Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 21

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


21.11.2017, 21:29
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4543)
Toks džemas, uogienė puikiai laikosi vėsioje vietoje (šaldytuve) pakankamai ilgai. Skanu su arbata arba sausainiais, blyneliais, blynais ir t.t.
Sužinok daugiau ...
21.11.2017, 19:56
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (2279)
Ar kada nors specialiosios tarnybos bandė bendradarbiauti su ekstrasensais, mediumas ir aiškiageriais? Atsakymas akivaizdus: bendradarbiavo, bendradarbiauja ir bendradarbiaus ateityje. Tačiau akivaizdu, kad kiekvienas toks atvejis tampa valstybine paslaptimi, saugoma už septynių užraktų. ir tik labai retai visuomenei tampa žinomi faktai apie tai, kad specialiosios tarnybos kviečiasi mediumus. Pavyzdžiui, visai neseniai buvo išslaptinta informacija apie operaciją "Žiemos derlius", kurią 1981-ais metasi įvykdė Pentagono sausumos pajėgų žvalgybos valdyba.
Sužinok daugiau ...
21.11.2017, 19:09
Burtai, Magija Peržiūrų (1879)
Ar kada nors pagalvojote, kad norint sukurti harmoniją namie nieko ypatingo nereikia – tik skambančių vėjo varpelių? Jeigu tikite fengšui, kinų erdvės ir daiktų joje išdėstymo patarimais, tikriausiai tuo net neabejojate? Fengšui vėjo varpeliai yra labai populiarūs ir jų panaudojimo namie būdų yra daug bei įvairių. Vieni mėgsta juos kabinti tarpduryje, tačiau tikriausiai jų vieta yra sode, verandoje arba balkone – ten, kur vėjas…
Sužinok daugiau ...
21.11.2017, 15:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1628)

Citrusiniai vaisiai – tai tikrosios ir žaliosios citrinos, apelsinai, mandarinai, greipfrutai, granatai, kiviai ir kt.Ypač jų rekomenduojama valgyti rudenį, žiemą ir ankstyvą pavasarį, kai siaučia peršalimo ligos ir gripas.Tai, ko gero, skaniausia apsauga nuo ligų, antsvorio, odos problemų ir net sezoninių nuotaikos sutrikimų!

Sužinok daugiau ...
21.11.2017, 14:45
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (3352)

Dažniausiai frazė „erogeninės zonos“ naudojamos apibūdinti krūtinę, spenelius, klitorių, G tašką ir varpą. Tačiau žmogaus kūnas yra labai jautrus prisilietimams, todėl nereikėtų apsiriboti tik šių erogeninių zonų stimuliavimu. Tik tada galima tikėtis didžiausios palaimos ir seksualinio pasitenkinimo.

Sužinok daugiau ...
21.11.2017, 14:37
Paslaptys Suaugusiems Peržiūrų (2739)

Tikriausiai dauguma porų sutiktų, kad ateina metas, kai norisi naujovių, o viena iš dominuojančių erotinių fantazijų yra seksas viešumoje. Ko gero, populiariausias būdas užsiimti seksu viešumoje, bet netrikdyti aplinkinių – tai mylėtis automobilyje. Daugeliui seksas automobilyje asocijuojasi su komforto trūkumu, ankšta vieta ir besipainiojančiais saugos diržais. Tačiau yra būdų, kaip padaryti seksą automobilyje patogesnį ir malonesnį!

Sužinok daugiau ...
21.11.2017, 08:56
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (2292)
Jei atidarę naują vaistų buteliuką iš pradžių pamatote ne tabletes, o vatos gumulėlį, šiandien jau galite nebegalvoti, kokia šio daikto paskirtis – greičiausiai tai tiesiog duoklė istorijai.
Sužinok daugiau ...