Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Spalio » 10

Likimo ženklai – kaip juos skaityti?

Kelią perbėgusi juoda katė, sudužęs veidrodis ar išgirstas gegutės kukavimas, neturint kišenėje nei cento… Ar tai – likimo mums siunčiami ženklai?

Likimo ženklai – kaip juos skaityti?

Įvairiais būdais išreikšti, mus apie sėkmę ar nesėkmę įspėjantys ženklai gali būti suprasti remiantis astrologija, planetų poveikiu ir žmogaus pojūčiais bei asociacijomis. Aplinka nuolat kalba su mumis, tik reikia būti sąmoningu, norint jos kalbą suprasti.

Kaip likimas, karma buvo suvokiama ir į ją atsižvelgiama senovėje?

Apie likimą, tam tikrus karmos dėsnius buvo mąstoma visais laikais, tačiau, kaip ir dabar, ne visada buvo sekama šiais dėsniais, ne visi jų laikėsi. Šiandien mums pasiekiami senovės lietuvių ženklai – protėvių palikimas, įrodantis, kad senovėje klausimai apie likimą ir jo spėjimas buvo aktualūs. Buvo stebima gamta ir joje vykstantys reiškiniai siejami su žmogaus lemtimi, renkamasi tam tikriems veiksmams palankų laiką, aplinkybes. Visi žinome bent po kelis senolių mums papasakotus prietarus, kurie taip pat yra susiję su ateities spėjimu ir turėję priežastį atsirasti.

Kiekvieno karma skirtinga. Kodėl? Kaip ji kuriama?

Žmogus nuolat veikia ir savo veiksmu, žodžiu ar mintimi kuria tam tikras pasekmes, tarsi sėja ateityje išdygsiančią sėklą. Na, o pasėjęs bulves juk nesitiki skinti bananų ar ananasų. Tik šis sodinimas ne visų atliekamas sąmoningai. Dažnai veikdami negalvojame apie to pasekmes. Todėl ir sakoma, kad keisdami savo vidų, keičiame visą gyvenimą. Keisdami save pradedame elgtis, kalbėti ir galvoti kitaip, todėl ateityje sulaukiame kitokių pasekmių, išgyvename įvykius naujai. Nuo ko priklauso laikas, kuriuo sulauksime savo veiksmų rezultato? Tam tikras likimas pasireiškia skirtingu laiku. Astrologiniu požiūriu, blogi ar geri mūsų veiksmų rezultatai pajuntami palankiu arba nepalankiu astrologiniu periodu. Egzistuoja ir nepalankios savaitės dienos: antradienis ir šeštadienis, arba pavojingas laikas dienoje, kuriuo mums gali nutikti kažkas nemalonaus ir tai, vėlgi, bus mūsų pačių veiksmų rezultatas, tik pasireiškęs tam tikru metu, susidarius atitinkamoms sąlygoms.

Tokiu nepalankiu laiku nerekomenduojama dirbti svarbių darbų, nes šie dėl blogos karmos pasireiškimo gali nepasisekti. Kai kuriais laikotarpiais planetos, atvirkščiai, veikia pozityviai ir leidžia žmogui lengviau atsipūsti. Dažnai palankiu laikomas Veneros periodas, o rūstesniu, lemiančiu išbandymus – Saturno, Marso.

Kodėl skirtingi žmonės, atlikę tą patį veiksmą, sulaukia skirtingo rezultato?

Tai priklauso nuo to, ar žmogus tam tikrą veiksmą atliko sąmoningai, ar nesuprasdamas, nežinodamas, kad elgiasi gerai ar blogai. Labiau sąmoningas žmogus, žinodamas, kad elgiasi netinkamai, tačiau vistiek rinkdamasis tam tikrą kelią, atitinkamai sulauks blogesnių rezultatų. Mūsų teisės sistemoje už iš anksto sutartą nusikaltimą baudžiama griežčiau nei už spontanišką, netyčinį nusižengimą įstatymams.

