Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2017 » Spalio » 22

Pasitikrinkite: energinis vampyras pagal gimimo datą

Su energiniais vampyrais susiduriame kasdien. Su jais pabendravę prarandame jėgas, jaučiamės išsekę taip, kad nebeturime jėgų ko nors imtis. Tačiau ar kada pagalvojote, kad būtent jūs galite būti tas žmogus, kuris vampyruoja kitus. Abejojate? Pasitikrinkite!

energiniai vampyrai

Jei esate sąžiningi patys sau, nesunkiai nustatysite, ar galite save vadinti energiniu vampyru.

Visi energiniai vampyrai elgiasi gana panašiai, tad nustatyti, kad žmogus siurbia iš aplinkinių energiją, nėra sudėtinga, kur kas sunkiau suprasti, kad patys taip elgiamės. Vis dėlto, jei esate sąžiningi patys sau, nesunkiai tai nustatysite. Štai keletas punktų, į kurių daugumą atsakę teigiamai, turėtumėte suprasti – reikia kažką daryti, nes šalia jūsų kiti būdami pavargsta.

  • Jei jums nutinka kas nors bloga, visi turi apie tai sužinoti.
  • Kartais su žmogumi liaujatės bendrauti tada, kai jums jis tampa nebereikalingas.
  • Kitam išklojus savo bėdas, pasidaro lengviau.
  • Laikote save praktišku žmogumi.
  • Neturite draugų, kuriuos su jumis sietų daugiau kaip dešimties metų draugystė.
  • Mylite šunis, nes jie geriausi draugai.
  • Jus sunku įskaudinti.
  • Pavydite, jei kam nors sekasi geriau nei jums.
  • Neretai kitus apšnekate už akių.

Jei daugiau nei penki atsakymai yra teigiami, jūs tikrai galite save vadinti energiniu vampyru. Tačiau gerai tai, kad norėdami šią situaciją galite pakeisti. Tiesiog labiau stenkitės dėl kitų žmonių ir mažiau juos apkraukite savo problemomis ir rūpesčiais.

Energinis vampyras pagal gimimo datą

Kartais labai lengva nustatyti energinį vampyrą. Norint tai padaryti, pakanka atkreipti dėmesį į tai, kaip žmogus elgiasi. Tačiau savęs neretai nematome. Juk visiškai nesąmoningai jūs pats galite būti energijos vampyru. Jei bijote skaudinti savo artimuosius, draugus ir tiesiog pažįstamus, atlikite šį testą ir nustatykite, ar galėtumėte būti energinis vampyras.

Kaip elgsitės sužinoję atsakymą, priklauso tik nuo jūsų. Pavyzdžiui, galite tai visiškai ignoruoti ar neigti arba, priešingai, pradėti įdėmiau stebėti savo elgesį ir jį keisti. Taigi, kaip sužinoti, ar galite būti energijos vampyras? Numerologai teigia, kad tokie dažniausiai būna vienetukai ir dvejetukai. Sudėkite visus savo gimimo datos skaitmenis. Pavyzdžiui, gimėte 1980 01 02. Taigi 1+9+8+1+2=21=2+1=3. Turite tol skaičiuoti, kol gausite vieną skaičių. Jūsų skaičius trejetukas. Tokie žmonės, pagal numerologiją, retai būna energiniais vampyrais.

Trejetukai, šešetukai ir aštuonetukai dažniausiai būna neutralūs žmonės, tai reiškia, kad jie energijos nei vagia, nei patys ją atiduoda.

Penketukai ir septynetukai dažnai būna energijos donorai. Devynetukai pasižymi ypatingomis energijos galiomis, o ketvertukai turi labai daug energijos, netgi gali būti juodaisiais magais.

Na, o vienetukai ir dvejetukai dažniausiai sąmoningai ar nesąmoningai naudojasi aplinkiniais žmonėmis ir jų energijos resursais. Įdomu išsiaiškinti, ar pats žmogus žino, kad siurbia kitų energiją. Jei jis visai nėra patenkintas tokiomis savo savybėmis, gali mokytis kontroliuoti elgesį ir energiją, ją stiprinti ne silpnindamas aplinkinius, bet energijos gaudamas iš gamtos, medituodamas, melsdamasis.

Pasitikrinkite: energinis vampyras pagal gimimo datą

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.11.2017 laikas 10:46 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (liepžiedžiai, mėtos)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas, prakaitavimas. Ingredientai: liepos žiedai, mėta, šeivamedžio juodugio žiedų, vanduo.

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 23:04 Receptai – Patiekalai Lašišos Šašlykas Orkaitėje
Lašišos filė nuplauname, nusausiname, supjaustome gabaliukais, apipilame aliejumi ir išmaišome. Visus prieskonius sumaišome dubenėlyje ir apibarstome jais paruoštą lašišos filė, išmaišome, pamaigome pirštais, kad prieskoniai gerai...

Skaityti daugiau

05.09.2018 laikas 14:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai organizmo valymui

Organizmo valymas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai organizmo valymui, receptai organizmo valymui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, k...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau