Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.11.2017, 20:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3799)
Laimei podagra gali būti gydoma natūraliomis priemonėmis. Šiandiena siūloma natūrali priemonė - tai paprasti ingredientai, kurie gydo ir užkerta kelią podagros simptomams, veiksmingesnis už priešuždegiminius vaistus.
Sužinok daugiau ...
24.11.2017, 18:55
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2091)

Tai namų gamybos kokteilio receptas, kuris kovoja su uždegimu. Jo paruošimui naudosime visiškai natūralius ingredientus. Šis kokteilis padės jums pagerinti žarnyno veiklą, taip pat išgydyti uždegimą!

Sužinok daugiau ...
24.11.2017, 10:17
Burtai, Magija Peržiūrų (6441)
Ar žinojote, kad tiek turtas, tiek skurdas skleidžia savo ypatingą energiją? Jos iš principo yra skirtingos ir kardinaliai priešingos. Daugeliui tikriausia įdomu, ar žmogus, kuris šiuo metu skleidžia skurdo energiją, gali pradėti skleisti turto energiją. To nemoko mokyklose, universitetuose, nei vienoje įmonėje. Ko gero, yra suinteresuotų asmenų, kad mūsų planetoje nebūtų per daug laisvų ir nepriklausomų žmonių. Sistemai reikia sraigtelių, kurie perka tik būtiniausias prekes, nuolat dirba ir yra labai produktyvūs. Tyrimai parodė, kad jeigu vargšas žmogus, kuris neturi daug pinigų, bet elgiasi taip, tarsi būtų turtingas, pradeda skleisti tam tikras vibracijas, kurios galų gale iš tiesų pritraukia pinigus. Taigi, praturtėjimas visų pirma priklauso nuo to, kokios mintys vyrauja galvoje.
Sužinok daugiau ...