Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2017 » Spalio » 9

Užkalbėjimai, maldos ir afirmacijos

Mes žinome posakį“ KAIP DANGUJE, TAIP IR ŽEMĖJE“ Kitaip tariant, kaip mintyse, taip ir realybėje.

Užkalbėjimai, maldos ir afirmacijos

To, ką jau esame gavę iš savo tėvų ir protėvių, neturi užtekti gyvenime. Savo gyvenimą mes turime kurti patys – tam yra duota laisva valia. Laimingas tas, kuris jaučia harmoniją su savimi ir kitais žmonėmis bei gamta. Tas, kuris griauna tą harmoniją prisišaukia skausmo, kančių ir ligų. Žmogus gali pasirinkti ir gėrį, ir blogį, tačiau pasirinkęs blogį, blogio ir sulauks. Jei bandys padaryti nelaimingus kitus žmones, anksčiau ar vėliau ir jį ištiks nelaimės. Atsisakykite neapykantos, kitų smerkimo, pavydo ir apkalbų. Atleiskite sau ir kitiems, linkėkite visiems tik gero. Niekuomet nė viena nelaimė ar išbandymas nėra toks, kad sužlugdytų žmogų. Jį mes gauname tokį, kad būtų pagal mūsų jėgas, o bet kokiame nutinkančiame įvykyje visada slypi pozityvus pradas, nukreiptas ugdyti aukštesniuosius mūsų žmogiškojo „AŠ“ klodus. Niekada nebijokite nesėkmės, visad galvokite tik apie sėkmę. Atsisakykite pesimizmo, įsisamoninkite, kad viskas pasaulyje yra taip, kaip turi būti. Patikėkite, kad ne vien turtuose laimė.

Laimingas yra tas žmogus, kuris atkakliai siekia dvasinių aukštumų, bet neniekina ir žemiškų gėrybių –  jomis nesižavi ir moka naudotis likimo dovanomis, netapdamas jų vergu.

Atsitiktinumas – tai žodis neturintis prasmės; nėra nieko, kas neturėtų priežasties. Dažnai mums reikia pirma sumokėti praeities skolas, kad mūsų gyvenime galėtų įsitvirtinti tai, kas nauja, gera. Gyvenimą nugyventi galima tik žvelgiant į priekį, o jį suprasti-tik atsigręžiant atgal, o tai dažnai reiškia, kad mums reikia pasikeisti t.y. atsikratyti senų dalykų: minčių, įpročių, pomėgių, daiktų, darbų, savęs vertinimo, kitų vertinimo…

Sėkmė aplanko tik tą, kas jos laukdamas veikia. Veikia neskaudindamas ir neprievartaudamas kitų. Dažniau svajokite ir savo mintyse kurkite gražaus ir tobulo gyvenimo scenarijus, nes mintys turi savybę išsipildyti. Juk žinome tiesą „ ir mintis tapo žodžiu, o žodis kūnu..“

Štai keli užkalbėjimai, maldos ir pozityvaus mąstymo pavyzdžiai. Naudokite juos kurdami gėrį, laimę nekenkdami kitiems, nes kaip vienam eilėraštuke pasakyta:

“Jeigu nori būt laimingas
Laimę nešk kitiems…
Nes ta laimė paslaptingai
Grįžta mums patiems.”

Užkalbėjimas, padedantis atitolinti senatvę

“Tegul…(vardas)  vėl tampa jaunas(-a). Tegul…(vardas) pajunta nuostabų atjaunėjimo jaudulį. Amžius – tai tik žmogaus sąmonės būsena. Protas mums pasako, kiek iš tiesų turime metų.”

“…(vardas) gali susigrąžinti jaunystę, tereikia tik panorėti. Proto energija sukuria ir nukreipia fizinę energiją. Tegul šis naujas energijos srautas pasiekia kiekvieną jo (jos) ląstelę ir suteikia jai naują jaunystės, gyvybinių jėgų ir žvalumo pojūtį. Tegul organizmo gyvybiniai srautai- limfa, kraujas ir maistingos medžiagos sugrąžina organizmą 10-20 metų atgal.”

Tai įvyks labai greitai, per vieną naktį. Mes grimztame į sąmonės, valdančios gyvybinius organizmo procesus, gelmes. Mes įsakome sąmonei sugrąžinti mūsų kūnui jėgas ir jaunystę. Daugelis žmonių, pasinaudojusių šiuo atjaunėjimo metodu, atsikratė keleto dešimčių metų gyvenimo „balasto“. Žili plaukai vėl pasidarė tamsūs, pranyko skrandžio, nugaros bei sąnarių skausmai. Šių žmonių kūnas vėl tapo jaunas, kupinas gyvybės ir energijos.

“Jau greitai…(vardas) pajus, jog tampa jaunesnis(-ė)Kiekviena jo (jos) kūno ląstelė vėl pasidarys jauna, stipri ir energinga. Kai tai įvyks,…(vardas) pavirs visai kitu žmogumi; jis (ji) bus jaunesnis(-ė), gražesnis(-ė), patrauklesnis(-ė).”