Kodėl verta žinoti savo likimą? Kai kurie mano, kad geriau ateities nenumatyti…

Žinodamas savo likimą geriau supranti kur eini ir ko gali laukti. Likimo ženklai – kaip ir kelio ženklai. Kai kurie gali klausti: ,,Kam reikia žinoti kelių eismo taisykles? Važiuoji, matai situaciją ir sprendi kaip joje elgtis.” Tačiau už dešimties metrų gali laukti staigus posūkis ir, jeigu nebūsi jam pasiruošęs, jeigu nebūsi iš anksto įspėtas kelio ženklu ir nesulėtinsi greičio, gali sukelti avarinę situaciją. Vadinasi, prasmė žinojime kada atlikti vienus veiksmus, o kada nuo jų susilaikyti, egzistuoja. Noras žinoti savo likimą, vėlgi, priklauso nuo žmogaus sąmoningumo. Jeigu vadovaujamasi intelektu, suprantama, kad tam tikriems įvykiams geriau pasiruošti, geriau planuoti savo ateitį. Atvirkščiai, kai kurie rizikuoja ir nusprendžia gyventi remdamiesi principu ,,kaip bus, taip bus.” Viena vertus, kai nieko nežinai, tau galbūt lengviau… Tačiau tai tas pats kaip parduotuvėje pirkti tik tai, kas tau patinka, neskaitant produkto sudėties. Taip apsipirkti lengviau, nes perskaičius produkto sudėtį gali tekti susimąstyti apie jo poveikį sveikatai ir galbūt atsisakyti to, kas skanu. Tačiau tokio apsipirkimo rezultatai tikriausiai bus neigiami…

Kaip teisingai priimti ir suvokti likimo prognozes?

Jas priimti reikėtų taip pat, kaip orų prognozę. Žinodami, kad rytoj lis, suprantame, kad tokio oro neatšauksime, pakeisti jį neturime galimybės, todėl paprasčiausiai pasiruošiame jam: apsivelkame lietpaltį, išskleidžiame skėtį ir lietuje jaučiamės geriau. Nežinodami rytojaus orų prognozės, palikę skėtį namuose galime peršlapti, sušalti ir susirgti. Mes ne visuomet galime veikti ateities įvykius, ne visuomet galime juos pakeisti, tačiau įmanoma tinkamai jiems pasiruošti arba pasirinkti palankų laiką svarbiems įvykiams. Pavyzdžiui, žinodami kada nerekomenduojama pradėti verslo, tuoktis arba pradėti vaiką, galimai išvengsime sunkios darbų arba šeiminio gyvenimo pradžios, tam tikrų nesėkmių ir kitų nemalonių aplinkybių. Juk į parduotuvę einame tam tikromis valandomis, kuomet ji atidaryta. Jeigu nepaisysime to ir sugalvosime į parduotuvę eiti pirmą valandą nakties, turėsime ilgai laukti jos atidarymo. Taigi, žinant likimą galima išvengti nemalonumų arba išgyventi juos švelniau. Jeigu žmogus stengiasi keisti savo likimą, jis gali paveikti ateities įvykius, palengvinti aplinkybes. Pavyzdžiui, buvo lemta nukentėti žmogaus kūnui, o kažkas atsitinka jo namams, butui… Karma vienaip ar kitaip turi pasireikšti, tačiau ji gali pasireikšti sunkesne arba lengvesne forma. Galbūt žmogaus likimas buvo atsidurti kalėjime, tačiau jis tapo vienuoliu. Taigi, mūsų veiksmai nėra beverčiai prieš karmos įstatymą. Jie lemia pokyčius, kuriuos galime pakankamai greitai pastebėti.

Kaip skaityti ir suprasti likimo mums siunčiamus ženklus?

Likimą nagrinėja tam tikros mokslo sritys: astrologija, chiromantija, numerologija…Likimą galime pamatyti savo delnuose, jų linijose, planetų išsidėstyme, mūsų aplinkoje. Mus nuolat supa daugybė palankių ir nepalankių ženklų. Pavyzdžiui, jeigu ryte, važiuodami pasirašyti svarbią sutartį, tik išėję iš namų girdime giedant vieversį ar kitą paukštį giesmininką, jaučiamės maloniai, šis garsas gerai nuteikia. Galime suprasti, kad tai – geras ženklas. Atvirkščiai, jeigu svarbią dieną, tik peržengus namų slenkstį pastebime besipešančias, šnypščiančias kates, lojančius šunis, pasijuntame nejaukiai ir žinome, kad tai gali reikšti kažką negero. Taip pat, jeigu pirmiausiai sutinkame gražų, pasipuošusį, besišypsantį žmogų, galime tikėtis geros dienos. Ir atvirkščiai – dienos pradžioje sutikti benamiai, neblaivūs, nemaloniai besielgiantys žmonės, pamatytos muštynės, šalia nulūžusi šaka ar girdimi nemalonūs, gąsdinantys garsai nieko gero nežada. Visa tai – likimo mums siunčiami ženklai. Pakeliui pastebėta avarija, laidotuvės, lūžtantys daiktai ir kiti neigiamus jausmus sukeliantys vaizdiniai laikomi nepalankiais ženklais. Na, o, pavyzdžiui, regima vaivorykštė simbolizuoja kažką teigiamo. Apskritai, svarbūs aplinkos ženklai yra tie, kurie patraukia mūsų dėmesį, sukelia kažkokius jausmus. Taip pat reikia atkreipti dėmesį į tai, ką konkretus ženklas reiškia jį pastebėjusiam žmogui, nes mūsų suvokimas ir tam tikros asociacijos, požiūris į reiškinius skiriasi, todėl tas pats ženklas vienam žmogui gali reikšti sunkumus, o kitam – nuostabią dieną. Sąmoningas žmogus atkreipia dėmesį į ženklus, nors jų labai lengva nepastebėti, nesusimąstyti apie jų reikšmę.

