Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 14

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


14.11.2017, 22:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5051)
Aš naudoju šią priemonę stiprinti organizmą, skausmas nebegrįžta! Verta ir jums pabandyti! Kai mes senstame, mūsų kūne vyksta tam tikri procesai, pavyzdžiui, sąnarių susidėvėjimas. Jie pradeda silpnėti ir mes pradedame jausti skausmą ir diskomfortą.
Sužinok daugiau ...
14.11.2017, 20:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5081)
Pamirškite chemikalus ir vaistus, kurie dažnai turi šalutinį poveikį, nes šie du pigūs ir natūralūs ingredientai gali išspręsti šią problemą! Kartu su stipriais vėjais ir šaltomis dienomis atsiranda problemos su sveikata, dažniausiai, tai sinusitas. Tai gali būti, kaip ir kitos ligos požymis, taip ir nepriklausoma sveikatos problema. Ši problema dažnai sukelia galvos skausmą, net ir stipriausi vaistai ne visada gali pagelbėti. Todėl, simptomus gėriau malšinti natūraliomis priemonėmis!
Sužinok daugiau ...
14.11.2017, 16:07
Burtai, Magija Peržiūrų (2793)
Ar kada nors pagalvojote, kad jūsų namuose vaidenasi? Galbūt girdėjote keistus garsus koridoriuje arba jautėtės stebimi, nors nieko šalia nebuvo? Galbūt daiktai dingsta ir atsiranda be priežasties? Gal virtuvėje įsijungia ir išsijungia šviesa taip pat be priežasties? Galbūt staiga namuose pajutote neįprastą kvepalų aromatą? Girdite žingsnių aidą? Ar šiuos fenomenus galima paaiškinti, remiantis tradiciniu mokslu, o gal tai paranormalūs reiškiniai? Gali būti visaip. Gali pasireikšti tik vienas iš ženklų arba keletas.
Sužinok daugiau ...