Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 22

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


22.11.2017, 22:15
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5020)

Su šia lentele, jūs galite suprasti iš kur atsiranda skausmas, bet ji neturi medicininės diagnostikos tikslumo. Ar tai skrandyje? Tulžies pūslėje? Žarnyne? Yra daugybė nustatymo galimybių.

Sužinok daugiau ...
22.11.2017, 19:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5676)
Vitaminas D būtinas tinkamam kalcio įsisavinimui kauluose. Jei trūksta vitamino D, tai gali sukelti osteomaliaciją, kaulų sutrikimą, dar vadinamą rachitu. Šio vitamino trūkumas, taip pat padidina osteoporozės riziką, gali sukelti kaulų lūžius. Vitamino D trūkumo simptomai yra susiję su padidėjusia krūties, gaubtinės ir prostatos vėžio rizika.
Sužinok daugiau ...
22.11.2017, 14:00
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2299)
Aktyvintos anglies naudojama ir gaminant gydomuosius muilus, kurie padeda iš odos šalinti toksinus ir nešvarumus. Koks ten grožis iš anglių, turbūt pamanysite. Ir galbūt prisiminsite, kaip vaikystėje močiutė vydavo nuo krosnies, įspėdama, kad „būsi paišinas kaip katilas“. O jeigu pavykdavo prikišti nagučius prie nuodėgulių, suodinos rankos grožiu nė „nekvepėjo“. Kad ir kaip būtų keista, nešvari, juoda medžio anglis šiandien tapo tikru stebuklu grožio pramonėje.
Sužinok daugiau ...
22.11.2017, 13:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1283)
Pelėsiai – tai labai maži siūliniai grybeliai, besidauginantys ant įvairių paviršių: ne tik ant maisto produktų, bet ir ant betono, medienos, kartono, plastiko, silikono. Gamtoje jų galima pastebėti ant medžių, grybų, yrančių atliekų, jie gali apnikti pasėlius, net gyvūnus. Pasak mokslininkų, gamtai pelėsiai labai reikalingi, nes minta atliekomis ir jas mineralizuoja, paverčia paprastesniais cheminiais junginiais – augalų maistinėmis medžiagomis. O štai žmogui jie dažniausiai pridaro bėdos.
Sužinok daugiau ...