Konkrečią dieną pamatyti ženklai pranašauja būtent tos dienos sėkmę arba nesėkmę. Stebėdami ženklus, galime juos vertinti kaip tam tikrų planetų poveikio apraiškas. Pavyzdžiui, su nepalankiomis planetomis (Saturnas, Marsas, Saulė, Rahu ir Ketu) susiję kai kurie gyvūnai: jau minėti šunys, katės, varnos, žiurkės, gyvatės. Šie ženklai, vėlgi, labiausiai reikšmingais laikomi dieną, kurią planuojama kažkas labai svarbaus. Jie žmogų skatina sustoti, kažko atsisakyti arba atidėti svarbius planus kitam laikui.

Kaip stebint ženklus neperžengti ribos ir netapti fanatiškai prietaringu?

Kaip ir bet kurioje gyvenimo srityje, reikia rasti aukso vidurį ir nepersistengti. Netgi atsukant vandens čiaupą reikia stebėti, kad vanduo būtų nei per karštas, nei per šaltas, reguliuoti jį. Visur, kaip ir likimo ženklų skaityme, reikalingas balansas. Žmogaus karma taip pat pažymėta jo delnų linijomis.

Kiek chiromantija gali būti tiksli? Ar delnų linijos keičiasi, priklausomai nuo žmogaus gyvenimo?

Delno linijos atsiranda kūdikiui dar būnant mamos įsčiose, maždaug šeštu nėštumo mėnesiu. Jos sujungtos su mūsų smegenimis ir atspindi mūsų mintis bei norus. Daug norinčio, planuojančio, svajojančio ir siekiančio žmogaus delnuose visada labai daug linijų. Primityvų gyvenimą gyvenančių žmonių delnuose rasime tik pagrindines linijas, kas reikš, kad jam labiausiai rūpi elementarūs poreikiai: miegas, dauginimasis, maistas. Delnuose galime pamatyti žmogaus į šį gyvenimą atsineštą likimą, jo veiklą šiandien ir ateitį. Chiromantas gali apibūdinti charakterį, norus, būdą, pašaukimą ir gebėjimus…

Delnų linijose taip pat regimi gyvenimo pokyčiai ir reikšmingi įvykiai (kelionės, santuoka, vaikų gimimas) bei laikotarpis, kuomet jie įvyks. Jeigu delno linijos matomos aiškiai ir ant jų nėra jokių apgamų, juodų taškų, linijų, virstančių grandinėlėmis, ar sudarančių saleles, jeigu linijos gražios ir tiesios, galima numanyti, kad žmogaus gyvenime nebus daug sunkumų, vadinasi, viskas gyvenime vyks sklandžiai. Kairės rankos delno linijos rodo tai, kas žmogui nulemta ir gali pasireikšti, kas yra jo prote, mintyse. Dešiniojo delno linijos nurodo faktą, tai, kaip viskas gyvenime įvyksta. Pavyzdžiui, ant kairės rankos delno gali būti viena santuokos linija, o ant dešinės – kelios. Tai rodo, kad žmogus gali turėti ne vieną santuoką arba jo norą turėti daugiau nei vieną partnerį.

Delno linijos gali keistis, priklausomai nuo žmogaus elgesio ir jo pokyčių. Pagrindinės linijos keičiasi lėčiau, tada, kai žmogus reikšmingai keičia gyvenimo kryptį. Kitos, mažesnės, nurodančios tam tikrus veiksmus ir jausmus, priklausomai nuo žmogaus pasirinkimų, gali atsirasti ir išnykti netgi tą pačią dieną.

Taip pat likimą numatyti galima žvelgiant į apgamus, dėmeles ir kitus kūno ženklus. Ką apie žmogaus karmą kalba jie? Kurie jų labiausiai išreikšti, reikšmingiausi?

Šie ženklai galbūt labiau daugiaprasmiai ir, norint numatyti likimą žvelgiant į juos, turime analizuoti jų visumą, nes pagal vieną ženklą kažką numatyti yra sudėtinga. Informaciją apie žmogaus likimą atskleidžia apgamo vieta, kūno pusė, kurioje jis randasi ir kiti veiksniai. Pavyzdžiui, jeigu ant žmogaus veido yra trys, trikampį suformuojantys apgamai – tai sėkmės ženklas. Ant skruostų esantys apgamai rodo karališką žmogaus charakterį, didesnes moterų ambicijas.