Užkalbėjimas, padedantis surasti pamestą daiktą.

Tegul…(vardas) vėl išvysta dingusį…(įvardinti pamestą daiktą). Tegul pieš jo (jos) vidinį žvilgsnį atsiveria ta vietovė, kur yra ieškomas daiktas, o jo skleidžiama energija tegul darosi vis stipresnė ir aiškesnė. Tegul prieš …(vardas) vidinį žvilgsnį iškyla šis daiktas.. Tegul…(vardas) gauna signalus, kuriuos skleidžia ieškomas daiktas, Tegul jie atsispindi vidiniame jo (jos) sąmonės ekrane. Tai įvyks labai greitai, be didelių jo (jos) pastangų.

Tegul jo (jos) pojūčiai ir intuicijos pasidaro kiek įmanoma jautresnės ir sugeba užfiksuoti viską, kas vyksta jį supančioje aplinkoje. Tegul signalai, kuriuos skleidžia pradingęs daiktas, pasiekia sąmonę, kad ir kur bebūtų ieškomas daiktas.

Užkalbėjimas, padedantis įgyti jėgų, saugumo ir paslaptingų galių

Šiais žodžiais suteik…(vardas) galią ir jėgą nugalėti visus priešus bei atsikratyti visų nedraugų. Šiais žodžiais suteik…(vardas) geležies galią. Tegul jo (jos) kūnas pasidaro stiprus ir tvirtas. Tegu ši aukščiausioji jėga pasitarnauja jam(jai) tuo momentu, kai bus labiausiai reikalinga. Tegul jo(jos) kūnas tampa nepažeidžiamas. Šiais žodžiais suteik…(vardas) galios ir jėgų susidoroti su visais priešais. Tegul stipri, nepramušama aura, tarsi skydas, apgaubia visą jo(jos) kūną. Tegul bet koks ginklas atšoka nuo šio skydo, kaip stiklo šukelės atšoka nuo sienos.

Užkalbėjimas, suteikiantis materialius turtus.

Suteik…(vardas) gerovę, klestėjimą ir gausą. Tegul nuo šios dienos i jo(jos) gyvenimą įsilieja spindinčio aukso upė. Tegul jo(jos) gyvenimas prisipildo laimės, skalsos ir gerovės. Tegul bet kuri jo(jos) veikla duoda didžiulį pelną. Ir jokia jo (jos) veikla tenesibaigia nesėkme. Tegul jo (jos) gyvenimas pavirsta išsipildžiusių troškimų virtine. Teatsiveria jam (jai) tikėjimo stebuklas. Tegul jis (ji) paragauja prisirpusio ir sultingo sėkmės bei suklestėjimo vaisiaus. Tegul jo (jos) troškimų srautas būna begalinis, ir tegul jie visi išsipildo. Tegul begaliniai ilgai trunka jo (jos) laimingas gyvenimas.

Jis (ji) – nuostabus žmogus. Jo (jos) gera širdis patars, kaip teisingai naudotis turtais ir sėkme, kaip nepradėti didžiuotis ir išlaikyti puikius santykius su aplinkiniais. Jis (ji) mielai dalinsis savo turtais ir noriai padės visiems, kam prireiks pagalbos. Tegul jis (ji) patiria visą turtų teikiamą laimę, kokią tik įmanoma patirti. Jis (ji) nuoširdžiai tiki,  kad „ Jeigu galiu padaryti kažką, kas padės mano artimui, leiskite man padaryti tuojau pat, nes kitą kartą aš galiu pasukti visai kitu keliu“

Užkalbėjimas (malda), norint susirasti vyrą, žmoną.

Dieve, Jei esu to verta (-as), padėk man. Dabar aš turiu vyrą (moterį), kuris yra garbingas (-a), nuoširdus (-i), ramus (-i), laimingas (-a), kurį (-ią) lydi sėkmė. Šios savybės man patinka. Jos tampa mano dalimi ir padedant pasąmonei jos įkūnijamos. Aš žinau, kad galiu suteikti jam (jai) ramybę ir laimę. Aš gerbiu jo (jos) idealus, o jis (ji) –  mano. Tarp mūsų bus laimė, pagarba ir laisvė. Su manimi jis turės sveiką kūną ir gerą širdį.

Palaiminimas, savęs programavimas dienos darbams

Rytą pabudę sakykite sau:

Dieviškoji tvarka rūpinasi manimi šiandieną ir visada. Šiandien bus nuostabi diena. Visiems mano veiksmams vadovauja Dieviškoji galia. Meilė mane supa, ir aš einu į šią dieną ramus (-i). Kai tik mano dėmesys nuklys į šalį nuo gerų ir taurių dalykų, mano pasąmonė duos ženklą. Aš esu magnetas kuris traukia tik gėrį. Šiandien man gerai seksis ir aš būsiu laimingas (-a). Savo laime aš pasidalinsiu su visais, kam to reikia. Aš mąstau, kalbu ir veikiu su meile ir ramybe. Renkuosi gyvenimą, sveikatą, meilę ir laimę. Tikiu, kad tikra laimė, tai atkaklus dvasinių vertybių siekimas, o visa kita „ bus pridėta“.

