Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Spalio » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.10.2017, 19:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4926)
Per gausus kalorijų vartojimas siejamas su medžiagų apykaitos problemomis ir padidėjusiu sergamumu, bet koks yra sumažėjusio energijos gavimo poveikis? Ar, valgydami mažiau, galime gyventi ilgiau?
Sužinok daugiau ...
10.10.2017, 18:56
Medicinos Naujienos Peržiūrų (5041)
Jums ji galėtų nebūti reikalinga. Galbūt, apakinti puikių rezultatų, kokių turi ši kaulų galų apipjaustymo technologija, gydytojai pernelyg skuba pakeisti kelių sąnarius. Kaip neseniai konstatuota per vieną tyrimą, maždaug trečdaliui artritu sergančiųjų, kuriems daroma kelio sąnario keitimo operacija, tai neturėjo būti pirmas gydymo žingsnis.
Sužinok daugiau ...
10.10.2017, 14:10
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (3573)
Kodėl skirtingi žmonės, atlikę tą patį veiksmą, sulaukia skirtingo rezultato? Tai priklauso nuo to, ar žmogus tam tikrą veiksmą atliko sąmoningai, ar nesuprasdamas, nežinodamas, kad elgiasi gerai ar blogai. Labiau sąmoningas žmogus, žinodamas, kad elgiasi netinkamai, tačiau vistiek rinkdamasis tam tikrą kelią, atitinkamai sulauks blogesnių rezultatų. Mūsų teisės sistemoje už iš anksto sutartą nusikaltimą baudžiama griežčiau nei už spontanišką, netyčinį nusižengimą įstatymams.
Sužinok daugiau ...
10.10.2017, 14:00
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (2861)
Šis patarimas valdovui padėjo nukreipti mąstymą teisinga linkme. Kai mes galvojame apie savo veiksmų pasekmes, elgiamės išmintingai. Todėl vertėtų galvoti ne tik apie šį, bet ir apie kitus gyvenimus. Toks mąstymas padės mums tapti geresniais. Jeigu galvoju tik apie šiandieną ir norimo rezultato laukiu tuoj pat, nesirūpindamas, kad gali kas nors nukentėti, – tai toks gyvenimas bus egoistiškas.
Sužinok daugiau ...
10.10.2017, 12:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6486)

Laurų lapai skinami rudenį ir pavasarį, jų dedama į įvairiausius daržovių, mėsos, žuvų patiekalus, padažus ir konservus. Laurų lapų patariama dėti 5–10 minučių prieš baigiant gaminti patiekalą, nes ilgai verdant, kepant ar troškinant gali atsirasti kartus prieskonis. Prieš naudojant šiuos lapus patariama patrinti vieną į kitą. Nuo to jų aromatas ir gydomosios savybės dar labiau sustiprės.

Sužinok daugiau ...