Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 15

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


15.11.2017, 22:11
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9309)

Soda labai svarbi, norint sureguliuoti organizmo pH lygį. Ji buvo populiari jau prieš 150 metų ir labai dažnai šiuo metu naudojama kulinarijos tikslais. Tačiau yra dar vienas būdas, kaip panaudoti natrio bikarbonatą, pavyzdžiui; gydant gripą ar peršalimą.

Sužinok daugiau ...
15.11.2017, 21:17
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2050)
Gudobelės – tai erškėtinių šeimos obelinių pošeimio iki 3–5 m aukščio užaugantys krūmai arba 10–15 m aukščio medeliai. Kai kur Lietuvoje gudobelės dar vadinamos vilkobelėmis arba kaulauogėmis. Dekoratyvios (raudonos, oranžinės, geltonos) gudobelių uogos yra ir labai vertingos: čia gausu organinių rūgščių, flavonoidų ir kitų naudingų medžiagų. Uogos pradeda nokti dar rugpjūtį, o išsilaiko iki vėlyvo rudens. Tada jos ir skaniausios.
Sužinok daugiau ...
15.11.2017, 11:42
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (2511)
Kiek anksčiau Žemės egzistavimui lemtinga diena buvo įvardyta rugsėjo 23-ioji. Toks įsitikinimas buvo grindžiamas vieno krikščionių numerologo teiginiu, kad Nibiru atsidūrė mūsų planetos skrydžio aplink Saulę trajektorijoje. Su pasaulio pabaiga susijusios pranašystės sulaukė tokio aktyvaus žiniasklaidos dėmesio, kad NASA buvo priversta viešai jas paneigti, rašoma svetainėje untold-universe.org.
Sužinok daugiau ...
15.11.2017, 11:31
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (9767)

Pateikiame zodiako ženklų, kuriuos labai sunku mylėti, reitingą. Mergelė – labiausiai santarvėje su savimi ir aplinkiniais esantis zodiako ženklas. Dažniausiai jos vertina santykius analitiškai, vos ne iš valdančiosios pozicijos. Mergelės automatiškai laiko daugumą žmonių ištiestos rankos atstumu, kol neįsitikina, kad jais galima pasitikėti. Jos – ne patys lengviausi žmonės meilės reikaluose. Kad Mergelė kažką pamiltų, ji turi susilpninti savo gynybą ir atsiverti, kas jai nebūdinga. Bet vos tik ji taip padaro, parodo nuostabią savo pusę.

Sužinok daugiau ...