Pozityvus mąstymas:
Man puikiai sekasi.
Sekasi viskas ko tik imuosi, man einasi lengvai ir be vargo ir jei to įgyvendinti negaliu viena visada atsiranda geranoriškų padėjėjų.
Esu visiškai sveikas (-a) fiziškai ir dvasiškai, iš manęs trykšte trykšta energija. Turiu daugybę sumanymų.
Mano gyvenimas skleidžiasi kaip nuostabaus grožio gėlė ir man tai patinka.
Mėgaujuosi gyvenimu, nes tiriu viską ko tik širdis geidžia.
Myliu save ir kitus tokius, kokie jie yra.
Esu laimingas (-a) ir kupina džiaugsmo.
Esu rami, nesikarščiuoju, man visada užtenka laiko sau pačiam (-i) .
Man kasdien vis geriau ir geriau visais atžvilgiais.
Be didelių  pastangų  visa kas geriausia plaukia pas mane.
Mano vedybinis gyvenimas kasdien vis sklandesnis ir bevargo.
Mano vaikai sveiki ir džiugina savo darbais ir poelgiais.
Man patinka viskas, ką tik darau.
Esu mėgiamas žmogus.
Man viskas sekasi ir iš gyvenimo tikiuosi tik meilės ir gėrio.

Keletas minučių pamąstymai apie keitimosi procesą:

Aš noriu atsikratyti nemalonių santykių poreikio. Aš dabar suprantu, kad pats (-i) sukūriau šią būseną, o dabar noriu atsikratyti tos mano sąmonėje glūdinčios nuostatos, kuri yra tos būsenos kūrėja.
Nuo visko, kas man nereikalinga, aš išsilaisvinu. Aš išsilaisvinu nuo įtampos ir baimės. Išlaisvinu visą manyje susikaupusį pyktį ir baimę. Išsivaduoju iš kaltės jausmo. Išsivaduoju iš liūdesio. Aš atsikratau visų senų apribojimų.
Aš išsilaisvinu ir esu rami. Susitaikau su savimi ir su gyvenimo vyksmu, nes suprantu, kad  gyvenimas paklusnųjį veda, o priešgyniaujantį –  priverčia.
Aš esu saugus (-i).
Manyje vyksta pozityvūs pokyčiai. Mano kūnas sveikas ir lieknas.
Visur, kur aš einu, jaučiu meilę.
Aš gyvenu tobuloje aplinkoje.
Moku susikaupti ir vertinu visą tai, ką darau.
Aš myliu save ir pritariu sau.
Aš tikiu, kad gyvenimas suteiks man visa, kas gera.
Aš verta geriausio ir dabar priimu tai.
Aš esu verta turėti gražų namą ir aplinką, gerą vyrą ir sveikus ir paklusnius vaikus.
Aš naujai suvokiu sėkmę.
Aš sukuosi sėkmės rate. Aš kaip magnetas traukiu Dieviškąjį klestėjimą. Man sekasi taip kaip ir sapne nesapnavau.
Turtai lipte limpa.
Man atsiveria negirdėtos galimybės.
Aš dėkinga už tai.

Pozityvus mąstymas finansinei sėkmei pritraukti :

Aš atsiveriu naujoms pajamų galimybėms. Aš dabar priimu gėrį iš laukiamų ir nelaukiamų šaltinių.
Aš esu neribota asmenybė, priimanti iš neribotų šaltinių neribotais būdais.
Aš tikiu, jei ko nors nebelieka, tai atsiranda vietos naujiems ir geresniems dalykams.
Mąstymas ir garsiai ištarti žodžiai kuria laimę, sėkmę, savijautą, ligas ir nelaimes . Atminkite – ‚Kaip danguje taip ir ant žemės‘, o kitaip tariant, kaip mąstome, taip ir realybėje.

Šlatinis: praktinemagija.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:10 Receptai – Patiekalai Arbatos receptas nuo karščiavimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: aviečių lapai, aviečių uogos, raudonėlis, šalpusnio lapai, vanduo.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 21:54 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Šlapimo pūslės akmenligės gydymui
Šlapimo pūslės akmenligė liaudies medicinoje, Šlapimo pūslės akmenligė, receptai nuo šlapimo pūslės akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

25.09.2019 laikas 13:11 Receptai – Patiekalai Trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais
Skanūs su grybais pyragėliai, kurie nustebins, bet kokio skonio mylėtojus. Tai trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais. Kaip pasigaminti žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau