Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Spalio » 09

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


09.10.2017, 21:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5828)
Pateikiamas jums nuostabus gėrimo receptas, kuriuo galėsite ne tik papildyti skystį, bet ir gauti iš jo daug naudingų medžiagų. Tikriausiai, jūs esate girdėję apie miežių vandens receptą? Šiame gėrime yra daug naudingų medžiagų, t.y. geležies, ląstelienos, magnio, baltymų, taip pat vitaminų B.
Sužinok daugiau ...
09.10.2017, 13:42
Burtai, Magija Peržiūrų (6278)
Laimingas tas, kuris jaučia harmoniją su savimi ir kitais žmonėmis bei gamta. Tas, kuris griauna tą harmoniją prisišaukia skausmo, kančių ir ligų. Žmogus gali pasirinkti ir gėrį, ir blogį, tačiau pasirinkęs blogį, blogio ir sulauks. Jei bandys padaryti nelaimingus kitus žmones, anksčiau ar vėliau ir jį ištiks nelaimės. Atsisakykite neapykantos, kitų smerkimo, pavydo ir apkalbų. Atleiskite sau ir kitiems, linkėkite visiems tik gero. Niekuomet nė viena nelaimė ar išbandymas nėra toks, kad sužlugdytų žmogų.
Sužinok daugiau ...
09.10.2017, 13:28
Burtai, Magija Peržiūrų (2527)
Analitikai pastebi, kad masinė kultūra vis dažniau nukreipta suaugusiųjų žmonių norams ir fantazijoms patenkinti. Palyginus su ja vertybės, susijusios su vaikais – rūpestingumas, pasiaukojimas, – atrodo pasenusios ir banalios. Meilės formulė buvo žinoma ne vien tik grafui Kaliostro. Dabartinių laikų psichologai, sociologai ir matematikai įvairiose šalyse teigia, jog jiems pavyko apskaičiuoti laimingos meilės ir santuokos formulę.
Sužinok daugiau ...
09.10.2017, 13:18
Burtai, Magija Peržiūrų (2631)
Kiekvieną būsimą mamą ir tėtį kamuoja smalsumas, susijęs su pasaulį išvysiančiu vaikeliu. Pavyzdžiui, gims mergaitė ar berniukas, vaikutis bus judrus ar vangus, šnekus ar tylus, panašus į tėvus ar senelius? Prieš kelis šimtmečius vieninteliai informacijos šaltiniai buvo įvairūs burtai ir prietarai, dabar itin dominantys šiuolaikinius žmones. Vieni jais kliaujasi smalsumui patenkinti, kiti – šeimai planuoti. Senoliai tikėjo, kad ne tik nėščiosios pilvo dydis bei forma, bet ir mamos suvalgytas maistas, išvaizda ar vaiko pradėjimo istorija gali lemti atžalos lytį ir ateitį.
Sužinok daugiau ...
09.10.2017, 13:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7503)

Statistika skelbia, kad susirgimų gastroezofaginiu refliuksu pastaraisiais metais Lietuvoje itin padaugėjo. Refliuksas pasireiškia deginančiu skausmu, rėmens griaužimu apatinėje krūtinės dalyje, kai rūgštys iš skrandžio pakyla atgal į stemplę. Liga diagnozuojama, kad refliuksas kartojasi bent du kartus per savaitę. Gydoma vaistais, bet gali padėti ir natūralios priemonės, gyvenimo būdo pokyčiai.

Sužinok daugiau ...