmas veikia ne taip, kaip turėtų, pirmiausia rekomenduoja atlikti tyrimus ir įsitikinti, ar neserga mažakraujyste, ar organizmui užtenka vitaminų D, B12 ir folinės rūgšties. Reto žmogaus organizme šių vitaminų kiekis yra optimalus, esant jų trūkumui gydytojas turi parinkti tinkamas vitaminų dozes.

Sužinok daugiau ...
19.10.2017, 19:35
Medicinos Naujienos Peržiūrų (2347)
Probiotikai, žarnyno bakterijos ir virškinimo trakto mikrofloros įtaka žmogaus sveikatai – itin populiari tema. Šiai tendencijai pasidavę europiečiai mokslininkai prieš kelerius metus aptiko bakterijų rūšį, skirtingų žmonių žarnyne virstančią trijų labai skirtingų kategorijų bakterijomis. Specialistai tąsyk iškėlė hipotezę (tik jos dar neįrodė), kad tai priklauso nuo asmens kraujo grupės.
Sužinok daugiau ...