Prie lūpų esantys apgamai rodo moterų polinkį flirtuoti, koketuoti. Tam tikros veido vietos taip pat simbolizuoja planetas, todėl ant jų esančios žymės nurodo tam tikros planetos poveikį. Tai paryškina konkrečius žmogaus norus ir siekius. Dešinė kūno pusė laikoma vyriška, kairė – moteriška. Ant delno randami apgamai, esantys Venerą nurodančiose delno vietose, gali simbolizuoti tam tikras moteriškas problemas. Na, o labai tiesi proto ar širdies linija rodo žmogaus kategoriškumą, polinkį slėpti savo jausmus.

Papasakokite apie likimą atskleidžiančius skaičius ir jų apraiškas. Kur ir kaip šie skaičiai matomi? Kaip juos skaityti?

Kiekvienas skaičius, vėlgi, atspindi skirtingos planetos charakteristiką. Egzistuoja likimo skaičius, kuris nustatomas pagal žmogaus gimimo datą. Žinodami šį skaičių, galime suprasti kokia planeta veiks žmogaus likimą. Pavyzdžiui, daugybės žmonių nesėkmingu laikomas skaičius trylika susijęs su negatyvia Rahu planeta. Nelaimės gali būti susijusios ir su aštuonetu, atstovaujančiu Saturno planetą. Vyko ne viena lėktuvų avarija, įvairiais būdais (žmonių skaičiumi, skrydžio numeriu, laiku) susijusi su skaičiumi aštuoni.

Skaičiai gali būti pastebimi visur: namo, buto numeris, automobilio valstybinį numerį sudarantys skaičiai… Jie parodo kur vyraus tam tikra energija. Tai išmanydamas žmogus gali rinktis su kokiais skaičiais sieti savo kasdienybę. Žinoma, reikia suprasti, kad vienam žmogui vieni ženklai gali reikšti nesėkmę, o kitam, atvirkščiai, kažką gero. Ta pati Rahu planeta vienam gali dovanoti turtus ir grožį, o kitam – nelaimes. Astrologijoje man įdomiausia tai, kad kiekvienas atvejis ir žmogus yra visiškai unikalus.

Ar įmanoma pakeisti savo karmą? Kaip tai padaryti?

Kiekvienas galime pakeisti savo likimą. Tai priklauso nuo mūsų sąmonės. Keisdami savo sąmonę, keičiame ir veiksmus. Todėl svarbiausia įvairiomis sąmoningumo ir dvasinėmis praktikomis keisti savo vidų, intelektą, mintis, žodžius ir veiksmus, auginti sąmoningumą. Nors tai nėra paprasta, šie pokyčiai lemia nuostabius rezultatus. Keisdamiesi išoriškai esminių dalykų nepakeisime. Naujas automobilis ar prabangus namas mūsų gyvenimo nepagerins. Viskas prasideda žmogaus viduje.
***
,,Planetos – asmenybės, nuolat įvairiais būdais budinančios žmogų iš iliuzijos. Vieną žmogų reikia budinti griežčiau, garsiau, pavyzdžiui, jam patekus ligoninę. Kitą, kuris jau po truputį atsimerkia ir renkasi kitokį gyvenimą, dirba su savimi, stengiasi keistis, dangaus kūnai judina švelniau, ne taip akivaizdžiai. Jeigu žmogus pasodinamas į kalėjimą, kur turėtų praleisti dešimt metų, būdamas ten elgiasi gerai, tobulėja ir keičia savo charakterį, jis gali būti paleistas lygtinai, anksčiau nei buvo planuota, bausmė gali būti sušvelninta. Tas pats principas galioja ir karmos įstatyme. Kitu atveju nebūtų prasmės keisti savęs ir savo gyvenimo. Jeigu viskas jau būtų numatyta ir nekeičiama, žmogus nejaustų stimulo visapusiškai augti”,- imtis veiksmų drąsina astrologas Egidijus Gubinas

Kalbino Agnieta JONIKIENĖ, Žurnalas „Raktas“ 2015 05

Linkiu Jums ko geriausios kloties !

Egidijus Gubinas

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2019 laikas 13:11 Receptai – Patiekalai Trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais
Skanūs su grybais pyragėliai, kurie nustebins, bet kokio skonio mylėtojus. Tai trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais. Kaip pasigaminti žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 18:33 Receptai – Patiekalai Grikių ir pievagrybių sriuba

Puode užviriname sultinį, dedame bulves, beriame nuplautus grikius ir verdame apie 10 minučiu. Į puodą sukrečiame keptuvės turinį ir dar verdame 7-8 minutes. Prieš baigiant virti sriubą paskaniname druska, pipirais ir suberiame...

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau