Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Spalio » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.10.2017, 20:59
Pasąmonės Galios Peržiūrų (5552)
Kartais labai lengva nustatyti energinį vampyrą. Norint tai padaryti, pakanka atkreipti dėmesį į tai, kaip žmogus elgiasi. Tačiau savęs neretai nematome. Juk visiškai nesąmoningai jūs pats galite būti energijos vampyru. Jei bijote skaudinti savo artimuosius, draugus ir tiesiog pažįstamus, atlikite šį testą ir nustatykite, ar galėtumėte būti energinis vampyras.
Sužinok daugiau ...
22.10.2017, 15:44
Mistika Peržiūrų (3476)

Daugelis susiduriame su keistais, nepaaiškinamais dalykais, kuriuos vadiname mistika. Pasak anapusinio pasaulio žinovų, tai, ko negalime pamatyti plika akimi, paaiškinti moksliškai ir pasitelkę logiką, irgi yra tikra. Jūsų neįtikėtinas, bet realias patirtis aptars ir į klausimus atsakys šios srities specialistai.

Sužinok daugiau ...
22.10.2017, 09:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4491)

Manoma, kad česnakas veikia net kelis vėžio vystymosi aspektus: užkerta kelią kancerogenų poveikiui, atstato pažeistus genus, kurie gali sukelti vėžį, pristabdo piktybinių ląstelių dauginimąsi arba netgi įjungia jų susinaikinimo mechanizmą. Todėl nepaisydama specifinio česnako kvapo, vis dėlto įtrauk jį į valgiaraštį.

Sužinok daugiau ...
22.10.2017, 08:27
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3198)

Gyvybinės energijos susilpnėjimas ar net praradimas, pasireiškiantis nuo paprasto geros nuotaikos nebuvimo iki darbingumo praradimo, abejingumo viskam, netgi sau, laikui bėgant išsivystantis į varginančią depresiją, ko gero, viena iš skaudžiausių paskutiniųjų dešimtmečių rykščių visame pasaulyje. Tad nenuostabu, jog ieškome būdų tam užkirsti kelią, kai tik pajuntame pirmuosius dvasinio nuovargio, vėliau pereinančio į fizinį, požymius. Nuostabu, kad gyvybines jėgas galime susigrąžinti atsigręžę į žaliąją vaistinėlę. Motulė gamta pasirūpino, kad galėtume ne tik išgyventi, bet turėtume ir kokybišką gyvenimą: būtume pakilios nuotaikos, pilni entuaziazmo, o negeros mintys iš galvos tiesiog čiuožte iščiuožtų. Taigi iš vaistažolių krepšelio nuotaikai praskaidrinti, nervinei įtampai sumažinti, miegui pagerinti, depresijai nuvyti šįkart traukiame pirmiausiai jonažolę, valerijoną, mėtą ir melisą.

Sužinok daugiau ...