Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 16

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


16.11.2017, 22:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14073)

Norite išbandyti receptą? Jums patiks rezultatai! Receptas, kuris gali išvalyti arterijas, kontroliuoti diabetą, pakelia nuotaiką, mažina blogojo cholesterolio kiekį ir padeda atsikratyti riebalų perteklių organizme.

Sužinok daugiau ...
16.11.2017, 20:47
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8321)
Ši priemonė padės išsaugoti jūsų kraujospūdį normalų, taip išvengsite daugybės širdies ir kraujagyslių sistemos sutrikimų. Paprastas receptas, kuris gali kontroliuoti kraujo spaudimą, be šalutinių poveikių, gaminamas iš natūralių ingredientų! Štai, kaip jį paruošti...
Sužinok daugiau ...
16.11.2017, 19:29
Mistika Peržiūrų (2604)

Mūsų planetoje yra tokių vietų, kur realybės audinys taip išskysta, jog žmogui atsiranda galimybė pažvelgti už įprastinio pasaulio ribų ir pamatyti ar pajusti nematerialias būtybes, gyvenančias paralelinėse realybėse. Tokie susitikimai žmonėms yra gana pavojingi, nes ne visada kitų pasaulių gyventojai yra draugiškai nusiteikę žmonių atžvilgiu. Todėl dar senovėje tokios vietos įgavo blogą šovę, žmonės jas stengėsi apeiti.

Sužinok daugiau ...
16.11.2017, 08:27
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (1764)

Kriogeninis užšaldymas yra gerai žinomas būdas apgauti mirtį. Kai kurie žmonės tiki, kad kriogeninis užšaldymas gali išsaugoti jų kūnus arba smegenis iki tų laikų, kol juos pavyks atgaivinti. Tai yra legalu keliose šalyse, nors viltis parduodama brangiai. Tačiau dabar kalbama apie naują būdą leisti žmonėms išvysti ateitį – manoma, kad įstatymai neužkirstų kelio žmones užšaldyti gyvus.

Sužinok daugiau ...