Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Lapkričio » 30

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


30.11.2017, 21:33
Burtai, Magija Peržiūrų (2994)

Jeigu žmogus praeina pro šalį, labai arti jūsų, jie gali nesąmoningai pavogti jūsų energiją. Jeigu kažkas staigiai siekia ir sugriebia jūsų ranką, jie sutrikdo natūralią energijos tėkmę jūsų organizme. Kaip pavyzdį galima pateikti situaciją, kai jūs su kažkuo kalbate ir jaučiate, kad tas kitas žmogus yra per daug arti jūsų. Tada gali net kilti minčių, kad: „Jie yra mano asmeninėje erdvėje“ ir sukelti norą atsitraukti atgal. Net menkiausias įsiveržimas į aurą arba asmeninę erdvę gali sutrikdyti asmeninės energijos tėkmę ir sukelti nemalonius jausmus, tarsi kažkas ją būtų suteršę.

Sužinok daugiau ...
30.11.2017, 21:16
Burtai, Magija Peržiūrų (5803)
Sunerkite abiejų rankų pirštus ir pabūkite šalia kibiro su vandeniu į kurį sumetėte monetas. Galvokite apie tai, kad greitai jūs būsite turtingi. Greitai jūsų namus pasieks pinigai. Tada 33 kartus pasakykite: „Kiek daug tavęs upėje, šaltinyje, vandenyje. tave visi myli ir gerbia. Tegul ir pas mane bus visada tiek daug pinigų. Ir pirmadienį, ir antradienį, ir trečiadienį, ir ketvirtadienį, ir penktadienį, ir šeštadienį, ir sekmadienį“.
Sužinok daugiau ...
30.11.2017, 21:01
Burtai, Magija Peržiūrų (2901)
Sekantis būrimosi žingsnis tai perkelti kortų kaladę į save su kaire ranka. Perkėlus atidėkite tiek kortų iš viršaus kiek raidžių sudaro jūsų vardas. Kortų reikšmės atspindės kas jūsų laukia. Patariama burtis nedažniau kaip vieną kartą per dieną.
Sužinok daugiau ...
30.11.2017, 20:43
Burtai, Magija Peržiūrų (6279)
Jei norite susigrąžinti prarastą merginą ar vaikiną šis burtas jums kaip tik. Penktadienį prieš patekant ar nusileidžiant saulei reikia susirasti šluotą. Šluota turi būti supinta iš vytelių. Ją įdėkite į tuščią dubenį ar puodą. Pildami vandenį ant šluotos sakykite „Nuo šios šluotos nubėga vanduo taip pat kaip nuo mano mylimojo nubėga nemeilė man“. Kartodami šiuos žodžius galvokite apie savo mylimąjį. Tikėkite, kad šie burtai tikrai veikia ir jūsų mylimasis sugrįš.
Sužinok daugiau ...
30.11.2017, 20:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2545)

Jos ingredientai yra prieskoniai, kurie jau daugelį metų naudojami Ajurvedoje ir kurių nauda žmogaus sveikatai yra tiesiog didžiulė! Jos nauda sveikatai yra įvairialypė, maitina visus audinius, detoksikuoja visą kūną, taip pat padidina energiją ir gerina atmintį. Ji taip pat turi atpalaiduojantį efektą, nuo senėjimo, labai naudingas depresijos metu ir nemigai (paranormal.lt).

Sužinok daugiau ...
30.11.2017, 11:21
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1728)
Kanapės dėl savo psichotropinių savybių ne vieną dešimtmetį buvo uždraustos ne tik vartoti, bet ir auginti. Tačiau šiandien kanapės vėl išgyvena „renesansą“: įvairiose šalyse iš naujo atrandamas ar plečiamas šio augalo naudojimas, vardijamos jo teigiamos savybės. Kanapių produktai vis daugiau dėmesio sulaukia ir Lietuvoje, todėl nusprendėme pasiaiškinti, ką apie juos mano įvairių sričių specialistai.
Sužinok daugiau ...